PDA

View Full Version : سوال: چگونگی تشکیل لیستی از نام جدول پایگاه داده؟



حسین شهریاری
یک شنبه 09 مهر 1391, 10:14 صبح
با سلام

من با کمک قطعه کدهای همین سایت و کمک دوستان تونستم نام جداول پایگاه داده را بدست بیارم حالا میخام یه خصوصیت در کلاسم بنویسم(مثلا MyTables) که اونا را به صورت یه لیست برام برگردونه.یعنی وقتی مثلا میزنم:

MyTables.
لیستی باز بشه و اونا را بتونم ببینم و هر کدما که خواستم انتخاب کنم.

tooraj_azizi_1035
یک شنبه 09 مهر 1391, 10:19 صبح
باید نام جداول رو در یه List اضافه کنی و بعد با خاصیت Items به اونها دست پیدا کنی.


string[] input = { "Brachiosaurus",
"Amargasaurus",
"Mamenchisaurus" };

List<string> dinosaurs = new List<string>(input);

حسین شهریاری
دوشنبه 10 مهر 1391, 08:42 صبح
سلام

من میخام لیست را مشاهده کنم، ضمنا List خاصیت Items نداشت!

اگه دوستان پیشنهادی دارن من استقبال میکنم.

gwbasic
سه شنبه 11 مهر 1391, 09:36 صبح
ببینید اگه می خواین چیزی در intelisence ویژوال استودیو قابل مشاهده باشه یعنی "." رو بزنید و بعد لیستی نمایش داده بشه. باید کلاسی برای این کار تشکیل بدین در این صورت VS اون رو reflect کرده و به شما اعضای اون کلاس رو نمایش می ده... .
اگه درست متوجه شده باشم شما می خواین از Typed DataSet استفاده کنین می تونین از این لینک (http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/rupadhyaya/TypedDataSets12032005021013AM/TypedDataSets.aspx) استفاده کنید

Parham.D
سه شنبه 11 مهر 1391, 18:42 عصر
شاید درست متوجه نشده باشم، اما به نظرم میاد که باید توی کلاستون یه خاصیت از نوع enum تعریف کنید و در زمان ساخت یک نمونه (وهله) از کلاس، در constructor مقدار دهی اش کنید.

حسین شهریاری
چهارشنبه 12 مهر 1391, 08:55 صبح
سلام

enum مقادیر ثابتی را میپذیره و بعد همونا را بر میگردونه.
چطوری میشه در زمان اجرا مقادیر اونا set کرد؟ مثلا با یه حلقه؟

gwbasic
چهارشنبه 12 مهر 1391, 09:10 صبح
سلام

enum مقادیر ثابتی را میپذیره و بعد همونا را بر میگردونه.
چطوری میشه در زمان اجرا مقادیر اونا set کرد؟ مثلا با یه حلقه؟

به پاسخی که دادم دقت نکردید؟
بین صحبتاتون تناقض وجود داره شما در زمان اجرا می خواین کاری انجام بدین بعد در زمان کدنویسی وقتی dot می زنید می خواین لیستی باز شه؟!!!

حسین شهریاری
چهارشنبه 12 مهر 1391, 09:34 صبح
به پاسخی که دادم دقت نکردید؟
بین صحبتاتون تناقض وجود داره شما در زمان اجرا می خواین کاری انجام بدین بعد در زمان کدنویسی وقتی dot می زنید می خواین لیستی باز شه؟!!!

با سلام

بله من یه کلاس نوشتم و حالا قصد دارم لیست جداول موجود در پایگاه داده را در زماه اجرا بدست بیاره و توسط یه خصوصیت برگردونه(لیستشو نشون بده).
حالا چطوری میشه یک enum را در زمان اجرا مقادیرشا Set کرد؟
اگه اینا بفرمایید کارم حله! (با این کار enum را برمیگردونم)

با تشکر