ورود

View Full Version : مشکل در طراحی جدول بانک برای گروه بندی موضوعات

markarian
جمعه 31 شهریور 1391, 21:55 عصر
سلام جدول دسته بندی موضوعات در بانک sql رو به چه صورتی طراحی کنم تا بتونم در صفحه اصلی سایتم شاخه و زیر شاخه ها رو با منو نشون بدم ؟ سایتم مربوط به فروشگاه موبایله میخوام وقتی کاربر مثلا رو نوکیا کلیک میکنه گوشی های مربوطه رو نمایش بده . یه جدول درست کردم که شامل id و نام کمپانیه ( (nokia-samsung-sony Ericson,… مدیر از طریق فرم اینا رودر بانک ایجاد میکنه . برای مدلهای هر کمپانی باید یه جدول جداگانه ایجاد کنم یا داخل همین جدول باید درج بشه ؟ اگه داخل همین جدوله چطور باید مدل هر گوشی رو به شرکتش ربط داد ؟

Galawij
شنبه 01 مهر 1391, 08:48 صبح
سلام،
برای این کار شما نیاز به یک جدول دیگر دارید، و از طریق کلید خارجی این ارتباط برقرار می شود به این صورت که شما یک جدول دیگر ایجاد می کنید و کلید اصلی جدول کمپانی ها را به عنوان کلید خارجی وارد این جدول می کنید و سایر فیلدهای مورد نظرتون رو هم قرار می دید. و در نهایت ارتباط این دو جدول را برقرار می کنید.

markarian
شنبه 01 مهر 1391, 10:12 صبح
میشه بگید جدول دوم شامل چه فیلدهایی باید باشه ؟ نام هر کمپانی رو هم باید دوباره وارد این جدول کنم ؟ کلید اصلی جدول کمپانی ها رو چطوری به عنوان کلید خارجی وارد این جدول کنم ؟

alibabaei2
شنبه 01 مهر 1391, 10:40 صبح
جدول دوم باید شامل کلید اصلی باشه یا همون ID باشه و شامل کلید اصلی جدول اول که به این فیلد کلید خارجی گویند باشه
برای نحوه ست کردن کلید خارجی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.w3schools.com/sql/sql_foreignkey.asp

Galawij
شنبه 01 مهر 1391, 10:44 صبح
میشه بگید جدول دوم شامل چه فیلدهایی باید باشه ؟ نام هر کمپانی رو هم باید دوباره وارد این جدول کنم ؟ کلید اصلی جدول کمپانی ها رو چطوری به عنوان کلید خارجی وارد این جدول کنم ؟
به این صورت: این مثال مربوط به جداول استان ها و شهرستان های هر استان هست.

markarian
سه شنبه 04 مهر 1391, 21:41 عصر
این فایلی که من ضمیمه کردم درسته ؟ برای خصوصیات موبایل ( وزن و رنگ و قیمت و...) باید جدول سومی تشکیل داد یا تو همون جدول مدلها باید خصوصیات موردنظر رو اضافه کرد ؟