ورود

View Full Version : سیستم ارسال پیامک

alizanganeh
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 10:51 صبح
سلام
میخوام بدونم اگر بخوام روی پروژم سیستم ارسال پیامک بذارم چیکار باید کنم؟
توضیحات کامل میخوام چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم

خیلی ممنون

l4dl4d
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 12:52 عصر
این سورسو بگیر:
http://www.smsco.it/tomcat/download/sms_tutorials/SMSLibX_with_VB.zip
اینم چند تا کد:

' Declare SMSModem object
Public WithEvents Modem As SMSModem

' Send SMS
Private Sub cmdSendMessage_Click()

' Open modem communication
Set Modem = New SMSModem
Modem.LogTrace = True
Modem.OpenComm ModemType, ModemPort, , smsNotifyAll

' Send message
Call Modem.SendTextMessage(PhoneNumber, MessageText)

End Sub

' Receive SMS by event
Private Sub Modem_MessageReceived(Message As SMSLibX.SMSDeliver)
MsgBox "New message received from " & Message.Originator & ":" _
& vbCrLf & vbCrLf & Message.Body, _
vbInformation, "New message received"
End Sub

در ضمن باید این نم افزار رو هم دانلود کنید
http://www.smsco.it/tomcat/en/download/step1.do?resourceId=SMSLibX_demo

این مطمئت هست
در ضمن میتونی سورس php شو پیدا کنی و تو برنامت بزاری که نیاز به نت داره ولی این نیاز به گوشی داره که گزاشتم

اگه کمکت کرد تشکر کن!:قلب:

alizanganeh
چهارشنبه 29 شهریور 1391, 14:02 عصر
داداش ممنون
ولی این سایته 2 تا نرمز افر داد به نام های exampale 1 و example 2 که 2 نیاز به مودم GSM داره و از راه اینترنت نمیشه
ولی اولی بدون چیز خاصیه
ولی وقتی شماره میدم میگه ارسال شد و بعد میگه پیام جدید از همون مشاره ای که داده بودم و هیچ چیزی برای اون گوشی ها نمیاد
انگار به خودش میفرسته یا هچین چیزی
شما خودت قبلا کار کردی؟

یک توضیحی میدی ؟
ممنون

alizanganeh
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 01:26 صبح
چی شد؟
کسی بلد نیست یک کد راحت و خوب بده که بشه با اینترنت پیامک داد؟
trial و demo هم نباشه

ممنون

l4dl4d
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 22:58 عصر
نه دوست عزیز فقط واستون سرچ کردم خودم vb نصب نیست
کلا 3 راه است : مودم - جی اس ام - اینترنت
تو اینترنت هم خیلی گشتم ولی نبود
ایمیل هم زوری میشه ارسال کردذ تو ویبی چه برسه به اس ام اس
ولی یک وب بروزر تو فرم بزار تا آدرس زیر رو بگیره!
اینجوری میتونی ارسال کنی!درضمن یک سورس تو انجمن بود که میشد با ویبی تو بلاگفا وارد پنل شد میتونی با این تلفیقش کنی تا تبلیغات دیده نشه یا میتونی روشونو با picturebox بپوشونی
اگه بدردت خورد یه تشکر بزن!:قلب:

l4dl4d
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 22:59 عصر
ببخشید آدرس یادم رفت :قهقهه:

http://khoy-sms.rzb.ir/post/24/freesms.html

ho3ein.3ven
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:28 عصر
سلام . داداش ببین برای ارسال اس ام اس حتما باید پنل اس ام اس داشته باشی . این روشی هم که دوستان فرمودند باید حتما کپچا وارد بشه.
اگر سایت برای پنل اس ام اس میخوای بگو.

alizanganeh
جمعه 31 شهریور 1391, 10:02 صبح
همون خومد حدس میزدم که بدون خریدن پنل نمیشه
آره راش همونه که پنل بخرم و با وب بروزر بذارم توی برنامه که حداقل دسترسی سریعتر باشه

ولی اون دوستمون که در مورد ایمیل گفت : ارسال ایمیل توی وی بی راحته ولی اس ام اس فکر نمیکنم حتی با c# هک بشه چون یک سرویس پولیه و ایمیل رایگان

بازم ممنون از همه

l4dl4d
جمعه 31 شهریور 1391, 21:12 عصر
خوب اگه مشکل کپچا هست سایت زیر هم هست:
http://www.slidesms.com/
این یکی کپچا هم نداره ولی مشکلش تبلیغات پایینشه
در کل از تشکرات ممنونم:قلب:

salehi20
سه شنبه 17 بهمن 1391, 12:39 عصر
سلام . داداش ببین برای ارسال اس ام اس حتما باید پنل اس ام اس داشته باشی . این روشی هم که دوستان فرمودند باید حتما کپچا وارد بشه.
اگر سایت برای پنل اس ام اس میخوای بگو.
یعنی هیچ راهی نداره که پنل نخریم و مثلا از dll اون استفاده نکنیم؟ این شرکت ها که پنل می دهند چطور این کار رو می کنن؟ نمیشه خودمون راههاشو بریم و دیگه از این پنل و امکاناتشون استفاده نکنیم؟

salehi20
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 07:56 صبح
خوب اگه مشکل کپچا هست سایت زیر هم هست:
http://www.slidesms.com/
این یکی کپچا هم نداره ولی مشکلش تبلیغات پایینشه
در کل از تشکرات ممنونم:قلب:
هیچ راهی نداره که پنل نخریم و مثلا از dll اون استفاده نکنیم؟ این شرکت ها که پنل می دهند چطور این کار رو می کنن؟ نمیشه خودمون راههاشو بریم و دیگه از این پنل و امکاناتشون استفاده نکنیم؟

vbhamed
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 08:46 صبح
سلام

بيشتر اين شركتها خودشون نماينده دست چندم شركتهاي ديگه هستن
شركتهاي اصلي و سرشاخه هم با مخابرات قرارداد دارن و فكر نمي‌كنم بستن همچين قراردادهاي سنگيني فايده اي براي كسي كه فقط قصدش ارسال اس ام اس از برنامش هست، داشته باشه مگر اينكه بخواين كار بزرگي انجام بدين
در هر حال بهتره با مخابرات تماس بگيريد شايد راهكار ساده تري پيش پاتون بزارن

salehi20
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 08:51 صبح
سلام

بيشتر اين شركتها خودشون نماينده دست چندم شركتهاي ديگه هستن
شركتهاي اصلي و سرشاخه هم با مخابرات قرارداد دارن و فكر نمي‌كنم بستن همچين قراردادهاي سنگيني فايده اي براي كسي كه فقط قصدش ارسال اس ام اس از برنامش هست، داشته باشه مگر اينكه بخواين كار بزرگي انجام بدين
در هر حال بهتره با مخابرات تماس بگيريد شايد راهكار ساده تري پيش پاتون بزارن
ممنونم واقعا
یعنی پس راهی نداره که این dll رو خریداری نکنم؟ الان از سایت tsms.ir پنل دارم و از اینجا می خواهم استفاده کنم. 50 هزار تومن dll رو می فروشه با هزینه سالیانه 20 هزار تومن! می خواستم طوری بشه که این رو خریداری نکنم و اگه بشه خودم راهی پیدا کنم که به اینترنت وصل بشم و به مخابرات وصل بشم و پیامک ارسال کنم از طریق سی شارپ

ولی انگار باید خریداری کنم

salehi20
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 08:52 صبح
البته هزینه اش اصلا مهم نیست. چون برای شرکتمون می خوام این کار رو انجام بدهم. اما می خواستم راهی پایه ای تر پیدا کنم.

m2011kh
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 14:40 عصر
سلام.
اگه دیگه خیلی میخوای پایه ای کار کنی برو به قول آقا حامد با خود مخابرات قرار داد ببند.(عمرا براتون بصرفه)
MMD

salehi20
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 07:43 صبح
سلام.
اگه دیگه خیلی میخوای پایه ای کار کنی برو به قول آقا حامد با خود مخابرات قرار داد ببند.(عمرا براتون بصرفه)
MMD
بله بله عمرا برامون بصرفه! یه جا دیدم 875/000/000 تومان تقریبا هزینه ی ارتباط مستقیم با مخابرات هست که تازه اونم امکانش فکر نکنم بشه. بالاخره به این نتیجه رسیدم یه 50 هزار تومن میدم به طوبی اس ام اس و dll رو میخرم و سالیانه 20 هزارتومن شارژش می کنم
ممنونم

بیشتر این مد نظرم بود که چطور میشه خودم این dll رو بنویسم. خیلی کار می بره؟ اصلا چطور هست؟

Hashemvp
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 07:48 صبح
دوست عزیز شما دی ال ال رو زمانی میتونی بنویسی ک پنل مستقیم از مخابرات بخری و دی ال ال ور بر اساس نیاز خودت طراحی کنی
این دی ال الی هم ک شرکت های پنل پیامک میدن همینطور هستن اونا بر اساس سیستم مدیریتشون این رو میسازم و میدن و شما نمیتونی پنل از این شرکت ها بخری وی چیزی درست کنی
باید طبق استاندارد اونا درست کنی

ک این کار بیهوده است وقتی خوده اون شکرت این دی ال ال رو دراختیارت میذاره
شبیه این میمونه ی سیستم عامل بسازی ک کارهای ویندوز رو انجام بده و فقط هم برنامه های ویندوز روش نصب بشه!!!!!!!!!

موفق باشی

salehi20
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 07:52 صبح
دوست عزیز شما دی ال ال رو زمانی میتونی بنویسی ک پنل مستقیم از مخابرات بخری و دی ال ال ور بر اساس نیاز خودت طراحی کنی
این دی ال الی هم ک شرکت های پنل پیامک میدن همینطور هستن اونا بر اساس سیستم مدیریتشون این رو میسازم و میدن و شما نمیتونی پنل از این شرکت ها بخری وی چیزی درست کنی
باید طبق استاندارد اونا درست کنی

ک این کار بیهوده است وقتی خوده اون شکرت این دی ال ال رو دراختیارت میذاره
شبیه این میمونه ی سیستم عامل بسازی ک کارهای ویندوز رو انجام بده و فقط هم برنامه های ویندوز روش نصب بشه!!!!!!!!!

موفق باشی
درست میگید. چون در شرکت مهندسی تازه کار هستم؛ گفتم بهتره خودم یک اقدامی بکنم و سریع بهشون نگم که بریم راحت خریداری کنیم!!! ولی خب توضیحات دوستان رو که دیدم می بینم فعلا که پروژه مون نیاز آنچنانی به این بخش نداره. انشالا بعدها که پیشرفته تر شد خودمون اقدام می کنیم و پنل می زنیم
ممنونم