ozzy_mra
سه شنبه 04 مهر 1391, 08:08 صبح
سلام
من یه فرم به شکل زیر دارم که 15 تا باکس به صورت هر سطر 3 و هر ستون 5 باکس داره
93233
هر باکس به باکس بعدی چسبیده یعنی همه پشت سر هم هستند. ار تفاع هر باکس 9.25 سانتی متر و عرضش هم 6 سانتی متر هست. طول هر صفحه هم 28.2 سانتی متر هست و کاغذی که باید روش عملیات چاپ انجام بشه از این کاغذ تا شو هاست که تو پرینتر سوزنی قرار میگیره!
مشخصاتی برای page setup ریپورتم گرفتم به صورت زیره :
Horizontal : 37.780
vertical : 28.000
Orientations : portrait
margins : 0,0,0,0
page : us std fanfold
--------------------------
من با این تنظیمات چاپ رو انجام میدم ولی چون ارتفاع .2 سانتی متر کمتر از ارتفاع کاغذه و در نتیجه من هم مجبور شدم ارتفاع هر کدوم از باکس هارو به اندازه ای بگیرم که سه ردیف تو کاغذ چاپ بشه و در نتیجه ردیف هم هر بار 4 میلی متر جابجا میشند ( برای هرصفحه) و مثلاً در ردیف اول در جای x چاپ میشه ، ردیف دوم در محل x+.4 و در ردیف سوم در محل x+.8 چاپ میشه و صفحه تموم میشه و از ردیف چهارم صفحه جدید شروع میشه و دوباره از x چاپ شروع میشه
وقتی هم که vertical رو از 28 به 28.1 تنظیم میکنم صفحم landscape میشه
چکار کنم که دقیقاً سر جاش چاپ کنه؟
ممنون
من یه فرم به شکل زیر دارم که 15 تا باکس به صورت هر سطر 3 و هر ستون 5 باکس داره
93233
هر باکس به باکس بعدی چسبیده یعنی همه پشت سر هم هستند. ار تفاع هر باکس 9.25 سانتی متر و عرضش هم 6 سانتی متر هست. طول هر صفحه هم 28.2 سانتی متر هست و کاغذی که باید روش عملیات چاپ انجام بشه از این کاغذ تا شو هاست که تو پرینتر سوزنی قرار میگیره!
مشخصاتی برای page setup ریپورتم گرفتم به صورت زیره :
Horizontal : 37.780
vertical : 28.000
Orientations : portrait
margins : 0,0,0,0
page : us std fanfold
--------------------------
من با این تنظیمات چاپ رو انجام میدم ولی چون ارتفاع .2 سانتی متر کمتر از ارتفاع کاغذه و در نتیجه من هم مجبور شدم ارتفاع هر کدوم از باکس هارو به اندازه ای بگیرم که سه ردیف تو کاغذ چاپ بشه و در نتیجه ردیف هم هر بار 4 میلی متر جابجا میشند ( برای هرصفحه) و مثلاً در ردیف اول در جای x چاپ میشه ، ردیف دوم در محل x+.4 و در ردیف سوم در محل x+.8 چاپ میشه و صفحه تموم میشه و از ردیف چهارم صفحه جدید شروع میشه و دوباره از x چاپ شروع میشه
وقتی هم که vertical رو از 28 به 28.1 تنظیم میکنم صفحم landscape میشه
چکار کنم که دقیقاً سر جاش چاپ کنه؟
ممنون