View Full Version : سوال: سوالی تکراری اما مهم - کدام زبان برنامه نویسی ؟؟!
Arioman
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 12:17 عصر
سلام دوستان میدونم شاید این سوال خیلی تکراری باشه اما واقعا نیاز دارم به جوابش ...
من در حال حاضر هم طراحی وب میکنم اما تا این زمان همیشه از صفحات استاتیک و یا CMS هایی چون جوملا ، دیتالایف و ورودپرس استفاده کردم ...
به Flash , 3dmax , After Effect , photoshop , Dreamweaver , Avid و خیلی های دیگه هم تسلط دارم ...
همچنین به HTML و CSS
جدیدا تصمیم گرفتم خودم وارده حوزه برنامه نویسی هم بشم تا هم بتونم نیازهای خودم رو برطرف کنم و هم برای سیستم های مدیریت محتوا ماژول های مورد نیازم رو طراحی کنم ..
شاید یه روزی هم تصمیم گرفتم یه CMS کوچولو در حدی که کاره خودم و مشتری هام رو راه بندازه ایجاد کنم ...
الان بین این همه زبان برنامه نویسی واقعا گیج شدم که کدوم رو شروع به یادگیری کنم ...
PHP , ASP.Net , C#.net و ....
اگه اشتباه نکنم C و ASP تحت سرورهای ویندوز هستند که هاست هاش گرونه ...
میخواستم بدونم شما به من چه پیشنهادی میکنید کدوم یک از نظر کیفیت ، زمان یادگیری و تا حدی امنیت بهتر هستن ...
اینو میدونم که هر کدوم مزیت های خاص خودشون رو دارن اما برای یک کسی که میخواد فقط در زمینه وب نیازهای پایه و اساسی از جمله دینامیک کردن صفحات ، سیستم آمار و بازدید و امکان ویرایش پست ها و یکسری ماژول های معمول رو طراحی کنه کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
من قصده طراحی نرم افزاری پیچیده و انجمن و چنین چیزهایی رو ندارم چون بیشتر تمرکزم روی گرافیک هستش ...
اول قصد داشتم تیمی کار کنم و برنامه نویسی رو به دوستانم واگذار کنم که متاسفانه کار تیمی در ایران اگر امکان پذیر نباشه خیلی سخته و دوام نداره ...
در ضمن دیروز به موسسه ای رفتم اونجا بهم پیشنهاد دادن C#.NET رو یاد بگیرم و بعدش ASP.NET خلاصه مخم رو زدن و ثبت نامم کردن
میخواستم بدونم اصلا سی شارپ بدرده برنامه نویسی تحت وب میخوره ؟؟ بیخود هزینه نکنم آخرشم هیچی دستمون رو نگیره ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر
Arash_janusV3
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:17 عصر
مهم نوع زبان نیست
مهم اینه که یک زبان بلد باشی
با پیشرفت دنیای امروزی همه زبانها قابلیتهای زیادی دارند
اما من پیشنهاد می کنم سی شارپ رو یاد بگیرید
چون منابع فارسی بسیار زیادی نسبت به php هستش
asp.net نود درصد سی شارپ هستش
یعنی به راحتی می توانید asp.net را هم یاد بگیرید
خوب اون 10درصد شامل css و html و ... می شه که شماهم بلدید
پس مسیر درستی را دارید حرکت می کنید
موفق باشید
بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:25 عصر
سلام . شما با هر سیستم مدیریت محتوایی که بیشتر سر و کار داری باید بری و زبان اون و یه مطالعه داشته باشی . اگر با PHP سر و کار داری باید همون و بری . ( منظور اینه اگر CMS هات جوملا ، ورودپرس و ... هستند ) .
شاید یه روزی هم تصمیم گرفتم یه CMS کوچولو در حدی که کاره خودم و مشتری هام رو راه بندازه ایجاد کنم ...همچین تصمیمی نمی خواد بگیری . اگر قرار باشه هر کسی همچین فکرهایی بکنه ، همه باید علامه بشند . چون مثلا من هم به خودم بگم فلانی ، شاید یه روزی خواستی یه برنامه برای موبایل بنویسی ، بیا برو جاوا رو یاد بگیر . بعد دوباره بگم ، خب این سی شارپ هم الان تو بورسه !!! ... دیگه خودت بقیه رو بخون ...
اونوقت گرایش خودم به سمت طراحی باشه ، بعد ببینم اون داره روز به روز مباحث جدید تر براش میاد ( UX , طراحی واکنش گرا و ... ) حالا من ++c رو کار کنم یا اینها رو باید ادامه بدم ؟
شما در هر سطحی بخواید برنامه نویسی کار کنید ، بالاخره باید دانشش و کسب کنی ، اگر چه حرفه ایی نه ، اما مثلا سی شارپ کار کنی ، مشخص نیست چقدر طول می کشه تا شی گرایی رو درک کنی ؟! ( اگر زمینه نداری )
در هر سطحی ، بالاخره باید Database رو هم بدونی دیگه . پس باید یه DBMS مثل SQL Server یا برای PHP باید MySQL رو هم یاد بگیری ، و زبان SQL .
اونوقت برای همون سیستم مدیریت محتوی کوچیک ، باید مفاهیم Database رو هم بدونی ...
دیگه مابقی بماند چون اگر بگم میگی من نمی خوام در اون سطح باشم . قبول اما در همون سطحی که مد نظرت هست بالاخره باید اونها رو بدونی و این یعنی زمان ، مطالعه و وارد مبحث شدن ...
من پیشنهادم به شما اینه که اگر طراحی کار کردی ، اون و پیشرفته تر ادامه بده و به راحتی بگو که : من طراح وب هستم . به همین سادگی ...
این تاپیک رو هم یه نگاه بنداز (http://barnamenevis.org/showthread.php?352507-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8) .
storm_saeed
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:53 عصر
هم php خوبه هم سی شارپ
اگه شما از جولا و وردپرس اینا استفاده کردید و اشنا هستید خوبه پی اچ پی رو یاد بگیرید . سی شارپ یادگیریش اسونه نصبت به وی اچ پی درضمن باید دیتابیس هم بلد باشید برای جفتش هر کس سلیقه خودشو داره ربطی به زبان برنامه نویسی نداره فقط به بلد بودن تحلیل و کد زدن داره اگه سی شارپو ثبت نام کردید پس همونو برید .
Saber Mogaddas
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 19:16 عصر
سلام
بهترین زبان برنامه نویسی تحت وب برای شما گزینه ای هست که برای شما جذابتر، راحتر باشه..
و بتونید باهاش پروژه کار کنید.یعنی کاملا به اطلاعات شما بستگی داره.
من asp.net کار میکنم دلیلم برای استفاده از این زبان قدرت این زبان محیطی مثل vs و کامپوننت های غنی هست که توسط این زبان قابل کنترل هست و #c نیز که نیاز به تعریف و دلیل نداره یکی از زبان های برنامه نویسی شاخص هست..
بله #c تو asp.net مهم و همه کاره هست.
حالا دوست عزیزی php کار میکنه و دلایل قانع کننده ای مثل دلایل من داره و اون برنامه نویسی رو ترجیح میده..این کاملا به شما و قابلیت های شما بستگی داره..
موفق باشید..
IamOverlord
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 19:32 عصر
نباید گفت کدوم از کدوم بهتره...
ضمنا اگه ASP.net رو یا PHP رو انتخاب کردی نگرانی نداره و می تونی ادامه اش بدی و موفق بشی...
اما یه چیزی هست که خودت می تونی تصمیم بگیری قبول کنی یا نه، کاملا اختیاری : سعی کن تکنولوژی های دیگه رو به تکنولوژی های مایکروسافت ترجیح بدی، مخصوصا تکنولوژی های Open Source...
اما این اصلا به این معنا نیست که دور مایکروسافت رو خط بکشی... اما مواظب باش که مایکروسافت می خواد پول در بیاره و هر شب یه خوابی می بینه!
حالا نمی دونم این نظر بنده تو این شرایط بود...
Arioman
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:24 عصر
با تشکر از همه دوستان که اینهمه وقت گذاشتن و جواب های کاملی دادن :قلب: والا منم ترجیح میدادم فقط در زمینه گرافیک طراحی وب کار کنم ولی تو این چند سال از کاره گروهی خیری ندیدم و الان که وقت خالی دارم تصمیم گرفتم خودم یه امتحانی کرده باشم
فقط یه سوال دیگه که خواستم بدونم چقدر درسته :
آیا این درسته که کلا زبان های مایکروسافت C#.NEt , ASP.net و غیره فقط روی سرورهای ویندوز اجرا میشن ؟؟ و اینکه سرور های ویندوز به دلیل لایسنس تا حده قابل توجهی گرون تر هستند ؟؟
چون این خیلی مهمه چه از نظره هزینه ای که برای مشتری شامل میشه و چه از نظره سودی که تو جیب خودمون قراره بره و خیلی از مشتری ها هم اطلاعاتی از مزیت های احتمالیه سرورها به هم ندارن که بخوایم توضیحاتی تخصصی بدیم و اونا رو مجاب کنیم بنابراین باید قیمت هامون با بازار بخونه
2- من یکسری جستجو به صورت Compare PHP VS ASPX انجام دادم و تقریبا در همه اونها به نوعی از نظر سرعت بارگزاری و تجزیه تحلیل php رو سریعتر دونستن .... البته اینم میدونم که بستگی به حجیم بودن پروژه و ماژول ها و خیلی چیزهای دیگه داره اما میخوام بدونم :
در یک پروژه یکسان دینامیک طراحی وب شما این 2 رو در زمینه های زیر چطور می بینید ؟
1- سرعت لود شدن
2- زمان و سختی که برای یک برنامه نویس معمولی میبره ( فرض کنید شما به 2 برنامه به یک اندازه مسلط باشید و بخواین یک پروژه یکسان رو با هر دو طراحی کنید )
Arioman
دوشنبه 03 مهر 1391, 17:16 عصر
ما منتظره مشاوره دوستان هستیم همچنان :متفکر:
alireza es
دوشنبه 04 شهریور 1392, 15:02 عصر
من در هر زمینه ای php رو ترجیح میدم
سرعت لود شدن:php از فریم ورک خاصی استفاده نمیکنه(البته تو میتونی از فریم ورک هایی مثل yii استفاده کنی ولی سرعتو مثل .net پایین نمیاره)
همچنین کد های php تند تند و خط به خط سریع اجرا میشن بر خلاف asp که کدهاش چند مرحله ای کامپایل میشن
یه موضوع دیگه ای هم هست اگه شما از زیانی مثل c# استفاده کنید برای نوشتن asp کد هاتون باید به c# هم ترجمه بشن که همه از سرعت فاجعه آن خبر دارند
تنها دلیلی که باعث میشه سرعت php ّیاد پایین اینه که php تفسیر میشه ولی asp کامپایل میشه البته پروژه ای به نام Hip hop (فکر کنم:متفکر:)داره روی کامپایل کردن php
کار میکنه)
----------------------
سرعت ساخت برنامه نویسی و پشتیبانی:شک نکن php چون اولندش اسکریپت و cms های زیادی براش هست مثل ورد پرس یا حتی هزاران نرم افزار کوچک
برای یاد گیری هم داره هم چنین فریم ورک قدرتمندی مثل yii اونو پشتیبانی میکنه البته بهش احتیاجی هم نخواهی داشت
همچنین میتونی php رو توی سیستم عامل ناشناخته ای مثل سولاریس اجرا کنی و اگه مشکلی هم داشتی میتونی از هزاران انجمن مثل همین سایت برنامه نویس استفاده کنی
---------------------
امنیت :امنیت asp فقط دات نت هست که امنیتش فوق العاده است اما امنیت php رو باید خودت تامین کنی
که این یه مزیت برای دات نته اما یه عیب هم هست تصور کن یه ویروسی دات نت رو از کار بندازه
alireza es
دوشنبه 04 شهریور 1392, 15:03 عصر
من در هر زمینه ای php رو ترجیح میدم
سرعت لود شدن:php از فریم ورک خاصی استفاده نمیکنه(البته تو میتونی از فریم ورک هایی مثل yii استفاده کنی ولی سرعتو مثل .net پایین نمیاره)
همچنین کد های php تند تند و خط به خط سریع اجرا میشن بر خلاف asp که کدهاش چند مرحله ای کامپایل میشن
یه موضوع دیگه ای هم هست اگه شما از زیانی مثل C# استفاده کنید برای نوشتن asp کد هاتون باید به C# هم ترجمه بشن که همه از سرعت فاجعه آن خبر دارند
تنها دلیلی که باعث میشه سرعت php ّیاد پایین اینه که php تفسیر میشه ولی asp کامپایل میشه البته پروژه ای به نام Hip hop (فکر کنم:متفکر:)داره روی کامپایل کردن php
کار میکنه)
----------------------
سرعت ساخت برنامه نویسی و پشتیبانی:شک نکن php چون اولندش اسکریپت و cms های زیادی براش هست مثل ورد پرس یا حتی هزاران نرم افزار کوچک
برای یاد گیری هم داره هم چنین فریم ورک قدرتمندی مثل yii اونو پشتیبانی میکنه البته بهش احتیاجی هم نخواهی داشت
همچنین میتونی php رو توی سیستم عامل ناشناخته ای مثل سولاریس اجرا کنی و اگه مشکلی هم داشتی میتونی از هزاران انجمن مثل همین سایت برنامه نویس استفاده کنی
---------------------
امنیت :امنیت asp فقط دات نت هست که امنیتش فوق العاده است اما امنیت php رو باید خودت تامین کنی
که این یه مزیت برای دات نته اما یه عیب هم هست تصور کن یه ویروسی دات نت رو از کار بندازه
reza2ha
سه شنبه 05 شهریور 1392, 03:09 صبح
به نظر من اگر طراحی وب رو حرفه ای ادامه بدی بهتره، ولی اگر برای رفع نیازهات می خوای با برنامه نویسی آشنا باشی چون میگی با وردپرس و جوملا و ... کار کردی پیشنهاد من پی اچ پیه. نیازی نیست خودت رو با asp درگیر کنی چون نیاز نداری یک برنامه نویسی حرفه ای باشی. موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.