ورود

View Full Version : MSVCP100.dll was not found

vasilopita
دوشنبه 27 شهریور 1391, 00:14 صبح
سلام دوستان. من یه برنامه نوشتم ، و اون رو بصورت Multi-threaded Debug کامپایل کردم و فایل exe رو ساختم و بدن هیچ مشکلی روی یه ماشین دیگه که اونم ویندوز 7 بود اجراش کردم. ولی وقتی خواستم رو ویندوز xp اجراش کنم با ارور MSVCP100.dll was not found مواجه شدم. یه سرچ تو گوگل زدم دیدم یه نفر گفته بود که باید VC++ redistributable package نصب کنم ، اولا اینکه چرا باید همچین پگیجی نصب کنم؟ اگه نیاز به dll داره خوب پس این Multi-threaded Debug چی کارست؟؟؟ بعد اینکه اینجوری که نمیشه برنامه ات هرجا خواست اجرا بشه هرجا نخواست اجرا نشه. کلا راهی داره که این پگیج رو نصب نکنیم ؟؟ (نگید که dll ها رو همراه برنامه کپی کنم!)
ممنون :قلب:

tdkhakpur
دوشنبه 27 شهریور 1391, 14:02 عصر
اولا اینکه چرا باید همچین پگیجی نصب کنم؟ اگه نیاز به dll داره خوب پس این Multi-threaded Debug چی کارست؟؟؟
در کل الگوریتم کار شما به نحوه کامپایل ارتباطی نداره اون dll که ازش استفاده مکیکنید کتابخانه runtime داره اما همون کتابخونه هم از dll استفاده میکنه به همین دلیل باید dll رو کنار برنامتون داشته باشید.

بعد اینکه اینجوری که نمیشه برنامه ات هرجا خواست اجرا بشه هرجا نخواست اجرا نشه. کلا راهی داره که این پگیج رو نصب نکنیم ؟؟
هر جا خواست نه. اون برنامه قبلا تو win 7 اجرا میشد چون dll و پیکیج نصب بود و برنامه شما اون رو چیدا میکرد و توابه اون رو یه برنامتون لینک میداد و این ارور رو نمیگرفته اما حالا توی xp ندارید بنابر این باید به هر نحوی که شده این dll ها رو به برنامه برسونید.

#target
دوشنبه 27 شهریور 1391, 20:06 عصر
احتمالا شما تنظیم رو در حالت مثلا Debug انجام میدید و فایل رو در حالت Release کامپایل میکنی
اگر تنظیم انجام بشه نیازی به C Runtime ندارین

اینجا بحث شده (http://barnamenevis.org/showthread.php?353552)