PDA

View Full Version : سوال: چطور به لیست ویو بگویم فلان آیتم را انتخاب کن



y_zaree1369
جمعه 31 شهریور 1391, 20:57 عصر
سلام خسته نباشید دوستان عزیز
من یک تکست باکس دارم و یک دکمه جستجو و یک لیست ویو که شامل تعدادی ایتم هست
من میخواهم زمانی که یک آیتم که در لیست ویو وجود داره در تکست باکس وارد کردم و دکمه جستجو رو زدم آیتم مورد نظر از لیست ویو انتخاب بشه.از چه کدی باید استفاده کنم؟
مرسی

mahangroup
جمعه 31 شهریور 1391, 23:05 عصر
با سلام
شما باید از کد
زیر استفاده کنید تا بتونین جستوجو کنید

SaveData searcheData = new SaveData();
searcheData.FillTable("SELECT * FROM student WHERE AS_a='"+textBox1.Text+"'");
dataGridView1.DataSource = searcheData.SQLTable;

اولان در قسمت یوزینگ ها :
using SQLCLASS; رو بزنید


به جای save data نام کلاس پایگاه داده یا نام پایگاه داده رو وارد کنید
و به جای student نام تیبل خود را وارد کنید
و به جای دیتا گرید ویو 1 نام دیتا گرید را وارد کنید

harani
جمعه 31 شهریور 1391, 23:49 عصر
با سلام
شما باید از کد
زیر استفاده کنید تا بتونین جستوجو کنید

SaveData searcheData = new SaveData();
searcheData.FillTable("SELECT * FROM student WHERE AS_a='"+textBox1.Text+"'");
dataGridView1.DataSource = searcheData.SQLTable;

اولان در قسمت یوزینگ ها :
using SQLCLASS; رو بزنید


به جای save data نام کلاس پایگاه داده یا نام پایگاه داده رو وارد کنید
و به جای student نام تیبل خود را وارد کنید
و به جای دیتا گرید ویو 1 نام دیتا گرید را وارد کنید

دوست عزیز دوستمان گفتند listview نه gridview

به این یه نگاه بنداز :

http://www.codeproject.com/Articles/19108/ListView-Find-Items-Text

ali_habibi1384
شنبه 01 مهر 1391, 00:14 صبح
با سلام
شما باید از کد
زیر استفاده کنید تا بتونین جستوجو کنید

SaveData searcheData = new SaveData();
searcheData.FillTable("SELECT * FROM student WHERE AS_a='"+textBox1.Text+"'");
dataGridView1.DataSource = searcheData.SQLTable;

اولان در قسمت یوزینگ ها :
using SQLCLASS; رو بزنید


به جای save data نام کلاس پایگاه داده یا نام پایگاه داده رو وارد کنید
و به جای student نام تیبل خود را وارد کنید
و به جای دیتا گرید ویو 1 نام دیتا گرید را وارد کنید
فكر كنم همين كدي هم كه واسه گريد گذاشتيد مشكل داشت! تاپيك زديد باز به اين دوستمون پيشنهادش ميدين!



اين كد رو بزنيد:
this.listView1.Focus();
this.listView1.Items[0].Selected = true;

harani
شنبه 01 مهر 1391, 00:44 صبح
فكر كنم همين كدي هم كه واسه گريد گذاشتيد مشكل داشت! تاپيك زديد باز به اين دوستمون پيشنهادش ميدين!



اين كد رو بزنيد:
this.listView1.Focus();
this.listView1.Items[0].Selected = true;

آخه میخواد آیتم مورد نظری که در کنترل تکست باکس نوشته رو انتخاب کنه .

لینکی که گذاشتمو حتماً ببین .

ali_habibi1384
شنبه 01 مهر 1391, 01:02 صبح
آخه میخواد آیتم مورد نظری که در کنترل تکست باکس نوشته رو انتخاب کنه .

لینکی که گذاشتمو حتماً ببین .
درسته سوالو كامل نخونده بودم. فقط روي صورت سوال جواب دادم.:چشمک:
كد موجود در لينك آقاي هرني:
private int lastItm = 0;
.
.
.

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
int col = Convert.ToInt32(numericUpDown1.Value)-1;
int colCount = col + 1;
bool find = false;

if (checkBox1.Checked)
{
colCount = listView1.Columns.Count;
col = 0;
}
for (int colAll = col; colAll < colCount; colAll++)
{
for (int lst12 = lastItm; lst12 < listView1.Items.Count; lst12++)
{
if (listView1.Items[lst12].SubItems[colAll].Text.IndexOf(textFind.Text) > -1 |
listView1.Items[lst12].SubItems[colAll].Text.ToUpper().IndexOf(textFind.Text.ToUpper()) > -1)
{
listView1.TopItem = listView1.Items[lst12];

if (checkBox2.Checked)
{
if (lastItm > 0) listView1.Items[lastItm - 1].BackColor = Color.Empty;
listView1.Items[lst12].BackColor = Color.Aqua;
}
lastItm = lst12 + 1;
find = true;
break;
}

}
if (find)
break;
}
}

harani
شنبه 01 مهر 1391, 01:17 صبح
كد موجود در لينك آقاي هرني:


هرانی هستم قربان نه هرنی .

Mahmoud.Afrad
دوشنبه 03 مهر 1391, 20:34 عصر
لیست ویو یک متد برای اینکار داره به نام FindItemWithText :
ListViewItem resultItem = listView1.FindItemWithText(textBox1.Text);
if (resultItem != null)
{
resultItem.Selected = true;
listView1.Focus();
}

farshid_web
دوشنبه 15 آبان 1391, 22:07 عصر
آخه میخواد آیتم مورد نظری که در کنترل تکست باکس نوشته رو انتخاب کنه .

لینکی که گذاشتمو حتماً ببین .

دوست عزیز میشه توضیح بدین که ایا برای گریدویو هم از همین کد میشه استفاده کرد یا نه واگه میشه چطور باید این کار را کرد؟؟:افسرده: