View Full Version : از کجا شروع کنم
saeedrasooly
جمعه 07 مهر 1391, 16:04 عصر
سلام من برنامه نویسی با سی شارپ رو در حد متوسط بلدن و جوری برنامه ریزی کردم
که تا آخر امسال سی شارپ رو حرفه ای یاد میگیرم
ولی میخواستم کنار اون یا PHP رو یاد بگیرم یا Ruby حالا موندم کتاب و آموزش در مورد PHP زیاد است
ولی در مورد رابی نه ؟ برای چی ؟ در صورتی که میگن رابی کارکرد بسیار خوبی داره
از یک طرف اطلاعات زیادی در مورد رابی ندارم و نمیدونم چجوری است و پایه کارش چیه ؟ کلا گیج شدم
لطفا راهنماییم کنید:ناراحت: دارم قات میزنم:گریه::گریه::گریه:
saeedrasooly
سه شنبه 11 مهر 1391, 21:21 عصر
یعنی واقعا کسی نمیدونه !؟!؟:متعجب:
یا کسی اصلا نمیخواد انتقال بده ؟؟؟:متفکر:
حداق بگید کجا کلاس آموزش هست ؟؟
بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 11 مهر 1391, 23:05 عصر
سلام . در مورد Ruby یه کتاب ترجمه شده هست . لینک (http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&task=detailproduct&id=4885)
اما من فکر نمی کنم راهی که داری میری درست باشه . چون شما برنامه ریزی کردی که سی شارپ یادبگیری ، تا یکسال دیگه ، اما بینش می خوای یه زبان دیگه رو یادبگیری ، اونم Ruby ، و احتمالا بدون زبان انگلیسی . و می بینی که این زبان بین برنامه نویسان ایرانی خیلی رایج نیست . پس چرا انتخابش می کنی ؟ ( البته من قصدم اینه که مسیر درست بری ، اگر از صحبتهام خوشت نیومد بهم بگو ادامه ندم ... سوالهایی هم که می پرسم فقط در جهت راهنمایی هست و جوابشون رو به من نده و فقط پیش خودت بررسی کن . )
در سی شارپ می خوای بری سراغ ASP.NET و برنامه نویسی وب ؟ اگر اینطور هست ، اونوقت MSSQL رو یاد گرفتی ؟ از نظر مفاهیمی ، می تونی پروژه هایی رو تحلیل کنی و بانکش و طراحی کنی ؟ یعنی مفاهیم پایگاه داده رو هم خوندی ؟ بالاخره پروژه های کوچیک هم نیاز به یه تحلیل و طراحی دارند .
با تکنولوژی هایی مثل NHibernet و یا Entity Framework آشنا هستی ؟ مباحث شی گرایی رو خوب کار کردی ؟
از نظر طراحی ، html , css , javascript رو هم داری . الان هم که باید بری به سمت مدرن ها مثل html5 .
در حد متوسط نباید مسیر رو ول کنی بری سراغ یه چیزه دیگه . اما این به اون معنا نیست که دیگه شما نمی تونی با این زبانها کار کنی ، بلکه بهتره فاصله ایی بین یادگیریت بندازی .
saeedrasooly
چهارشنبه 12 مهر 1391, 21:11 عصر
ممنون به خاطر پاسختون
اول : خواهش میکنم نظر هر کی محترم است
دوم : آره میخوام برم طرف برنامه نویسی تحت وب (چون دنیا داره میره طرف این نوع برنامه نویس و نباید عقب ماند)
سوم : آره تا حدودی با این تکنولوژی آشنا هستم ولی نه طوری که با آن برنامه بزرگ و آن چنانی بنویسم
چهارم : از نظر طراحی آشنایی ابتدایی (خیلی کم) بجز Html با بقیه دارم اما Html5 رو نمیدونم چجوری (تا حالا تحقیق درباره اش نکرده ام)
حرف آخرتون کاملا قبول دارم باید یه فاصله ای باشه
ولی متاسفانه من خیلی عجله دارم و نمیدونم چجوری کنترلش کنم ؟
حرف اصلی من اینه که یچیزی میخوام هم خوب یادش بگیرم و هم اگر شد باهاش هزینه دانشگاهم رو باهاش درارم نه بیشتر!
خوشم از کسی نمیاد که فقط یا میگیره و نمیتونه باهاش کارکنه یا بترسه !
انشالله که متوجه منظورم شده باشید
hamed_hossani
سه شنبه 02 آبان 1391, 23:20 عصر
ولی متاسفانه من خیلی عجله دارم و نمیدونم چجوری کنترلش کنم ؟
در برنامه نویسی باید این قدر صبور باشید که با فکر به راهی وارد شوید
تحلیل و طراحی >>بعد پیادسازی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.