View Full Version : سوال: چرا وبسایتی که طراحی میکنم اینجوری میشه ؟
l4dl4d
یک شنبه 26 شهریور 1391, 17:06 عصر
سلام
من با فتوشاپ وبسایتی رو طراحی کردم
و به html هم تبدیل کردم
نمیدونم چرا استاندارد نیست!مثلا این انجمن سایزش با سایز مرورگر یکی میشه ولی اون خیلی کوچیک در میاد
لطفا کمک کنید
مشکل من اینه که هم اندازه ی مرورگر نمیشه مثل سایت های رسمی
s2/mri
یک شنبه 26 شهریور 1391, 17:43 عصر
سلام
!!!!!؟؟؟؟؟؟
شما وقتی با فتوشاپ طراحی میکنی عرض صفحه تون ثابته (عرض رو بر اساس پیکسل وارد میکنید!!!!) پس هم اندازه با کل صفحه در نمیاد!!!
برا هم اندازه شدن با کل صفحه باید داخل کد صفحه ؛ عرضشو 100% بدین تا کل صفحه مانیتورو بپوشونه
l4dl4d
یک شنبه 26 شهریور 1391, 17:52 عصر
خیلی معذرت میخام ولی کجا باید سایز 100 درصد رو وارد کنم؟
در قسمت css html و یا کجا ؟
لطفا راهنمایی کنین
من با دریم ویور کار می کنم
ممنونم
l4dl4d
یک شنبه 26 شهریور 1391, 18:05 عصر
کسی نیست جواب بده ؟؟ :گریه:
http://barnamenevis.org/images/ranks/star0050.gif
khanlo.javid
یک شنبه 26 شهریور 1391, 19:12 عصر
سلام
!!!!!؟؟؟؟؟؟
شما وقتی با فتوشاپ طراحی میکنی عرض صفحه تون ثابته (عرض رو بر اساس پیکسل وارد میکنید!!!!) پس هم اندازه با کل صفحه در نمیاد!!!
برا هم اندازه شدن با کل صفحه باید داخل کد صفحه ؛ عرضشو 100% بدین تا کل صفحه مانیتورو بپوشونه
دوست عزیز میشه بگید فتوشاپ چه ربطی به ست نشدن با مانیتور داره ؟؟
khanlo.javid
یک شنبه 26 شهریور 1391, 19:15 عصر
سلام
من با فتوشاپ وبسایتی رو طراحی کردم
و به html هم تبدیل کردم
نمیدونم چرا استاندارد نیست!مثلا این انجمن سایزش با سایز مرورگر یکی میشه ولی اون خیلی کوچیک در میاد
لطفا کمک کنید
مشکل من اینه که هم اندازه ی مرورگر نمیشه مثل سایت های رسمی
دوست عزیز شما باید به خوبی HTML وCSS و یاد بگیرید من فکر میکنم به خوبی این دو زبان رو بلد نیستید در ضمن با فتوشاپ عناصر رو طراحی کنید بعد با استفاده از زبان های HTML و CSS عناصر رو جای خودشون بزارید تا دیگه با مشکل ست نشدن مانیتور مواجه نشید /
باز هم سوالی داشتید من در خدمتم .
موفق باشید.
l4dl4d
یک شنبه 26 شهریور 1391, 20:00 عصر
نه دوست عزیز من html بلدم ولی تازه دارم css یاد میگیرم
فتوشاپمم در سطح حرفه ایه
ولی مشکل من جای خود قرار گرفتن نیست همه ی عناصرو درست سر هم میکنم مشکلم سایز صفحمه
مثلا کل صفحه ای که درست کردم کل مرورگر رو نمیگیره مشکلم اینه ایشون گفتن باید 100% کنین
باید اونو تو css و قسمت #header که تعریف کردم بنویسم؟؟؟
لطفا جواب بدین
khanlo.javid
یک شنبه 26 شهریور 1391, 20:05 عصر
نه دوست عزیز من html بلدم ولی تازه دارم css یاد میگیرم
فتوشاپمم در سطح حرفه ایه
ولی مشکل من جای خود قرار گرفتن نیست همه ی عناصرو درست سر هم میکنم مشکلم سایز صفحمه
مثلا کل صفحه ای که درست کردم کل مرورگر رو نمیگیره مشکلم اینه ایشون گفتن باید 100% کنین
باید اونو تو css و قسمت #header که تعریف کردم بنویسم؟؟؟
لطفا جواب بدین
به دیو اصلی عرض 100% بده ولی باز هم با % به مشکل بر میخوری میتونی 980px بدی
1stboBak
یک شنبه 26 شهریور 1391, 23:51 عصر
سلام l4dl4d عزیز
شما می تونین عرض دیو اصلیتون رو 980 یا 960 بدین
و برای اینکه وصط صفحه قرار بگیره margin اون رو برابر auto بزارید
این مشخصه ها برای عرض مانیتور 1024 خوبه
اما اگه بخواین برای مانیتورهای با رزولوشن بالا طراحی کنین میتونین از مقدارهای درصدی استفاده کنین
کلا این جور کارا که صفحه مورد نظر با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده مربوط به بحث responsive میشه
s2/mri
دوشنبه 27 شهریور 1391, 09:18 صبح
دوست عزیز میشه بگید فتوشاپ چه ربطی به ست نشدن با مانیتور داره ؟؟
شما وقتی با فتوشاپ طراحی میکنی عرض و ارتفاع صفحه تونو یه مقدار به پیکسل میزنی که معمولا همونطور که خودتون اشاره کردین 980 پیکسل برای جلوگیری از اسکرول افقیه!
حالا اگه مانیتور واید باشه این صفحه کوچکتر نشون داده میشه!!
برا هم اندازه شدن در مانیتور های مختلف باید 100٪ داد!!
برا 100٪ کردن صفحه اگه داخل css به تگ body البته اگه تگ داخلی دیگه ای نداری! باید بنویسی
body{width:100%;}
khanlo.javid
دوشنبه 27 شهریور 1391, 09:25 صبح
شما وقتی با فتوشاپ طراحی میکنی عرض و ارتفاع صفحه تونو یه مقدار به پیکسل میزنی که معمولا همونطور که خودتون اشاره کردین 980 پیکسل برای جلوگیری از اسکرول افقیه!
حالا اگه مانیتور واید باشه این صفحه کوچکتر نشون داده میشه!!
برا هم اندازه شدن در مانیتور های مختلف باید 100٪ داد!!
برا 100٪ کردن صفحه اگه داخل css به تگ body البته اگه تگ داخلی دیگه ای نداری! باید بنویسی
body{width:100%;}
دوست عزیز همونطور که گفتم مقدار% مشکلات زیادی به وجود میاره و بهتره با px مقدار دهی کنی چون تجربه زیادی تو مشکلات % دارم و نمیخوام طراحای دیگه بعد از اتمام پروژه متوجه این مشکلات بشن .
موفق باشید.
aliblue
دوشنبه 27 شهریور 1391, 09:38 صبح
مقدار% مشکلات زیادی به وجود میاره و بهتره با px مقدار دهی کنی چون تجربه زیادی تو مشکلات % دارم و نمیخوام طراحای دیگه بعد از اتمام پروژه متوجه این مشکلات بشن .
درصد چه مشکلاتی داره؟اگه فقط ارتفاع رو به درصد بدیم مشکلی داره؟میشه یه نگاه به این تاپیک بندازین؟
http://barnamenevis.org/showthread.php?361136-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-css
khanlo.javid
دوشنبه 27 شهریور 1391, 10:15 صبح
درصد چه مشکلاتی داره؟اگه فقط ارتفاع رو به درصد بدیم مشکلی داره؟میشه یه نگاه به این تاپیک بندازین؟
http://barnamenevis.org/showthread.php?361136-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-css
در صد تو چینش عناصر مشکل به وجود میاره ، اگه ارتفاع رو به درصد بدیم که یه ارتفاع ثابت به وجود میاد ولی برای این یه راحی هست و میتونی ارتفاع درصدی رو با min-height تعریف کنی این کد یه ارتفاع اولیه میگیره و در صورت زیاد شدن ارتفاع ،ارتفاع تغییر میکنه.
s2/mri
دوشنبه 27 شهریور 1391, 10:49 صبح
دوست عزیز همونطور که گفتم مقدار% مشکلات زیادی به وجود میاره و بهتره با px مقدار دهی کنی چون تجربه زیادی تو مشکلات % دارم و نمیخوام طراحای دیگه بعد از اتمام پروژه متوجه این مشکلات بشن .
موفق باشید.
کاملا با حرفتون موافقم منم با درصد کلی مشکل دارم چون نمیشه جای بقیه عناصر رو (وقتی اندازه صفحه تغییر میکنه) پیش بینی کرد ؛ برا درست تر در اومدن هم باید کلی حوصله به خرج داد
ولی چون دوستمون خواستن راهنمایی کردم که این راه هم هست
khanlo.javid
دوشنبه 27 شهریور 1391, 11:44 صبح
کاملا با حرفتون موافقم منم با درصد کلی مشکل دارم چون نمیشه جای بقیه عناصر رو (وقتی اندازه صفحه تغییر میکنه) پیش بینی کرد ؛ برا درست تر در اومدن هم باید کلی حوصله به خرج داد
ولی چون دوستمون خواستن راهنمایی کردم که این راه هم هست
ممنون دوست عزیز مرسی که راهنماییشون کردین .
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.