View Full Version : چطوری کدی رو در سایت بذاریم که کسی تغییرش نتونه بده؟؟
ali abedian
سه شنبه 28 شهریور 1391, 14:52 عصر
سلام دوست من
یه سوال مهم داشتم ممنون میشم بهم یاد بدی
میخواستم ببینم چطور میشه مثل قالبهای سایت بلاگ اسکین در اون پایینش که نوشته طراح قالب بلاگ اسکین (البته انگلیسی نوشته شده) چطور میتونم من هم یه همچین کدی رو ایجاد کنم که براحتی کسی هکش نکنه؟!!!
ممنون میشم توضیح بدید
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
khanlo.javid
سه شنبه 28 شهریور 1391, 16:17 عصر
یعنی با یه جمله میشه از هک شدن جلو گیری کرد ؟؟:متعجب::متفکر: پس این همه روش بالا بردن امنیت کشکه ؟؟ دوست عزیز لطفا سوالتون رو واضح مطرح کنید در ضمن یه نمونه تصویر یا آدرس بزارید تا ببینیم چه چیزی میخوایید.
ali abedian
سه شنبه 28 شهریور 1391, 23:30 عصر
منظور دقیقم اینه که من میخوام قالب بلاگفا طراحی و آماده کنم و بدمش به کاربران .. البته میخوام در این قالب یه متنی یا تصویری یه نشونه ای از خودم بذارم به طوری که هر کسی نتونه به راحتی هکش کنه و این نشونه ی منو از بین ببره و نشونه ی خودشو جاش بذاره
اینکارو بلاگ اسکین روی قالبهای طراحی شده توسط خودش انجام داده و یه بخشی از کدش رو یه طوری رمزنگاری کرده کار هر کسی نیست که این کدهای رمزنگاری شده رو بشکنه و اونوقت بیاد در کدها دست اندازی کنه
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید..
aliblue
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 08:15 صبح
نمیدونم شاید بشه یه قسمت از قالب رو توی یه فایل دیگه قرار بدیم روی سرور خودمون،بعد از قالب فراخوانیش کنیم.توی اون فایل هم علاوه بر یک سری کد که حیاتیه،یه اسمی چیزی قرار بدیم.
khanlo.javid
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 08:50 صبح
همونطور که دوستمون گفتن میتونید توی یه فایل، عکس یا متنی رو ذخیره کنید بعد فایل رو تو سرور خودتون ذخیره کنید و بعد فایل رو تو قالب ها include کنید.
موفق باشید.
lady64
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 13:35 عصر
همونطور که دوستمون گفتن میتونید توی یه فایل، عکس یا متنی رو ذخیره کنید بعد فایل رو تو سرور خودتون ذخیره کنید و بعد فایل رو تو قالب ها include کنید.
موفق باشید.
ولی include هم معادل همون کپی شدن هست و محتویات html رو نشون میده .
khanlo.javid
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 15:24 عصر
ولی include هم معادل همون کپی شدن هست و محتویات html رو نشون میده .
درسته حق با شماست ، مگر اینکه شرط بزاره تا وقتی که کد کپی رایت موجود نبود قالب کلا غیر فعال بشه. آخرین راهی بود که به ذهنم رسید. :چشمک:
ali abedian
چهارشنبه 05 مهر 1391, 11:13 صبح
اینی که من گفتم ، جناب آقای علی رحیمی در قالبهایی که طراحی میکنه برای بلاگفا گذاشته ..
باید توضیح بدم که فقط با جاوا باید اینکارو کرد .. چون بلاگفا از پی اچ پی پشتیبانی نمیکنه
میشه یه نگاهی به اینجا بندازین و ببینید چطوری اینکارو کرد؟!
blogskin.ir
refugee
شنبه 08 مهر 1391, 10:45 صبح
اینی که من گفتم ، جناب آقای علی رحیمی در قالبهایی که طراحی میکنه برای بلاگفا گذاشته ..
باید توضیح بدم که فقط با جاوا باید اینکارو کرد .. چون بلاگفا از پی اچ پی پشتیبانی نمیکنه
میشه یه نگاهی به اینجا بندازین و ببینید چطوری اینکارو کرد؟!
blogskin.ir
با این دوستم موافقم . فقط با جاوا میشه این کارو کرد .
یادمه یکی از قالب ها رو پارسال داشتم نیگاه میکردم دیدم تو یکی از فایل های جاوا که فراخوانی کرده بود ( باز داخل اون فایل یه فایل دیگه رو فراخوانی کرده بود . ) خب مسلما کسی به این فکر نمیکنه که داخل یه فایلی یه فایل دیگه باشه و رمز نگاری شده باشه .
ولی خودم خیلی دوست دارم طریقه این کارو بدونم چطوریه است .
اگه بچه ها کسی یاد داره , لطفا اینجا بذاره آموزش رو . ممنونم
ali abedian
شنبه 27 آبان 1391, 16:56 عصر
البته برای سایتهایی که قالب وبلاگ ارائه میدن، متاسفانه خود سرویس دهنده های وبلاگ جلوی طراحان قالب وبلاگ رو گرفتن و یه کاری کردن که اینها نتونن امکان ویرایش رو بگیرن ازشون .. لااقل سر آقای رحیمی که این بلا رو آوردن .. ولی خب در این جا بحث بشه خیلی مفید واقع میشه .. شاید به جاهای خوبی در زمینه کپی رایت برسیم ..
بابا .. ایرانیها همه مخ هستن .. یه چند تا نظر بندازین اینجا مطمئناً به نتایج جالبی میرسیم
منتظرم
mrgraphy
یک شنبه 28 آبان 1391, 00:14 صبح
سلام دوست عزیز.
شما با فراخ.انی یک فایل جاوا اسکریپت و استفاده از append میتونید این کار رو بکنید.
به این صورت که فایل جاوا اسکریپت شما یک تک html رو یه جایی تو قالب append میکنه و بعد شما بایک دستور دیگه جاوا اسکریپت به صورت internal چک میکنید که آیا اون فایل لود شده یا نه در صورت نبودن اون فایل تگ head رو از بین ببره و اینطوری کل قالب از کار میوفته.
البته وقتی شما میتونید اون رو اینطوری به قول معروف قفل کنید حتما یک نفر دیگه ای هم هست که بتونه اون رو باز کنه.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.