ورود

View Full Version : گفتگو: لزوم تغيير اهداف انجمن

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 13:28 عصر
سلام
من زماني كه با اين انجمن اشنا شدم و امار اونو ديدم گفتم چه جاي خوبي و اين باعث مشه كه برنامه نويسي در ايران حرفه اي بشهبا اين همه عضو ستاره بالا
اما الان كه چند وقت به صورت فعال به انجمن سر ميزنم مي بينم شه جايي براي پاسخگوي به افراد خيلي خيلي مبتدي كه زحمت مطاله يك كتاب فارسي يا جستجوي ساده در اينترنت ويا خود انجمن رو نمي دن و سريع ايك تايپك درست مي كنن و بعضي ها هم براي كسب ستاره هاي رنگارنگ بجايي اينكه بكن برو جستجو كن سريع شروع مي كنن به پاسخ دادن
اين كار باعث شده انجمن از هدف اصلي دوربشه
براي مثال من چند وقت پيش يك تايپك نوشتم براي ارتبات با گوكل ارث و از دوستان خواستم در اين بحث شركت كنن بعد از مدتي كه من پافشاري كردم يكي از دوستان كفت بحثت تخصصي اينجا مطرح نكن برو سايت ديگه
اين يعني كه اين انجمن شده جايي براي بحث هاي مثل ضرب دو تكس باكس باهم

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 13:32 عصر
مهمتر از برنامه نوشتن نوشتن الگوريتم اون مي باشه مي شه بجاي تاپيك هاي خيلي اماتور در مورد الگوريتم هاي روز دنيا صحبت كرد كه اين باعث مي شه به برنامه هاي بزرك در ايران خلق بشه و با رفتن سطح انجمن بشه

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 13:37 عصر
يك نمونه كه مي شه در موردش بحث كرد:
چند وقت پيش اعلام شد برنامه اي نوشته شده كه بادادن عكس فرد هرجاي فيلم كه باشه يا با هر زاويه قرار داشته باشه اون فرد رو تشخيص مي ده
خيلي جالب مي شه همه فكر هامون روي هم بزاريم الگوريتمي براش پيدا كنيم
اين يك مثال بود

masoud_z_65
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 13:58 عصر
دوست عزیز من خودم زیاد حرفه ای نیستم

اما به نظرم جالب میشد مثلا یک ساب فاروم به این بخش اضافه میشد تحت مثلا اسم بحث های تکنیکی و حرفه ای (یا یه اسم مشابه این) و یه مدیر فعال براش انتخاب بشه که هر روز بهش سر بزنه و مرتب کنه و اون تالار بشه مخصوص تاپیک ها و بحث ها و مقالات حرفه ای و کسی نتونه توی اون تاپیک الکی بزنه و .......

BEHZADnr
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:10 عصر
سلام دوست عزیز
اول اینکه شما که اینجوری میگی بهتره یه سر به صفحات قدیمی بزنی که اکثر تاپیک ها بدون جواب درست و حسابی موندن و وقتی کاربر اون تاپیک رو بیاره بالا با کلی حرف روبرو میشه
دوم اینکه خود شما مگه از اول حرفه ای بودی که این حرف رو به دوستان تازه وارد میزنی؟این دوستان هم تا بیان با انجمن آشنا بشن یه خورده زمان میبره
برای بحث سوم شما که این طرح و داری بهتره یه سر به تاپیکی که چند وقت پیش یکی از دوستان در همین قسمت ثبت کرد بزنی ، قرار بود آموزش ساخت برنامه چت باشه ولی برو ببین چه بحثی راه انداختن ، بیشتر به جای اینکه بیان آموزش عملی بدن رفتن تو بحثی که شاید خیلی از ماها بلد باشیم ، بگذریم
بهتره شما به جای اینکه این تاپیک رو ثبت کنی دوستان تازه وارد رو راهنمایی کنی و به نظر من با گذشت زمان همشون یاد میگیرن که چیکار کنن
عضو شدن در یک انجمن باعث نمیشه اون کاربر تمام قوانین رو بخونه ، پس بهتره گاهی اوقات بهشون گوش زد کنیم
موفق باشی

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:16 عصر
چند وقت پيش يك تايپك نوشتم براي ارتبات با گوكل ارث و از دوستان خواستم در اين بحث شركت كنن بعد از مدتي كه من پافشاري كردم يكي از دوستان كفت بحثت تخصصي اينجا مطرح نكن برو سايت ديگه

من!
من همچین حرفی زدم!

دوست من سوالت تخصصیه و کسی در این زمینه ...
بهتره سوالت رو در سایت های غیر فارسی مطرح کنی ، مثل کدپروجکت ، یا اصلا تو اون ها بگرد.

اینم آدرس پست که ویرایش هم نشده. (http://barnamenevis.org/showthread.php?361017-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-googlr-earth&p=1596455&viewfull=1#post1596455)

شما برای رسیدن به جوابت خیلی دست پا می زدی که البته حق هم داشتی!
منم خیلی راحت به شما گفتم : فکر نمی کنم کسی تا حالا تجربش رو داشته باشه ؛ و اینکه سوال شما مستلزم تخصص و تجربه ی کافیه مربوط به خود هست !
و خدمت محترمتون عرض کردم که اگر سوالتون رو در سایت هایی مثل کدپروجکت و غیره مطرح کنید ، زود تر به جواب می رسید ، چون بالاخره سایتی هست که از کشور های مختلف ازش بازدید می شه ، حالا خودتون قضاوت کنید که احتمال سریعتر جواب گرفتن شما در کدوم حالت بیشتره !

از نظر شما من گفتم این جا بحث تخصصی ممنوع !
نمیدونم ، شایدم جمله بندیم مورد داشته و شما منظورم رو غلط فهمیده اید!

در ضمن ، اگه به کسی بگی برو جستجو کن ؛ می گن فلانی پست بی مورد میزنه ، تا تعداد پست هاش بالابره و یا هیچی بلد نیست !
برای کسی جواب مینویسی ، انگار ازت طلب داره میگه کو بقیش!

بالاخره هرکسی از یه روزی شروع می کنه دیگه ! خب تعدادی زیادی میان اینجا و برای اولین برنامشون سوال می کنن ! اونوقت بهش بگی برو بگرد!
من خودم اگر تایپیکی در اون مورد سراغ داشته باشم ، لینکش رو میزارم ، نه اینکه بنویسم جستجو کن! ( چون چند بار اینکارو کردم ، نتیجش رو هم گرفتم ! )

شما هم نمیتونی توقع زیادی داشته باشی ، اخه این جا از مبتدی تا حرفه ای ، از سراسر کشور ، با فرهنگ ها و اداب رسوم های مختلف و از همه مهمتر سنین مختلف گرد اومدن و اینکه انتظار داشته باشید همه چیز یه شکل واحد داشته باشه ، دیگه...

اگر انجمن بخواد تخصصی باشه ؛ میبتدی ها چیکار کنن ! مگه حرفه ای ها ، برنامه نویس حرفه ای به دنیا اومدن!
اگر انجمن مبتدی باشه پس حرفه تر ها چیکار کنن !

شما اگر دنبال براورده شدن انتظارات همه باشی و بخوای یک انجمن عالی داشته باشیم ؛ باید همه چیز در کنار هم باشه ، سوالات عمومی و تخصصی و کلی و جزئی ؛ این یک انجمن ایده اله.

مدیران محترم هم بر تایپیک ها و پست ها نظارت دارند و اگر به چیزه یه درد نخوری رسیدند اون رو حذف میکنن ؛ البته یه چند روزیه که مثل اینکه سرشون یکم شلوغه ، ولی غافل نیستند ، اونها هم حقوقی دارند دیگه .

حالا نمیدونم چرا ، چون من گفتم سوالتون تخصصیه شما فکر کردید انجمن تخصصی نیست !؟ اگه اینطوری که مشکل از من بوده و نباید این حرف رو به شما میزدم و ازتون معذرت می خوام.

من هیچ ادعایی و دفاعی در برابر هیچ کس ندارم ؛ و از هرکسی از من ناراحته معذرت می خوام .

در هر صورت امیدوارم کسی از من ناراحت نباشه و تنها خواهشی که از شما و دیگران به عنوان یک دوست مبتدی دارم ، اینکه بجای دعوا و بحث و گله و شکایت به فکر کمک به هم باشیم ؛ همین ( البته اگر انتظار یک انجمن خوب و هدفمند رو داریم.)

امیدوارم در همه ی ایام پیروز و سربلند باشید.

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:32 عصر
سلام دوست عزیز
اول اینکه شما که اینجوری میگی بهتره یه سر به صفحات قدیمی بزنی که اکثر تاپیک ها بدون جواب درست و حسابی موندن و وقتی کاربر اون تاپیک رو بیاره بالا با کلی حرف روبرو میشه
دوم اینکه خود شما مگه از اول حرفه ای بودی که این حرف رو به دوستان تازه وارد میزنی؟این دوستان هم تا بیان با انجمن آشنا بشن یه خورده زمان میبره
برای بحث سوم شما که این طرح و داری بهتره یه سر به تاپیکی که چند وقت پیش یکی از دوستان در همین قسمت ثبت کرد بزنی ، قرار بود آموزش ساخت برنامه چت باشه ولی برو ببین چه بحثی راه انداختن ، بیشتر به جای اینکه بیان آموزش عملی بدن رفتن تو بحثی که شاید خیلی از ماها بلد باشیم ، بگذریم
بهتره شما به جای اینکه این تاپیک رو ثبت کنی دوستان تازه وارد رو راهنمایی کنی و به نظر من با گذشت زمان همشون یاد میگیرن که چیکار کنن
عضو شدن در یک انجمن باعث نمیشه اون کاربر تمام قوانین رو بخونه ، پس بهتره گاهی اوقات بهشون گوش زد کنیم
موفق باشی
من هم الانم مبتدي هستم اما اول به كتاب هاي اموزشي كه دارم بعد به جزوه هاي درسي وبعد در اينترنت جستجو مي كنم اگر به نتيجه نرسم بحث رو مطرح مي كنم و از اول براي راحتي و سرعتش بحث رو مطرح نمي كنم كه كدش رو بگيرم
در ضمن اين كار خلاف قوانين انجمن است

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:40 عصر
من اين تايپيك گوگل رو به عنوان مثال گفتم و هدف اصلي اين تاپيك چيز ديگه هست
و اگر زياد توضيح بدم بحث بجاي اينكه نتيجه مثبت داشته باشه به جدل تبديل مي شه
من د اخل همون تاپيك به شما گفتم سوالمو درون سايت هاي خارجي هم مطرح كردم ولي جوابي ندادن
در قوانين انجمن كه همه هم تاييدش كرديم امده زدن تاپيك تكراري ممنوع هست يعني اينكه يك سوال رو سرچ نكني و سريع بيايي يك تاپيك جديد بزني
آخرش اين مي شه و قتي يك تاپيك مي زني كمتر از چند ساعت به صفحه هاي 3 و4 مي ره و اگر هم دوستي جوابش رو بدون نمي تونه اونو ببينه

ali_habibi1384
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 14:53 عصر
بنظر من اين سايت فقط براي يك شروعه. متاسفانه نميشه براي كاربر جديدي كه حتي زحمت خوندن قوانين سايت رو به خودش نميده متذكر شد كه بره سرچ كنه. خب اون بابا اگر سرچ بلد بود كه اينجا نبود.99 درصد سوالات در اينترنت هست ما براي اون 1 درصد اينجا جمع شديم.
من خودم به شخصه تمامي سوالاتم رو در سايتهاي خارجي جستجو ميكنم چون بحثهاي تخصصي هميشه در فرومهاي فارسي بي جوابه يا جوابش اشتباهه.
نظر جالب بود براي تشكيل يك فروم حرفه اي اما اين حرفه اي بودن رو چه كسي بايد تشخيص بده؟ مااااااا؟ يا ديگران ؟ يا مدير؟
اين ميشه نسبي.

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:02 عصر
من هم همينو مي گم
براي بعضي ها كه مي خوان شروع كنن و به خودشون زحمت مطاله ندن
كه اين باعث شلوغ شدم و گم شدن سوالات مي شه
الان نگاه كنيد چند تاپيك بدون پاسخ وجود داره
چون ممكن بوده زماني كه سوال رو پرسيده فرد حرفه اي درون سايت نباشه و سريع با پرشدن صفحه هاي اول با سوالات تكراري سوال اون افراد از ديد خارج شده باشن

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:10 عصر
شما حق داری دوست من؛ ولی به قول اقا بهزاد عزیز ، اگر به تایپیک های قدیمی تر یه سری بزنید؛ متوجه می شید که چقدر تایپیک و پست به دلیل تکراری و یا فاقد محتوی فنی حذف شده اند.

از شما سوال می کنم : همون جواب بدی که من به شما برای جستجو در سایت های دیگه دادم ؛ خود شما ناراحت و دل زده نشدید؟
این راهش نیست که کاربر تایپیک تکراری بزنه ، و ما بگیم برو بگرد!

یا باید تایپیک حذف بشه و به کاربر تذکر داده شه ( که میشه) ، یا با دسته بندی موضوعات و اموزش ها این امر فراهم شه تا افرادی که تازه میان خیلی راحت پیدا کنند.
اگر تایپیک های تکراری حذف بشن خیلی ازتایپیک ها هم ،به خاطر عنوان نا مناسب باید حذف بشن!
همون تایپیک " تمامی اموزش های سی شارپی " که من گذاشتم به همین منظور بود ؛ ادامش ندادم چون دیدم دردی دوا نمیشه!

کسی که تازه میاد ؛ صفحه اول رو نگاه می کنه و می بینه هر کی یه سوالی پرسیده ؛ می گه پس چرا من نپرسم؟!
از جهتی ؛ سیستم جستجو ی سایت اصلا انتظارات رو براورده نمیکنه!
خیلی وقت ها پیش اومده که دنبال مطلبی گشتم ؛اما با جستجو پیدا نکردم ، بعدا که در تالار گشت گذار می کردم ، به اون مطلب با توضیحات بی مورد بر خوردم که اصلا ربطی به موضوعی که می خواستم نداشته (به همین دلیل هم از راه جستجو پیدا نکرده ام) !
یا اصلا کی تا حالا از برچسب ها برای تایپیکش استفاده کرده (از جمله خودم ) ؟! خیلی ها نمی دونن چیه !

شما که اینقدر از تایپیک تکراری بدت میاد ؛ اول خودت هر وقت سوال یا اموزش داشتی ، یه تایپیک استاندارد بزن که بشه راحت پیداش کرد ؛ انوقت ، اگه کسی تکراری پرسید ،کلا از سایت بندازینش بیرون!

خواهشا هیچکس و مخصوصا شما از حرف هام ناراحت نشین ، و لطفا کسی هم به دنبال حرف اشتباه و جواب و .. نباشه ؛ چون فقط یه نظره دوستانست!

با ارزوی مجدد شاد کامی و موفقیت برای شما و سایر دوستان عزیز.

mehdy.programmer
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:14 عصر
بنظر من اين سايت فقط براي يك شروعه. متاسفانه نميشه براي كاربر جديدي كه حتي زحمت خوندن قوانين سايت رو به خودش نميده متذكر شد كه بره سرچ كنه. خب اون بابا اگر سرچ بلد بود كه اينجا نبود.99 درصد سوالات در اينترنت هست ما براي اون 1 درصد اينجا جمع شديم.
من خودم به شخصه تمامي سوالاتم رو در سايتهاي خارجي جستجو ميكنم چون بحثهاي تخصصي هميشه در فرومهاي فارسي بي جوابه يا جوابش اشتباهه.
نظر جالب بود براي تشكيل يك فروم حرفه اي اما اين حرفه اي بودن رو چه كسي بايد تشخيص بده؟ مااااااا؟ يا ديگران ؟ يا مدير؟
اين ميشه نسبي.
منم کاملا با این موافقم!
به نظر من تشخیص این که یه تاپیک حرفه ای هست یا نه باید نسبتا به عهده مدیر بخش باشه که تاپیک های که قبلا جواب گرفتن رو حذف کنه!
یعنی در کل معیار تشخیص حرفه ای بودن جواب سوال باشه(که آیا قبلا داده شده یا نه) !

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:14 عصر
به نظر من اگر مديران بخش كه از قدرت هايي هم برخوردار هستن فعال تر عمل كنن ويا تعداد بيشتري جز مديران قرار بگيرن مي تونه كمك بكنه
سايت اورداپ كه يك سايت فارسي هست يك چت داره كه از قوانين جالبي پيروي مي كنه
به اين صورت كه هميشه در همه ساعات يك پليس چت وجود داره كه اين پليس از خود اعضا چت هستن كه به شيوه هاي سنجشي مختلف درجه مي گيرن و رتبه هاي مختلفي مي گيرن كه هر رتبه يك سري اختيارات پيدا مي كنه و با فارادي كه خلاف قوانين عمل مي كنن بر خورد مي كنن

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:19 عصر
از چت گفتی !
می گم بد نمی شد اگه سایت چتروم هم داشت! :لبخند:
اینطوریی هم زودتربه جواب می رسیدیم و هم تایپیک تکراری نداشتیم!

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:23 عصر
منم کاملا با این موافقم!
به نظر من تشخیص این که یه تاپیک حرفه ای هست یا نه باید نسبتا به عهده مدیر بخش باشه که تاپیک های که قبلا جواب گرفتن رو حذف کنه!
یعنی در کل معیار تشخیص حرفه ای بودن جواب سوال باشه(که آیا قبلا داده شده یا نه) !
مديرا ن تعداشون خيلي محدود هست و فكر نكنم بتونن اين حجم رو كنترل كنن
به نظر من رتبه دادن به اعضا با شيوه هاي سنجش صحيح روش خوبي بشه

mehdy.programmer
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:44 عصر
مديرا ن تعداشون خيلي محدود هست و فكر نكنم بتونن اين حجم رو كنترل كنن
به نظر من رتبه دادن به اعضا با شيوه هاي سنجش صحيح روش خوبي بشه

رتبه هایی که اتوماتیک هستش دقیق نیست و نمیشه بهشون اعتماد کرد! مثلا یه کاربر کع برنامه نویس حرفه ای هستش و لایق این انجمن هستش وقتی برای اولین بار تو سایت ثبت نام می کنه اجازه ورود بهش رو نداره!!!!!

فقط یه انسان می تونه در مورد یه انسان دیگه قضاوت کنه! (این نظر منه)

abcd_a
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:45 عصر
یه جور دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد تو برنامه نویسی برای یک موضوع یک راه حل مشخص وجود نداره ممکن هر کسی یه راحلی برای اون داشته باشه و همه راحل ها هم تو یک پست وجود نداره بگیم به صرف اینکه یک یه پست تکراری و قبلا پرسیده شده دیگه راه حلی نداره باید حذف بشه!

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:49 عصر
رتبه هایی که اتوماتیک هستش دقیق نیست و نمیشه بهشون اعتماد کرد! مثلا یه کاربر کع برنامه نویس حرفه ای هستش و لایق این انجمن هستش وقتی برای اولین بار تو سایت ثبت نام می کنه اجازه ورود بهش رو نداره!!!!!

فقط یه انسان می تونه در مورد یه انسان دیگه قضاوت کنه! (این نظر منه)
بله منم گفتم الگوريتم صحيح براي رتبه دادن

mehdy.programmer
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:50 عصر
ولی در کل بیخودی داریم خیالبافی می کنیم ، فک نکنم سایت با ایجاد یه فروم جدید موافقت کنه! (چه برسه به چت روم)!!!

همچنین تو این فروم قرار بود الگوریتم های پیشرفته مورد بررسی قرار داده بشه نه کد نویسی(کدنویسی می تونه به هر زبونی باشه)!!!

با این دو فرض به نظر من اگه دوستان همکاری کنن و با هم دیگه یه دستی به سرو روی ایــــــــن (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?40-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85%D 8%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1%D 8%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7) انجمن بکشیم خیلی بهتره!!!!

کیا موافقن؟؟؟؟؟

Arash_janusV3
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:52 عصر
لطفا در این بحث شرکت کنید

چرا مدیران سایت یک سری تغییرات را اعمال نمی کنند و هیچ توجهی ندارند؟!!! (http://barnamenevis.org/showthread.php?361976-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%9F%21%21%2 1)

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 15:53 عصر
یه جور دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد تو برنامه نویسی برای یک موضوع یک راه حل مشخص وجود نداره ممکن هر کسی یه راحلی برای اون داشته باشه و همه راحل ها هم تو یک پست وجود نداره بگیم به صرف اینکه یک یه پست تکراری و قبلا پرسیده شده دیگه راه حلی نداره باید حذف بشه!
دوست عزيز اگه سوالش تكراري باشه كه قبلا به جواب رسيده (درسته براي اينكه يك كار را انجام داد شايد هزار روش مختلف وجود داشته باشه كه يك كار انجام بدن) و يا اگه قبلا به جواب نرسيده كه مي شه گفت سوالش حرفه اي و مي رسه به بحث امروز ما

hamid_hr
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:03 عصر
خب بياين مثلا همين بخش C#‎ رو تقسيم بندي كنين

مثل بخش vb

البته برا مسئله بي جواب ماندن بعضي از تايپيك ها گفتم

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:08 عصر
بخش vb چطور؟

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:11 عصر
بله منم گفتم الگوريتم صحيح براي رتبه دادن

این جمله را با ذکر مثال توضیح دهید! ( شوخی نکردم ها)
اصلن همچین چیزی میشه؟!
تازه ، خیلی از برنامه نویسای حرفه ای نه وقتش رو دارن و نه دوست دارن همچین پستی داشته باشن!
به نظر من یه جوری این بحث رو حل کنید چون یک سریدارن ازابگلالودماهیمیگیرن! :متعجب:

Arash_janusV3
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:13 عصر
لطفا در این بحث شرکت کنید
نظر سنجی را هم اضافه کردم
چرا مدیران سایت یک سری تغییرات را اعمال نمی کنند و هیچ توجهی ندارند؟!!! (http://barnamenevis.org/showthread.php?361976-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%9F%21%21%2 1)
با سپاس از همکاری شما

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:20 عصر
این جمله را با ذکر مثال توضیح دهید! ( شوخی نکردم ها)
اصلن همچین چیزی میشه؟!
تازه ، خیلی از برنامه نویسای حرفه ای نه وقتش رو دارن و نه دوست دارن همچین پستی داشته باشن!
به نظر من یه جوری این بحث رو حل کنید چون یک سریدارن ازابگلالودماهیمیگیرن! :متعجب:
اگه مي شه برين چت اورداپ رو نگاه كنيد
يكي از راه هاش امتياز دهي توسط ديگر كاربران سايت نه تشكر كردن
دومين روش مثل قسمت سوالات سايت كدپروجكت يك گزينه حل مسئله براي افرادي كه جواب ميدن قرار بدن كه توسط فردي كه سوال رو پرسيده انتخواب بشه كه اين دو مزيت داره يكي اينكه هر تاپيك ممكنه با يك پاسخ حل بشه و به جواب برسه و ديگه ادامه پيدا نكنه سه به كسي كه سوال رو حل كرده امتياز داده مي شه

Arash_janusV3
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:33 عصر
یک روش بسیار خوبی هم الان به ذهنم رسید
می شه یک امکانی فراهم کرد که کاربران
مثلا بخش c# , asp , sql را انتخاب کنند برای آمادگی به پاسخگویی
و هر کاربری که سوالی رو مطرح می کنه به اون اطلاع رسانی بشه

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:37 عصر
روی این فروم ، انجمن ساز vbulletin نصب شده ؛ حالا می شه یه تغییراتی توش داد ، نه اینکه هر چی دلتون خواست بهش اضافه کنید ! ( البته تا جایی که من می دونم )

آیا وقت آن است انجمن برنامه نویس تغییراتی اعمال کند؟
چه تغییراتی ؟
حذف کردن مدیران ؟
یا مدیر شدن ... ؟

یک نمونه از حرفایی که درباره ی تایپیک تکراری زدم و هیچکس گوش نکرد! (http://barnamenevis.org/showthread.php?361972-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-Submit-%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A8-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7-C)

سوال اون دوست محترم رو متوجه شدید که؟ جواب منم که دید! اون لینکی که من براشون گذاشتم دقیقا جواب سوال ایشونه.
حالا به عنوان و توضیحات اون لینک توجه کنید!

پس مقصر فقط اونهایی که جستجو می کنند نیستند!

Arash_janusV3
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:42 عصر
نه قراره مدیری اضافه بشه نه کسی ادعا داره که میخواد مدیر بشه
من حرفم اینه اگر انجمن احتیاج به کمک هم پیدا می کنه چرا اعلام نمی کنه؟
مثلا می گه مدیر می خوام هر کس آمادست اعلام می کنه
می گه نظر می خوام هرکس نظر داره اعلام می کنه
و ...
اینها که دیگه موشک نیست که بخواهیم هوا کنیم

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:42 عصر
دوستان من از ايجاد اين تاپيك پشيمون شدم و از همه افرادي كه در اين گفتگو شركت كردن تشكر مي كنم
اقا ارش در اين تاپيك
http://www.barnamenevis.org/showthread.php?361976-چرا-مدیران-سایت-یک-سری-تغییرات-را-اعمال-نمی-کنند-و-هیچ-توجهی-ندارند؟!!!&p=1598065&posted=1#post1598065
مطلب خوبي قرار داد كه متوجه شدم خيلي ها قبل از من به اشكالات اين انجمن پي بردن و پيشنهاد هاي خوبي رو مطرح كردن كه هيچ توجهي از طرف مديران نشده و اونا خودشونو خسته كردن
حالا الان ما همش طرح بديم بحث كنيم مشكلات رو پيدا كنيم چه فايد
تشكر از همه

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 16:45 عصر
اما حيف شد اين انجمن كه انقدر عضو داره مي تونست با ايجاد راهكارهايي به پيشرفت برنامه نويسي كشور كمك زيادي كنه

h_r_sh
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:08 عصر
واقعا مبحث خوبی رو شروع کردید.
بعضی ها که سئوال نمی پرسن، تو چشات نگاه می کنن می گن این کار و برامون بکنید، اینو اینطوری کنید، می خوام اون این شکلی بشه و ...
به نظر می رسه یه جورایی اون نظارت عالی انجام نمیشه. همین که فقط افراد حرف نامربوط نزنند کافیه.
علاوه بر همه مواردی که بیان شد، به نظر من خود سایت هم به لحاظ کارایی واقعا ضعیفه. مثلا معلوم نیست که کدوم پست به جواب رسیده. یعنی شما اگه بخوای واقعا فعالیت کنی، باید تک تکشون رو باز کنی.
هیچ امکانی برای تعیین امتیاز به نوشته ها . همین طور کاربرها هم وجود نداره. همین فقط تشکر. تعداد پست. اینها واقعا برای رتبه بندی کاربرها کافی نیست. یه روزی شاید این نرم افزارهای ساخت وب سایت و اینا کافی بودند، ولی الان دیگه نه.
چیزی که برای من خیلی عجیبه اینکه، مدیران ارشد سایت که دست بر قضا از برجسته ترین برنامه نویس ها هم هستند، چرا خودشون دست به کار نمی شن یه وب تمیز، در حد شان و اندازه اینجا درست کنن؟ وب سایتی با این همه کاربر حیف نیست؟
ظاهر سایت هم که سالهاست همینه.

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:26 عصر
دوست عزیز من ، یکم در این مورد تحقیق کن تا بفهمی چرا این سایت امتیاز گیری نداره یا چرا مدیران سایت رو خودشون نمیسازن!
......
جدا از این که اینکار نیازمند سرمایه گذاریه قابل توجهیه ( حداقل برای این سایت) ؛ از نظر زمان و شرایط تقریبا غیر ممکنه.
من و شما اگه بخوایم همچین نظراتی بدیم ؛ می گن" خب شما اگه جایی بهتره سراغ داری ... همینه که هست!" ؛

در ضمن ، در اینجور مباحث معمولا مشکل حل نمیشه (مخصوصا این مورد) ؛ چون مقصری پیدا نمی شه ! و برای یافتن مقصر بحث و کلی تر می کنیم و در اخر به ریشه می ریسیم که دیگه ...

پس زیاد خودتون رو اذیت نکنید!

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:27 عصر
بله
كاش مديران فقط نظر كاربراشونو مي خوندن

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:30 عصر
دوست عزیز من ، یکم در این مورد تحقیق کن تا بفهمی چرا این سایت امتیاز گیری نداره یا چرا مدیران سایت رو خودشون نمیسازن!
......
جدا از این که اینکار نیازمند سرمایه گذاریه قابل توجهیه ( حداقل برای این سایت) ؛ از نظر زمان و شرایط تقریبا غیر ممکنه.
من و شما اگه بخوایم همچین نظراتی بدیم ؛ می گن" خب شما اگه جایی بهتره سراغ داری ... همینه که هست!" ؛

در ضمن ، در اینجور مباحث معمولا مشکل حل نمیشه (مخصوصا این مورد) ؛ چون مقصری پیدا نمی شه ! و برای یافتن مقصر بحث و کلی تر می کنیم و در اخر به ریشه می ریسیم که دیگه ...

سايتي كه بيش از 3000 برنامه نويس فعال داره اين توجيه خوبي نيست
اگر انجمن مكانيك بود حرفي مي گفتيم مديراش پول دادن خريدن و براي يك تغيير كوچيك بايد كلي پول بدن

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:41 عصر
نمیدونم ، شایدم در این مورد حق با شما باشه ، ولی از نظره من اگر این کار ساده بود به جای فارسی کردن سیستم های مدیریت محتوا و انجمن ساز و فروشگاه ساز ؛ سیستم های قدرتمند ملی طراحی می شد!

از نظر شما این درست نیست؟

درکل که ما بحثمون سر چیزه دیگست!

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:51 عصر
بله كار سختيه
اما نه برا سايتي كه بزرگترين و بهترين سايت برنامه نويسي ايران
اگه اينجا نشه اين كارو كرد پس بگو ديگه سراغ برنامه نويسي نريم
بحث سر اين بود انجمن تخصصي بشه مي تونه كمك زيادي به برنامه نوسي در ايران بشه

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:56 عصر
منظور شما از انجمن کل سایته یا فقط سی شارپ؟

بله ؛ عالیه می شه که تخصصی باشه و مثلا به قسمت های مختلف از جمله پایگاه داده و غیره بخش بندی شه.
تالار های دیگه (البته بعضیا ) همچین امکاناتی دارن ( البته ساده تر ) ؛ولی فکر نمی کنم مسئولین حاضر به چنین کاری باشن!
چرا از خودشون نپرسید؟!

mhdhp86
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 18:56 عصر
من یک مبتدی هستم. از تعداد پست ها و ستاره هام هم معلومه که از همتون تازه کار ترم.به شما که حرفه ای هستید حق میدم که از سئوالات امثال من حوصله تون سر بره. اما فقط یک چیزی رو بهم حق بدید... وضعیت "جستجوی پیشرفته" سایت خیلی خرابه.... من بارها و بارها برام پیش اومده تو جستجوم اصلا به چیزی که میخواستم نرسیدم. اگر کلمات سرچم رو محدود کنم 10 صفحه برام نتیجه میاره که 5 صفحش سئوالاتی هستند که به جواب نرسیدند و اگر با جزئیات وبا استفاده از همه گزینه های موجود در جستجوی پیشرفته سرچ کنم میزنه "هیچ مورد جدیدی یافت نشد."!!!
شاااااید گاهی با سرچ تو گوگل به یک مطلب متناسب با سئوال تو این سایت برسیم.
خب نمی گم 100 درصد اما چند درصد به مبتدی ها حق بدید که تاپیک جدید بزنند.
(من خودم به شخصه سعی می کنم تاپیک جدید نزنم و تو تاپیکهایی که عنوانشون با سئوال من یکیه ولی تاریخشون گاها قدیمی شده سئوالم رو بپرسم)

amir4015
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 19:10 عصر
من كه نمي گم ديگه هيچ تاپيكي جديدي ثبت نشه
من مي گم اول كتاب هاي اوزشي كه تمام موارد رو بخش بخش قرار دادن با مثال هاي متنوع داره
دوم جزوه هاي موجود
سوم جستجو
جستجو به وسيله گوگل نه جستجوي خود سايت به اين صورت شما در قسمت ادونس سرچ گوگل دامنه رو اسم سايت برنامه نويس رو مي نويسي بعد مطلب مورد نظر رو سرچ مي كني(اين ديگه مشكل نداره)
يا كار ديگه اينه كه كل اينترنت رو سرچ كني فارسي يا انگيليسي
چهارم اگه به جواب نريسيدي اون وقت معلوم مي شه كه سوال ديگه مبتدي نيست يا يك مشكل خاص است

h_r_sh
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 19:36 عصر
......

اول که کسی دنبال مقصر نیست. ظاهرا شما خیلی در جواب دادن عجله داری. حالا شما به این دقت کن تا بفهمی چرا حرفت غیر منطقیه:
سایت برنامه نویس چه با این کیفیت ارائه بشه یا مثل خیلی جوامع مجازیه دیگه که نمی خوام اسم ببرم، هزینه های سالانه ی تقریبا مساوی داره. پس حالا که مدیر یا مدیران دارن هزینه می دن، بهتره بهترین استفاده رو ببرن. اگه هر کدوم از مدیرها که برنامه نویسای قابلی هم هستند، یه قسمت از کار رو انجام بدند، نمی گم راحته، حتی خیلی هم وقت گیره، ولی شدنی هست. باید از یه جایی شروع بشه بالاخره.
دوم شما لطف کن و از قول خودت حرف بزن. اگه مدیرای اینجا می خواستن بگن همینی که هست، هیچ وقت این همه آدم اینجا جمع نمی شد و برای کسی هم مهم نبود که چطور پیش بره.
سوم اینکه اتفاقا در همین جور بحث ها، مشکل حل میشه. فقط ممکنه زمان ببره. چون اگه دقت کنی، می بینی پایین هر انجمن یه تعدادی به عنوان مدیر مشخص شدن و اونها به فرض هیچ کاری هم که نکنن، این بحثها رو می خونن. وقتی احساس کنن موضوع جدیه، انتقال می دن، پیگیری می کنن و حتی ممکنه برنامه ریزی هایی هم داشته باشن.
و در آخر اینکه، شما رو نمی دونم، ولی لااقل برای من یکی که خیلی مهمه که این سایت پیشرفت کننه، پویا باشه و روز به روز بهتر بشه. چون خیلی چیزها یاد گرفتم از این سایت.

ehsan7007
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 22:14 عصر
با تشکر از شما.

دوست عزیز ؛

اول که من فقط از نظر و قول خودم گفتم ، در پست های قبل هم خواهش کرد که نیازی نیست کسی از من ناراحت شه ؛
دوم اینکه گویا منظور بنده رو بد متوجه شدید ؛ من این حرف رو نزدم که یعنی مدیران همچین صحبتی با ما می کنند.
سوم و چهارم که ؛ برای من هم مهمه که این سایت روز به روز بهتر بشه و اگر شما تجربه ی این رو داریدکه این گونه بحث ها باعث اعمال تغییرات می شه ؛ چه بهتر ، مسلمه که همه از خداشون هم هست!

و اخر هم که هیچ کدوم از ما اینجا برای دعوا و مرافعه جمع نشده ایم ؛ حتما هم می دونید که در کارگروهی نظرات افراد مختلف تفاوته : اگر هم که حرفی زدم و به کسی برخورده و از من رنجیده ازش معذرت می خوام.

این ها هم نظرات من بود و اگر هم از نظر کسی مشکلی داشت به بزرگواریه خودش ببخشه.

موفق باشید.

va2012
شنبه 01 مهر 1391, 00:39 صبح
سلام. به نظر من هم این سایت بیش از حد شلوغ شده و تعداد تاپیک ها خیلی زیاده. من فقط بخش سی شارپ رو مثال میزنم که نزدیک به 2500 صفحه داره که وقتی کسی وارد این بخش میشه وحشت میکنه !!!

فرض کنید این بخش به چندین بخش زیر تقسیم بندی بشه :

بخش آموزش در سه سطح مبتدی و متوسط و پیشرفته - بخش سوالات در سه سطح مبتدی و متوسط و پیشرفته بخش بحث و گفتگو - بخش دانلود سورس کد - بخش نظرات و پیشنهادات و ...

مزیت های خیلی زیادی داره از جمله اینکه تعداد صفحه ها و تاپیک ها در هر بخش کم میشه - دوم هر کاربر با توجه به سطح تواناییش میدونه که در چه قسمتی باید سوالش رو مطرح کنه - سوم به علت تعداد زیاد تاپیک جدید در هر روز تعدادی از تاپیک ها به صفحات بعد نمیره که از دید کاربران پنهان بمونه و جوابی بهشون داده نشه - چهارم جستجو برای کاربران راحت تر میشه و خیلی مزایای دیگه که خودتون بهتر میدونید.

اما مشکل اصلی هم همینه که دوستان گفتن یعنی وقت و هزینه ای که برای این کار باید صرف بشه که مدیران زیر بار چنین تغییراتی نمیرن.

کلا احساس من این هست که توجه مدیران ارشد سایت به این انجمن از چند سال پیش تا امروز خیلی فرق کرده. اون اوایل تعداد کاربران کم تر بود و سایت هم چون تازه تاسیس بود برای جذب کاربران و پیشرفت بیشتر پاسخگو بود ولی الان اینجا دیگه تبدیل شده به تابلوی تبلیغاتی و اصلا نه کسی پاسخگو هست و نه به نظرات کاربران اهمیت میده چه برسه به اینکه هزینه هم داشته باشه !!!

شاید یک دلیل عمدش نبودن یک فروم مشابه هست که بتونه با این سایت رقابت کنه ولی مدیران مطمئن باشن اگر این بی توجهی ها ادامه داشته باشه به همون سرعتی که این انجمن پیشرفت کرد و به این نقطه رسید به همون سرعت هم سقوط خواهد کرد و کاربران فراوانش رو از دست خواهد داد. این همه کاربر فعال برای هر سایتی یک موهبت است که باید بهش بها داد.

amir4015
دوشنبه 03 مهر 1391, 14:41 عصر
بله شما درست مي فرماييد

masoud_z_65
دوشنبه 03 مهر 1391, 15:40 عصر
سلام. به نظر من هم این سایت بیش از حد شلوغ شده و تعداد تاپیک ها خیلی زیاده. من فقط بخش سی شارپ رو مثال میزنم که نزدیک به 2500 صفحه داره که وقتی کسی وارد این بخش میشه وحشت میکنه !!!

فرض کنید این بخش به چندین بخش زیر تقسیم بندی بشه :

بخش آموزش در سه سطح مبتدی و متوسط و پیشرفته - بخش سوالات در سه سطح مبتدی و متوسط و پیشرفته بخش بحث و گفتگو - بخش دانلود سورس کد - بخش نظرات و پیشنهادات و ...

مزیت های خیلی زیادی داره از جمله اینکه تعداد صفحه ها و تاپیک ها در هر بخش کم میشه - دوم هر کاربر با توجه به سطح تواناییش میدونه که در چه قسمتی باید سوالش رو مطرح کنه - سوم به علت تعداد زیاد تاپیک جدید در هر روز تعدادی از تاپیک ها به صفحات بعد نمیره که از دید کاربران پنهان بمونه و جوابی بهشون داده نشه - چهارم جستجو برای کاربران راحت تر میشه و خیلی مزایای دیگه که خودتون بهتر میدونید.

اما مشکل اصلی هم همینه که دوستان گفتن یعنی وقت و هزینه ای که برای این کار باید صرف بشه که مدیران زیر بار چنین تغییراتی نمیرن.

کلا احساس من این هست که توجه مدیران ارشد سایت به این انجمن از چند سال پیش تا امروز خیلی فرق کرده. اون اوایل تعداد کاربران کم تر بود و سایت هم چون تازه تاسیس بود برای جذب کاربران و پیشرفت بیشتر پاسخگو بود ولی الان اینجا دیگه تبدیل شده به تابلوی تبلیغاتی و اصلا نه کسی پاسخگو هست و نه به نظرات کاربران اهمیت میده چه برسه به اینکه هزینه هم داشته باشه !!!

شاید یک دلیل عمدش نبودن یک فروم مشابه هست که بتونه با این سایت رقابت کنه ولی مدیران مطمئن باشن اگر این بی توجهی ها ادامه داشته باشه به همون سرعتی که این انجمن پیشرفت کرد و به این نقطه رسید به همون سرعت هم سقوط خواهد کرد و کاربران فراوانش رو از دست خواهد داد. این همه کاربر فعال برای هر سایتی یک موهبت است که باید بهش بها داد.

دقیقا موافقم
منم همچین چیزی تو ذهنم بود اما شما کامل تر ایده رو مشخص کردی
واقعا یه همچین چیزی لازمه
به امید خدا مدیرا یه همتی کنن ممنون میشیم

SharpSabre
دوشنبه 03 مهر 1391, 17:18 عصر
نه آقا همین طوری خوبه فقط باید فرهنگ سازی بشه که اول جستجو کنن مطلبی رو که لازم دارن بعد تاپیک جدید بزنن که این مستلزم داشتن مدیران فعال هست تا تاپیک های تکراری بوجود نیان و یا سریع حذف شوند .

barnamenevisforme
دوشنبه 03 مهر 1391, 18:48 عصر
نه آقا همین طوری خوبه فقط باید فرهنگ سازی بشه که اول جستجو کنن مطلبی رو که لازم دارن بعد تاپیک جدید بزنن
راضی شدن به وضعیت موجود باعث افت کیفیت میشه و از طرفی اصلاح ساختار یک سایت خیلی آسونتر از تغییر فرهنگ های متفاوت به نظر میرسه.

vaheeed
دوشنبه 03 مهر 1391, 20:58 عصر
به نظر من که مبتدی هستم و خیلی وقتا سوالام خیلی ساده هستم ، من سوالام رو داخل اینترنت سرچ میکنم ولی بعضی وقتا اینجوری فقط گیج میشم !! به نظر من هر کس لطف میکنه و جواب میده یه منبعی هم که خودش واسه یاد گرفتن این مطلب خوندن اسمش رو یا فایلش رو بذارن من معمولا با یه مثال سوالم رو میپرسم ولی خیلی دوست دارم که اطلاعات کاملتری رو داشته باشم .
راستی گفتم سرچ ، میدونید کشور های اسلامی 3 و 4 مهر از گوگل استفاده نمیکنن؟! برای دفاع گوگل از فیلم توهین امیز

SharpSabre
دوشنبه 03 مهر 1391, 21:14 عصر
چیزی که ما دنبالشیم اضافه شدن چند بخش فرعی به این بخش C#‎ هست از قبیل :
دیتابیس :

اتصال به دیتابیس
درج و بروزرسانی و حذف داده ها
کار با دیتاگرید

رشته و فایل

...
...

فرم و طراحی آن

...
...

و ...

که باید مدیران این انجمن آمادگی خودشون رو برای ایجاد و درج سرفصل ها اعلام نمایند وگرنه تلاش ما بی فایده هست. ( اگر هم امکان پذیر نیست بگید تا خودم یک سایت تخصصی مربوط به فقط سی شارپ راه اندازی کنم و دوستان هم مدیریت نمایند . )

با تشکر.

amir4015
دوشنبه 03 مهر 1391, 22:12 عصر
چیزی که ما دنبالشیم اضافه شدن چند بخش فرعی به این بخش C#‎‎‎ هست از قبیل :
.
نه فقط اين نيست
اين كه به قوانين سايت عمل بشه
با نظارت بيشتر و تغيير ساختارهاي انجمن(مانند سايتي مثل اورداپ)جلوگيري بشه از تخلفات مانند ايجاد پست تكراري(چه حرفه اي باشه چه مبتدي)
قرار دادن امكاني مانند سايت كدپروجكت كه اگر تاپيكي به جواب رسيد اون رو مشخص كنه
جدا كردن نوع و سطح افراد و تاپيك ها
و....

alias136790
دوشنبه 03 مهر 1391, 22:49 عصر
گاهی وقتا جلوگیری کردن از تاپیک های تکراری کار درستی نیست.
واضحه که برای هر سوالی هر روزی یه جواب تازه و گاهی ساده تری هست .
حالا اگه راجع به موضوعی خیلی وقت پیش بحث شده باشه، مسلما نباید پست تکراری رو حذف کرد .

با گذاشتن تاپیک هایی مث این امید هست که مدیران سایت به نواقص سایت رسیدگی کنن.

hamidkh
سه شنبه 04 مهر 1391, 08:13 صبح
عرض سلام و ادب
نظر من هم اینه که درست نیس هر سوال ساده ای که با یه جستجو توی وب سریع به جواب میرسه را بیایم اینجا مطرح کنیم. مطمئنا بعضی از سوالات با یه سرچ تو وب خیلی سریعتر به جواب میرسه تا اینکه اینجا مطرح بشه و بعدشم به دلیل تکراری بودن حذف بشه . و این هم برمیگرده به اینکه دوستای عزیزی که عضو هستند لطف کنند و هر تاپیکی رو ثبت نکنند و بعید میدونم جز حذف تکراری ها کاری دیگه ای از دست مدیران بر بیاد. در مورد صحبت دوستمون که بیان کردند در مورد الگوريتم هاي روز دنيا صحبت بشه، کسی جلوی ما رو نگرفته و ما میتونیم همین الان هم با زدن یک تاپیک کار رو شروع کنیم و مطمئنا با کمک دوستان این تیپ تاپیک ها به صفحه های بعد نمیرسه و بعد هم که به جواب رسید تو یکی از تاپیک های اعلان ثبتش میکنیم.
از مدیران عزیز هم گله مندم که چرا توی این تاپیک ها شرکت نمیکنند و هیچ چیزی نمیگن. حداقل یه کلام شما هر چی هم نباشه احترام به این دوستانی است که حالا به هر نحوی ایده هایی برای ارتقاء بخشیدن این انجمن را ارائه می دهند.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 04 مهر 1391, 13:45 عصر
سلام.
من از ابتدا صحبتهای دوستان رو خوندم.
چند مورد رو عرض خواهم کرد.

در مورد چت فرموده بودین ، سایت دارای کانال IRC هست.
ولی عمده دلیل عدم راه اندازی چت این هست که اگر کاربری بخواد به سنوات گذشته رجوع کنه یا جستجو کنه دیگه نمیتونه به جوابهای کاربر دسترسی داشته باشه.
ولی وقتی تاپیکی ایجاد بشه با یک جستجو میتوان جوابهای گوناگون رو بدست آورد.

درمورد جستجو که فرمودین ، متاسفانه خیلی از کاربران جستجو میکنند بعد تاپیک ایجاد میکنند که جستجو کردیم پیدا نشد، من شخصا با همین جستجوی پیشرفته سایت جستجو میکنم و جوابهارو براشون ارسال میکنم. جستجوی سایت ایرادی نداره ، ما باید روشهای جستجو رو تغییر بدیم.

به نظر شخص بنده ، عمده ایراد مربوط به دانشگاههاست ، چون سوال میدن آموزش و منابع درستی در اختیار دانشجو قرار نمیدن و نمره هم میخوان، دانشجو هم برای اینکه مشکلش حل بشه فقط مجبوره بیاد اینجا تاپیک ایجاد کنه و سریع به جوابش برسه که یک وقت مشروط نشه.
متاسفانه یک مقداری جستجو کردن برامون سخته وگرنه اکثر سوالات خیلی راحت با مقداری تفکر یا جستجوی ساده بدست میاد و نیازی به تاپیک اضافی نیست.
بعد وقتی سایتی ایجاد میشه ، یکسری قوانین (حتی قوانین اشتباه) وضع میشه.تمام افرادی که وارد اون سایت میشن و میخوان از امکاناتش استفاده کنند ملزم هستند اون قوانین رو رعایت کنند.
ولی اکثر کاربران یاد گرفتن سریع دنبال گزینه "من موافقم" یا "I Agree" میگردن . کی حوصله میکنه بشینه 4-5 صفحه توضیحات رو بخونه.
اگر کاربران تازه وارد قوانین رو مطالعه میکردن خیلی از تاپیکهای تکراری وجود نداشتند. وقتی ما مدیران هم وارد عمل میشیم پیامهای خصوصی سراسر محبت آمیز! نثارمون میشه.
در تالارهای مخصوص مدیران هم بحثهای مختلفی برای بهبود وضعیت سایت هست و همه جوانب باید بررسی بشه تا بتوانیم یک سیاست کلی رو روی سایت اعمال کنیم.
وقتی در جامعه ای یک سری قوانین میگذارند ، همه باید رعایت کنیم چه پلیس باشه چه نباشه. ولی وقتی شبها توی خیابان پلیسی وجود نداره ، به خودمون اجازه میدیم خیلی راحت چراغ قرمز رو رد کنیم.
وقتی خودمون مدیر خودمون بشیم خیلی از مشکلات پیش نخواهد اومد.
برای تاپیکهای حرفه ای نیز مشکلی نیست و کاربران میتوانند با ایجاد یک تاپیک مناسب ، بحثهای مورد نظر خودشونو در اون شروع کنند و اگر خوب جواب داد با مدیران صحبت میکنند تا تاپیک مربوطه به صورت اعلان در بیاد.

نکته آخر رو عرض کنم و صحبتهامو تمام کنم.

باید تمام ما دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم این سایت رو بروز نگه داریم. نه از شخص آقای کرامتی به تنهایی کاری برمیاد نه از من نه از هیچ کدوم از مدیران.
حتی اگر همه ما مدیران هم صبح تا شب اینجا باشیم وقتی کاربران با ما همکاری نکنند عملا توی یک Loop رعایت نکردن قوانین از کاربر ، اصلاح قوانین از مدیر قرار میگیریم.
باید این حلقه حذف بشه و تمام کاربران و مدیران دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم سایت رو حد و اندازه فروم های خارجی ارتقا علمی بدیم.

موفق و موید باشید.

miladamirzadeh
سه شنبه 04 مهر 1391, 16:16 عصر
من به یه مساله ی عجیب برخوردم. مدتیه هر روز و روزی چندبار به این سایت می آم. ولی اولین باره که این تاپیک رو که 30 شهریور ایجاد شده می بینیم. چرا؟ آیا تالارها می تونن برای یه عده ای نمایش داده بشن و برای عده ای دیگر نه!؟ یا چیزی شبیه این؟

returnx
سه شنبه 04 مهر 1391, 16:36 عصر
من به یه مساله ی عجیب برخوردم. مدتیه هر روز و روزی چندبار به این سایت می آم. ولی اولین باره که این تاپیک رو که 30 شهریور ایجاد شده می بینیم. چرا؟ آیا تالارها می تونن برای یه عده ای نمایش داده بشن و برای عده ای دیگر نه!؟ یا چیزی شبیه این؟
خیلی جالبه!! منم دقیقا اولین بار که که این تاپیک رو میبینم در حالی که چند روز گذشته به سایت سر زدم و به این تالار هم اومدم!!!

BEHZADnr
سه شنبه 04 مهر 1391, 16:41 عصر
سلام
این تاپیک در بخش سی شارپ ثبت شده بود و برای بهم نریختن انجمن به این بخش انتقال یافت
موفق باشید

amir4015
چهارشنبه 05 مهر 1391, 01:05 صبح
سلام.
من از ابتدا صحبتهای دوستان رو خوندم.
چند مورد رو عرض خواهم کرد.

در مورد چت فرموده بودین ، سایت دارای کانال IRC هست.
ولی عمده دلیل عدم راه اندازی چت این هست که اگر کاربری بخواد به سنوات گذشته رجوع کنه یا جستجو کنه دیگه نمیتونه به جوابهای کاربر دسترسی داشته باشه.
ولی وقتی تاپیکی ایجاد بشه با یک جستجو میتوان جوابهای گوناگون رو بدست آورد.

درمورد جستجو که فرمودین ، متاسفانه خیلی از کاربران جستجو میکنند بعد تاپیک ایجاد میکنند که جستجو کردیم پیدا نشد، من شخصا با همین جستجوی پیشرفته سایت جستجو میکنم و جوابهارو براشون ارسال میکنم. جستجوی سایت ایرادی نداره ، ما باید روشهای جستجو رو تغییر بدیم.

به نظر شخص بنده ، عمده ایراد مربوط به دانشگاههاست ، چون سوال میدن آموزش و منابع درستی در اختیار دانشجو قرار نمیدن و نمره هم میخوان، دانشجو هم برای اینکه مشکلش حل بشه فقط مجبوره بیاد اینجا تاپیک ایجاد کنه و سریع به جوابش برسه که یک وقت مشروط نشه.
متاسفانه یک مقداری جستجو کردن برامون سخته وگرنه اکثر سوالات خیلی راحت با مقداری تفکر یا جستجوی ساده بدست میاد و نیازی به تاپیک اضافی نیست.
بعد وقتی سایتی ایجاد میشه ، یکسری قوانین (حتی قوانین اشتباه) وضع میشه.تمام افرادی که وارد اون سایت میشن و میخوان از امکاناتش استفاده کنند ملزم هستند اون قوانین رو رعایت کنند.
ولی اکثر کاربران یاد گرفتن سریع دنبال گزینه "من موافقم" یا "I Agree" میگردن . کی حوصله میکنه بشینه 4-5 صفحه توضیحات رو بخونه.
اگر کاربران تازه وارد قوانین رو مطالعه میکردن خیلی از تاپیکهای تکراری وجود نداشتند. وقتی ما مدیران هم وارد عمل میشیم پیامهای خصوصی سراسر محبت آمیز! نثارمون میشه.
در تالارهای مخصوص مدیران هم بحثهای مختلفی برای بهبود وضعیت سایت هست و همه جوانب باید بررسی بشه تا بتوانیم یک سیاست کلی رو روی سایت اعمال کنیم.
وقتی در جامعه ای یک سری قوانین میگذارند ، همه باید رعایت کنیم چه پلیس باشه چه نباشه. ولی وقتی شبها توی خیابان پلیسی وجود نداره ، به خودمون اجازه میدیم خیلی راحت چراغ قرمز رو رد کنیم.
وقتی خودمون مدیر خودمون بشیم خیلی از مشکلات پیش نخواهد اومد.
برای تاپیکهای حرفه ای نیز مشکلی نیست و کاربران میتوانند با ایجاد یک تاپیک مناسب ، بحثهای مورد نظر خودشونو در اون شروع کنند و اگر خوب جواب داد با مدیران صحبت میکنند تا تاپیک مربوطه به صورت اعلان در بیاد.

نکته آخر رو عرض کنم و صحبتهامو تمام کنم.

باید تمام ما دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم این سایت رو بروز نگه داریم. نه از شخص آقای کرامتی به تنهایی کاری برمیاد نه از من نه از هیچ کدوم از مدیران.
حتی اگر همه ما مدیران هم صبح تا شب اینجا باشیم وقتی کاربران با ما همکاری نکنند عملا توی یک Loop رعایت نکردن قوانین از کاربر ، اصلاح قوانین از مدیر قرار میگیریم.
باید این حلقه حذف بشه و تمام کاربران و مدیران دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم سایت رو حد و اندازه فروم های خارجی ارتقا علمی بدیم.

موفق و موید باشید.

ممنون كه در اين بحث شركت كرديد
ديگه داشتم نااميد مي شدم كه مديران توجه نه نظر كاربران بكنن
اما چند نكته
١
اينكه گفتم چت منظور ايجاد چت نبود منظورم قوانين و مكانيزم هاي جالب حاكم بر چت اورداپ بود كه قرار دادن اينطور الگوريتم هاي نظارتي مي تونه به سطح انجمن كمك كنه
٢
در هر جامعه اي هنجار شكناني وجود داره كه بايد با قوانين درست جلوي اونها گرفته بشه
٣
براي رسيدن به سطح علمي اتجمن هاي خارجي بايد از يك سري چيز ها الگو برداري كرد كه من يك نمونه از سايت كود پروجكت رو مثال زدم
اما بحث اصلي اين تاپيك اينه كه تقريبا انجمن شده جاي پرسيدن سوالات خيلي ابتدايي و بيش از حد تكراي براي بعضي از افراد راحت طلب و پاسخ گفتن تكراي بعضي افراد كه دوست دارن ستاره بگيرن به اين صورت كه انقدر سوالات تكراري زياد شده چند دقيقه بعد از اينكه تاپيك جديدي ثبت مي شه به صفحات ٢ يا٣ مي ره بعدهم فراموش مي شه و چون اون زمان ممكنه دوستاني كه در اون زمينه تخصص داشته باشن حضور نداشته باشن اون سوال حل نشه كه من نمونش رو مثال زدم
من معتقدم اين انجمن كه اينطور دربين برنامه نويسان ايراني جا باز كرده مي تونه به برنامه نويسي ايران كمك خوبي بكنه اگه يك سري اصلاحات درش صورت بگيره

amir4015
چهارشنبه 05 مهر 1391, 01:33 صبح
سلام
این تاپیک در بخش سی شارپ ثبت شده بود و برای بهم نریختن انجمن به این بخش انتقال یافت
موفق باشید

اونجا بود خيلي بهتر بود خيلي ها مي ديدن و مي تونستن نظر بدن هم افراد مبتدي و هم حرفه اي
اما اينجا ....

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 05 مهر 1391, 08:12 صبح
اونجا بود خيلي بهتر بود خيلي ها مي ديدن و مي تونستن نظر بدن هم افراد مبتدي و هم حرفه اي
اما اينجا ....

این مطلب جاش اونجا نبود کاربرانی که علاقه داشته باشند همینجا میان و نظرشونو اعلام میکنند.

درمورد مواردی که فرمودید ، قوانین وضع شده ، شاید بعضی از قوانین نیاز به اصلاح داشته باشه که باید دوستان اعلام کنند تا بررسی بشه و درنهایت اصلاح بشه.
یا اگر قوانین جدیدی به ذهن شما میرسه بفرمائید بررسی کنیم.

بازم عرض میکنم اگر خودمون تلاش نکنیم از دست ما مدیران هم کار خاصی برنمیاد. اگر چند وقت دوستان زحمت بکشند سوالات تکراری رو جواب ندهند و دائما Report کنند مطمئن باشید تعداد اونها خیلی کمتر خواهد شد.الان این مورد درتالار SQL Server خیلی کمتر شده.چون اکثر تاپیکهای تکراری رو دوستان جواب نمیدن و منم بلافاصله حذف میکنم. کاربر جدیدی که میاد وقتی وارد صفحه اون تالار میشه میبینه مثلا 10 تا تاپیک با موضوع تکراری حذف شدند ، اینجا متوجه میشه باید جستجو کنه وگرنه ممکنه تاپیک اونم حذف بشه.
ولی وقتی کاربر وارد تالار سی شارپ میشه و انبوهی از سوالات رو میبینه ، بدون هیچ درنگی یک تاپیک هم خودش ایجاد میکنه.
افراد مبتدی اشکال نداره سوال بپرسند. چون خلاصه باید یاد بگیرند. ولی واقعا بعضی از سوالات با یک مقدار توجه حل میشه که متاسفانه فقط میخوان سریع و بدون درک موضوع به جواب برسن.بارها نمونش رو خودم دیدم و باهاش برخوردهای گوناگونی کردم.

یکی از راههایی که میتونه باعث بشه تاپیک های تکراری کم بشه ، این هست که تاپیکهای یک تالار دسته بندی درستی بشه و در یک تاپیک اصلی به صورت اعلان دربیاد که هرکسی اونو میبینه اگر موضوع مربوط به خودش رو دید بتونه بدون جستجو به راحتی اونو پیدا کنه و مشکلشو حل کنه.
در اکثر تالارها این اتفاق کم و بیش توسط مدیران افتاده ، ولی به دلیل حجم بالای مطالب و فشارهای مختلف کاری این کار خیلی روند کندی داره که اگر مثلا دوستان با مدیران اون بخش همکاری کنند باز کمک زیادی خواهد بود.

Yuness Mehdian
دوشنبه 10 مهر 1391, 23:04 عصر
سلام به همه دوستان ، به نظر من مشکل اصلی این انجمن اینه که برای هر بخشی یک (یا چند) مدیر تعیین کرده !!!! دوستانی که با سایت stackoverflow آشنایی دارن میدونن که اونجا کاربرا رتبه بندی میشن بر اساس اعتبار اونها و هر چه اعتبار اونها بیشتر بشه اختیارات بیشتری پیدا میکنن مثل حذف کردن، ویرایش کردن و ... . بعضی از دوستان تو صفحه های قبلی این تاپیک گفتن که کاربرای مبتدی میان تو این انجمن و من مخالفم و نباید یک انجمن فارسی رو با انجمن های خارجی که دارای تجربه بیشتری هستند مقایسه کرد . مسلما مدیران بخش ها نمی تونن همه تاپیک ها رو بخونن و مفید بودن یا مفید نبودن همه تاپیک ها رو بررسی کنن من که یه کاربر معمولی هستم شاید بعضی اوقات یک هفته سر نزنم چه برسه به مدیران که احیانا وقت کمتری دارن . به نظر من اگه سیستم رتبه بندی کاربرها تغییر کنه کاربرها بهتر میتونن انجمن رو مدیریت کنن . همچنین ملاک تشخیص مفید بودن یا نبودن یک سوال یا حتی یک جواب باید بر اساس نظر همه کاربران باشه الان صرفا با یک دکمه تشکر اینکار انجام میشه اگه به جای تشکر از vote up استفاده بشه بهتره و ... . کلا اگه به سمت سایت هایی مثل stackoverflow پیش بره فک کنم تو زمان کوتاهی بتونه رشد فنی خیلی خوبی داشته باشه و امیدوارم یه روزی وقتی یه سوال واسم پیش میاد فارسی تو گوگل سرچ کنم و جوابی واسش باشه !

ALONE.SAM
جمعه 21 مهر 1391, 12:46 عصر
به نظر منم کاربرا همه درست میگن.
منم یه پیشهاد کوچیک و راحت داشتم.که اگه میشه یه پلاگین اخرین ارسالی هایی چیزی نصب کنید.که حداقل بشه اخرین ارسالی های سایت رو دید.حالا چه به صورت اسکرول باشه چه ثابت باشه.این کار خیلی میتونه مفید باشه.چون حداقل میشه اخرین ارسالی ها رو دید.بهترین روش برای جواب گرفتن هست.اخه اینجوری که الان هست.اصلا نمیشه پست ها رو دید حالا شاید به نحوی به چشم کسی بخوره.ولی اگه اخرین ارسالی ها وجود داشته باشه همه میتونن اخرین اراسالی ها رو ببینن و بتونن جواب دیگران رو بدن.اگه اینکارو انجام بدید خیلی خیلی عالی میشه.

ممنون./

حمیدرضاصادقیان
جمعه 21 مهر 1391, 14:44 عصر
در صفحه اصلی سایت بالای صفحه گزینه نوشته های جدید هست میتوانید از اون استفاده کنید.

ALONE.SAM
جمعه 21 مهر 1391, 15:17 عصر
ممنون اونو دیدم.ولی قبلش باید با این تبلیغاته کشتی بگیری تا بشه روش کلیک کرد.چون این هی باز میشه و نمیزاره کلیک کنید.
ولی اگه مثل تمام انجمن ها یه پلاگین باشه که خودش روی صفحه اصلی اخرین ارسالی ها رو نشون بده بهتره.کمتر کسی پیدا میشه که روی اون کلیک کنه. ولی پلاگین که باشه همه میبیننش و تو چشم هست.اینجوری مطمئنا بهتر و سریعتر میشه به جواب رسید.
ممنون./

MohammadGh2011
جمعه 21 مهر 1391, 16:13 عصر
سلام عليکم

ممنون اونو دیدم.ولی قبلش باید با این تبلیغاته کشتی بگیری تا بشه روش کلیک کرد.چون این هی باز میشه و نمیزاره کلیک کنید.

:قهقهه:
بله اين مشکل براي من هم هست به قول دوستمون بايد با تبليغاتي که اون گوشه گزاشتين يه کشتي بيگريم تا بتونيم بازش کنيم.

موفق باشيد