ورود

View Full Version : ارسال فرم با لینک

mohammad-gh
یک شنبه 26 شهریور 1391, 21:39 عصر
با سلام
فرمی رو می خوام با یک لینک ارسال کنم
روش ارسال post هست با رویداد onclink نوشتم ولی نشد

<a href="checklogin.php" class="login" onclick="form.submit"><span><span>ورود به سايت</span></span></a>

میشه راهنمایی کنید

mrgraphy
دوشنبه 27 شهریور 1391, 13:19 عصر
سلام.
شما یک لینک تعریف کردید و وقتی روی اون کلیک میشه صفحه به آدرس موردن نظر میره و هیچ دیتایی ارسال نمیشه.
شما باید این کار رو با query string ها انجام بدید یا به صورت post back و بعدش redirect و این کدی که گذاشتید روش onclick event نوشتید و گفتید form.submit.
این کار اشتباهمه.
کدوم فرم رو ثبت کنه و با چه دیتایی و هیچ handler ی به اون ندادید. اگر فرم هم ثبت بشه قبل از ثبت صفحه checklogin.php لود میشه و اتفاقی نمیوفته.
کدتون رو کامل بزارید و بیشتر توضیح بدید تا بتونم راهنماییتون کنم.

mohammad-gh
سه شنبه 28 شهریور 1391, 19:39 عصر
این از کدم

<form name="myform11" action="checklogin.php" method="POST" id="login-form" >

<span class="text">
<input name="myusername" type="text" value="Username" onFocus="if(this.value=='Username'){this.value=''}" onBlur="if(this.value==''){this.value='Username'}">
</span>
<span class="text">
<input name="mypassword" type="password" value="Password" onFocus="if(this.value=='password'){this.value=''}" onBlur="if(this.value==''){this.value='Password'}">
</span>
<a href="checklogin.php" class="login" onclick="form.submit"><span><span>ورود به سايت</span></span></a>
<span class="links"><a href="/forget_pass.php">فراموشي رمز عبور ؟</a><br/></span>
</form>

موضوع خیلی ساده است به جای دکمه submit از یک لینک (به خاطر تعریف در قالب سایت ) استفاده کردیم

plague
سه شنبه 28 شهریور 1391, 20:34 عصر
<a href="javascript:void(0)" class="login" onclick="$(this).parent('form').submit();">
<span><span>ورود به سايت</span></span></a>

mrgraphy
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 17:08 عصر
کدی که دوستمون در بالا گذاشته درسته اما کار نمیکنه چون document.ready فراخوانی نشده.

mohammad-gh
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 20:08 عصر
کا رنکرد , میشه یک کدی نوشت که باهاش بدون اشکال کار کرد
جناب mrgarphy شما دو تا پست زدید اما هیچ کدی نمی دید !

mrgraphy
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 22:48 عصر
شما یه زحمت بکش.
کد و فایل های اون چیزی رو که میخوای zip بکن بزار تا من درستش کنم و براتون بزارم.
راسیتش حس کد زنی تو سایت رو ندارم و اگر هم بنویسم چون تستش نکردم احتمال این که کار نکنه هست و ممکنه باعث ناراحتی شما و بقیه دوستان بشه.

mohammad-gh
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 13:46 عصر
93137
این هم فایل ما

blackboy
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:19 عصر
دوست عزیز شما میتونی با JQuery راحت این کار رو بکنی با متد post
به این صورت

<script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#SaveBut").click(function(){ var name=$("#Name").val(); $("#SaveStatus").text("lodding..."); $.post('setting.php',{Name:name},function(data){ $("#SaveStatus").text(data); }); }); }); </script>

بعد در صفحه setting.php عملیاتی که میخواهید رو انجام بدهید.
یک ضمیمه هم گذاشتم که حتما کمکت میکنه

mrgraphy
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:27 عصر
دوست عزیز واقعا خسته نباشی.
این بود کد کامل شما؟
این صفحه حتی charset هم نداشت تا حروف رو درست نشون بده.
به هر حال هر کمکی از دست برمیومد کردم اما شما توجه نکردید.
موفق باشی.