PDA

View Full Version : سوال: مشکل با فونت فارسی در GridView

mze666
دوشنبه 27 شهریور 1391, 11:43 صبح
سلام - من توی برنامم از کنترل GridView شرکت Telerik استفاده کردم. برای نشان دادن مبالغ از string format N0 استفاده میکنم که اعداد رو مثلاً به این صورت نشون بده: 123،000،000

این فرمت با فونت Tahoma درست کار میکنه ولی وقتی از فونت های دیگه مثل B Zar, B Nazanin, ... استفاده میکنم، علامت جداکننده (،) رو به صورت یه مربع نشون میده! مثل شکل زیر:

92994

با فونت Tahoma هم به صورت زیر نشون میده که درست هستش و من میخوام با بقیه فونت ها (B Zar,...) هم همینجوری نمایش داده بشه:

92995

کسی میدونه برای حل این مشکل چکار باید کرد؟

مهدی فرزاد
سه شنبه 28 شهریور 1391, 08:00 صبح
سلام
به علت عدم پشتیبانی فونت های مذکور از "،" است
من برای هر این مشکل کلا برای نوشتن مبالغ از یک کانورتراستفاده کردم و مقدار "،" رو به "," تبدیل کردم

class MonyConvertor2 : IValueConverter
{

public object Convert(object value, Type targetType, object parameter, System.Globalization.CultureInfo culture)
{

string str = (value != null ? value.ToString() : string.Empty);
if (str.Trim() != string.Empty)
{
NumberFormatInfo nfi = new NumberFormatInfo();
nfi.NumberDecimalDigits = 0;
decimal d = 0;
if (decimal.TryParse(str.Trim(), out d))
{
str = decimal.Parse(str.Trim(), NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);
if (str.IndexOf(',') > 0)
str = str.Replace(",", "،");
}
}
if (String.IsNullOrEmpty(str) == true)
return "0";
else
return str;
}

public object ConvertBack(object value, Type targetType, object parameter, System.Globalization.CultureInfo culture)
{
string str = (value != null ? value.ToString() : string.Empty);
if (str.Trim() != string.Empty)
{
if (str.IndexOf('،') >= 0)
return str.Trim().Replace("،", String.Empty);
else
return str;
}
else
str = "0";
return str;

}
}

mze666
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 07:53 صبح
ممنونم از پاسختون. یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من فونت Tahoma رو دوست دارم تو برنامم استفاده کنم چون متن رو خیلی خوب و قشنگ نمایش میده ولی اعداد رو خیلی خوانا نشون نمیده (مثلاً 2 و 3 و 4 خیلی ناخوانا هستن با توجه به برنامه من که حسابداریه). میخواستم بدونم راهی هست که فونت رو ویرایش کرد و به جای اعداد فونت Tahoma، اعداد یه فونت فارسی دیگه رو جایگزین کرد؟

مهدی فرزاد
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 10:49 صبح
سلام
شما نمی تونید فونت رو ویرایش کنید ولی نرم افزار هایی هست که بتونید باهاش فونت بسازید ! من استفاده نکردم . در این مورد تحقیق کنید