View Full Version : جستجوی بهینه در جدولی با ده میلیون رکورد
saeed.8350028
شنبه 25 شهریور 1391, 13:42 عصر
با سلام به همه دوستان
من در حال نوشتن برنامه ای هستم که احتمالا بعد از یک مدت تعداد رکورهاش به ده میلیون میرسه. می خواستم بدونم با جستجوی ساده آیا سرعت برنامه خیلی کم میشه؟ اگه آره چه راهکاری پیشنهاد می دین؟
اگه از ایندکس استفاده کنم، روی کدوم فیلد ایجادش کنم؟ آیا ایندکسی که خود به خود روی کلید اصلی ساخته می شه کافیه؟
mannai29
پنج شنبه 06 مهر 1391, 15:32 عصر
جوابتون هم اره است هم نه ! ممکنه سرعت کم بشه ممکنه هم نه به داده ها و سخت افزار و .... بستگی داره
اما اگه خواستید ایندکس بزارید روی ستون هایی که توی سلکت دارین ، بزارید (البته خیلی کلی گفتم)
baktash.n81@gmail.com
شنبه 08 مهر 1391, 08:03 صبح
اگه فکری برایش نکنید حتماسرعتتون کندتر می شه ...
اما Index رو روی فیلدهایی قرار بدید که بر اساس اونها فیلتر می کنید ! در واقع فیلدهایی که توی شرط Where وجود دارد ...
اما برای بهتر شدن می تونید از Table Partition استفاده کنید ...
tooraj_azizi_1035
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 18:23 عصر
فیلد هایی که در قسمت WHERE می آیند رو Nonclustered بگیرید و برخی رو هم می تونید Covered کنید. در گوگل سرچ کنید.
mohsen_sh
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 07:58 صبح
من پیشنهاد می کنم برای انتخاب ایندکس از Database Engine Tuning Advisor در Sql استفاده کنید.(Tools/Database Engine Tuning Advisor)
اینکه ایندکس رو به صورت صحیح انتخاب کنید در تأثیر مثبت یا منفی داشتنش روی کارایی و سرعت مهمه.
JaVa
جمعه 09 فروردین 1392, 00:02 صبح
یه نکته دیگه ای که برای فیلدی که می خوای اندیکس گذاری کنی اینه که نباید فیلد مورد نظر زیاد مورد عمل ویرایش قرار بگیره.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.