View Full Version : C++ شی گرا؟
arenaw
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 19:26 عصر
سلام
من اطلاعات کمی راجع به خونواده C دارم
چیزی که من میدونم اینه که C++ همون زبون C هستش به همراه قابلیت داشتن کلاس و C# هم یک دسته از C هستش که هم قابلیت شی گرایی داره و هم کدهاش یکم سطح بالا ترن
حالا من توی اینترنت بعضی کدهای C++ رو دیدم که اصلا شبیه این C++ که من تا الان یاد گرفتم نیستن
مثلا توش از string استفاده شده بود (مثلا string S; ) در صورتی که توی c++ اونجوری نمیشه استفاده کرد و ...
یعنی c++ چند تا ورژن داره؟
meisam12
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 19:59 عصر
سلام دوست عزیز
اون دستوری که نوشتید در زبان C# میباشد(string s;) سی پلاس پلاس یک زبان استاندارد می باشد که همه ی ورژن هایش کدش تقریباً یکی است.
IamOverlord
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:07 عصر
ممکنه اون string یه نوع تعریف شده در همون ++C باشه که طرف استفاده کرده...
pr0tector
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:07 عصر
سلام
من اطلاعات کمی راجع به خونواده C دارم
چیزی که من میدونم اینه که C++ همون زبون C هستش به همراه قابلیت داشتن کلاس و C# هم یک دسته از C هستش که هم قابلیت شی گرایی داره و هم کدهاش یکم سطح بالا ترن
حالا من توی اینترنت بعضی کدهای C++ رو دیدم که اصلا شبیه این C++ که من تا الان یاد گرفتم نیستن
مثلا توش از string استفاده شده بود (مثلا string S; ) در صورتی که توی C++ اونجوری نمیشه استفاده کرد و ...
یعنی C++ چند تا ورژن داره؟
زبان C++ دارای یک ترکیب نحوی (Syntax) ممشخص هستش اما دارای چندین کامپایلر مختلف هست و هر کدام یک سری تغییرات جزئی با هم دارند برای مثال شما نمی تونید در مجموعه ویژوال استادیو از فایل سرآیند Conio.h استفاده کنید و بجای اون باید از فایل windows.h استفاده کنید... در حالت کلی بهتون پیشنهاد میکنم که از یک کامپایلر جدید استفاده کنید تا با تغییرات تازه همگام بشید. البته برخی کامپایلر های قدرتمند قدیمی نیز هستند اما محیط های تازه دارای امکانات مختلفی هستند (مثل پشتیبانی از Api های جدید، قابلیت Debugging و ... ) که استفاده از اونا توصیه میشه...
در ضمن در زبان C++ هر دو کد زیر درست هستند.
فقط حتما هدر فایل string رو فراخوانی (include) کنید.
char s[10] ;
Or
string s;
موفق باشید
l4dl4d
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:23 عصر
خوب c++شی گرا همون vc++ هست!:اشتباه:
hadi0x7c7
پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:49 عصر
خوب c++شی گرا همون vc++ هست!:اشتباه:یه این مطلب یه نگاه بیندازید http://www.stroustrup.com/bs_faq.html#CppCLI
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.