ورود

View Full Version : نرم افزار فست فود

irprogramming
سه شنبه 04 مهر 1391, 20:23 عصر
دوستان سلام
من به یک مشکل بر خوردم اونم اینه که طبق عکسی که پایین میبینید یک فرم داریم برای صدور فاکتور که از سه قسمت مشخصات مشتری و فاکتور و منو غذاها تشکیل شده ساختار فاکتور با textbox ساختار منو غدا ها هم button.
93255
مخم دیگه یاری نمیکنه دوستان میخوام طبق عکس پایید با کلیک رو دکمه غذا مورد نظر اسمش توی فاکتور که سمت چپ فرم هست add بشه بعد اگه روی یک غذای دیگه زد فیلد پایینیش که با textbox طراحی شده add کنه بعد مثلا اگر همبرگر یک بار انتخاب شده دوباره روش کلیک شد در لیست فاکتور ردیفی که همبرگر هست تعدادش یکی بهش اضافه بشه مطابق عکس پایین
93256
توی این برنامه از یک بانک اطلاعاتی access استفاده شده که دارای سه table هست table 1 برای مشترکین table2 برای ثبت فاکتورها و table3 برای اقلام فاکتور برای ارتباط با بانک هم از ado استفاده کردم به خدا قاطی کردم خیلی پیچیده شده عاجزانه درخواست کمک دارم کل سورس نرم افزار هم میزارم برای درک دقیق شما دوستان بدجور نیاز دارم به کمکتون ممنون ...
93257

sajad_boj70
چهارشنبه 05 مهر 1391, 11:06 صبح
سلام.
این برنامه رو نگاه کن کارت رو راه میندازه.
http://uploadfa.net/uploads/13486464141.rar

MohammadGh2011
چهارشنبه 05 مهر 1391, 11:34 صبح
سلام عليکم
ببنيد شما اگه از کامپوننت Datagrid استفاده کنيد مشکلتون حل ميشه.
دنبال اين ديتاگريد بريد اگه مشکلي داشتيد بنده در خدمت هستم.موفق باشيد

irprogramming
چهارشنبه 05 مهر 1391, 14:16 عصر
سلام عليکم
ببنيد شما اگه از کامپوننت Datagrid استفاده کنيد مشکلتون حل ميشه.
دنبال اين ديتاگريد بريد اگه مشکلي داشتيد بنده در خدمت هستم.موفق باشيد

دوست عزیز من در مورد datagrid خیلی جستجو کردم زیاد ولی چیزی پیدا نکردم همه هم vsflex یه همچین چیزی پیشنهاد کردن که اونم خوب با sql کار میکنه گیر کردم بد جور ...

irprogramming
چهارشنبه 05 مهر 1391, 14:18 عصر
سلام.
این برنامه رو نگاه کن کارت رو راه میندازه.
http://uploadfa.net/uploads/13486464141.rar
نرم افزاری که گذاشتی رو داشتم دوست عزیز زیاد تو کدهاش چرخیدم زیا با اون مطلبی که من میخوام از کداش استفاده نکرده اکثرا دستور sql که یک مقدار گیج کننده است به هر حال دمت گرم

MohammadGh2011
چهارشنبه 05 مهر 1391, 14:29 عصر
دوست عزیز من در مورد datagrid خیلی جستجو کردم زیاد ولی چیزی پیدا نکردم همه هم vsflex یه همچین چیزی پیشنهاد کردن که اونم خوب با sql کار میکنه گیر کردم بد جور ...
سلام عليکم
ديتاگريد بهترين گزينه براي بانک اطلاعاتي اکسس هست و من در عکس که دارم توجه ميکنم ميبينم به جاي گريدها شما خودتون جدول ساختيد با تکست باکس.هم DATAGRID و هم FLEXGRID کارتون رو راه مينازه و نياز نيست شما جدولي طراحي کنيد.

Veteran
پنج شنبه 06 مهر 1391, 12:19 عصر
اینکه روش صحیحی نیست ! شما اومدید همش از کامند باتن استفاده کردید اگه اشتباه نکنم.درسته ؟
برنامه باید انحطاف پذیر باشه.مدیر بتونه غذا ها و غیره رو خوش مشخص کنه.اما توی تصویر که گذاشتید اومدید کامند باتن استفاده کردید :متفکر:
از بانک اطلاعاتی استفاده کنید.+دیتاگرید.....

irprogramming
پنج شنبه 06 مهر 1391, 14:59 عصر
تو رو خدا کمکم کنید که مثل خر گیر کردم تو گل این پست آخری که دوستمون زد دیگه رسما ناامیدمون کرد 2 روز دیگه هم روز تحویل :گریه:

MohammadGh2011
پنج شنبه 06 مهر 1391, 17:28 عصر
تو رو خدا کمکم کنید که مثل خر گیر کردم تو گل این پست آخری که دوستمون زد دیگه رسما ناامیدمون کرد 2 روز دیگه هم روز تحویل :گریه:

سلام عليکم
خب ما داريم به شما ميگيم ديگه از ديتاگريد استفاده کن به جاي طراحي جدول با دکمه ها و تکست باکس ها.

احمد رضا طونی
پنج شنبه 06 مهر 1391, 19:27 عصر
ببین دوست من شما اومدی از باتن برای غذاها و ... استفاده کردی .خوب اگر مدیر این فست فود بخواد یه غذای جدید یا تعرفه جدید اضافه بکنه باید چیکار کنه؟؟؟؟بهترین کار اینکه که فرم یا تب های جدا بسازی.برای مثال فرم برای ثبت غذای جدید که خود این فرم دارای نام غذا و نوع غذا و.... هستش
مثلا می خوایم یه غذای جدید ثبت کنیم که شمال : نام غذا ، نوع غذا منظور ساندویچ یا پیتزا و یا ... و سپس قیمت و دیگر فیلدهای مربوطه بعد مدیر که به فرم ثبت بر می گرده اطلاعات جدول غذا رو از طریق دیتا گرید ویوو نمایش بده و با کلیک روی سطر مورد نظر اطلاعاتشو انتقال بده و یا بریزه توی کمبو باکس و روی هر گزینه که کلیک کردیکم بر اساس کد اطلاعاتشو نمایش بده.برنامه تو به هیچ عنوان انعطاف پذیری نداره .اصلا نمیشه کاری کرد.اول این کارارو با کمک دوستان انجام بده بعد بریم سراغ کد نویسی.ناراحت نباش یه نصف روز وقت بزاری حل میشه.

irprogramming
پنج شنبه 06 مهر 1391, 20:38 عصر
سلام عليکم
خب ما داريم به شما ميگيم ديگه از ديتاگريد استفاده کن به جاي طراحي جدول با دکمه ها و تکست باکس ها.

آقا من چطوری دیتا گرید رو طراحی کنم که طرف غذا توش انتخاب کنه اونور تو فرم فاکتور ثبت بشه ؟ یا مثلا چطوری کالا اضافه شد به صفحه منو غذا هم اضافه بشه ؟ درضمن wizard دیتا گرید خیلی امکاناتش کمه ؟!!!!!

MohammadGh2011
پنج شنبه 06 مهر 1391, 20:59 عصر
سلام عليکم

شما ديتاگريد رو اضافه کنيد روي فرم و اون رو به بانکتون متصل کنيد. هر موقع شما غذا رو انتخاب کنيد خودش ميره به سطر بعدي ديتاگريد.البته با استفاده از دستورات خيلي کم که فکر نميکنم نوشتنش براتون مشکل باشه.

irprogramming
پنج شنبه 06 مهر 1391, 21:16 عصر
بعد به جای دکمه از چی استفاده کنم برای منو غذا داداش ؟:چشمک:

MohammadGh2011
پنج شنبه 06 مهر 1391, 22:27 عصر
بعد به جای دکمه از چی استفاده کنم برای منو غذا داداش ؟:چشمک:
ببينيد دکمه ها رو بر نداريد بزاريد باشه صحبت سر ديتاکريد و جدول
شما وقتي دکمه ي مورد نظرتون رو زديد کاري کنيد که محتواي آن دکمه در ديتاگريد قرار بگيره که براي چاپ هم مناسبه.