ورود

View Full Version : چطور میتونم یک بازی مشابه انگری بیردز angry birds بسازم ؟

gothic
یک شنبه 09 مهر 1391, 19:21 عصر
سلام دوستان

من کاردانی الکترونیک بودم اما کارشناسی رفتم نرم افزار .
پس فعلا اطلاعات زیادی در زمینه بازی ها ندارم.

تصمیم دارم یک بازی کپی angry birds ، بسازم

البته کدهارو بفهمم و دوباره نویسی کنم (کپی کنم)، و از صدا ها و منابع اون استفاده کنم

تا بدونم اصلا این بازی چطوریه و به چه سبکی ساخته شده ؟!

تا بعد از فهمیدن اون ، بتونم خودم به تنهایی یک بازی مشابه این بسازم .

چطور میتونم این کار رو کنم ؟ باید دنبال یاد گیری چه چیزهایی برم ؟!؟؟؟

بسیار ممنونم :قلب:

reza69
دوشنبه 10 مهر 1391, 15:46 عصر
نرم افزارهای گوناگونی برای این کار هست ولی تو باید بهترین رو انتخاب کنی منظورم از بهترین ، مناسبترین نرم افزاریه که بدرد اون سبک بازی که می خوای باهاش بازی رو بسازی بخوره. در مورد نرم افزاری که باهاش انگری بیردس رو ساختن اطلاعی ندارم ولی به احتمال خیلی زیاد با فلش نوشته شده البته این بازی کیفیت بالایی داره.
به نظر من اول باید از انجین game maker شروع کنی این انجین بازی سازی، درک خوبی از ساخت اولیه بازی به شما میده. حتی با گیم میکر هم میتونی انگری بیردس رو بسازی فقط نیاز به صبر داره. به قول شاعر"صبر ایوب زمون صبره منه":لبخند:
بعد میتونی سراغ فلش هم بری.
وبعد 3d game studio یا Unity 3d

به امید خدا بازیتو ساختی برای ما هم بفرست.
موفق باشی:لبخندساده:

hoseinnn
سه شنبه 11 مهر 1391, 11:06 صبح
سلام
به نظر من با نرم افزار فلش مشه مشابه Angry birds ساخت...البته خیلی خیلی ساده نه مثل Angry birds اصلی!!!!!!
با یه کم کدنویسی action script تو فلش میشه حرکت پرتابی دو بعدی رو شبیه سازی کرد...از عکس ها و صداهای Angry birds هم توش استفاده کنی میشه Angry birds!!!
هرچی بیشتر رو کد کار کنی میتونی محیط رو واقعی تر کنی....این که گفتم با فلش چون به نظر من برا شبیه سازی محیط جالبی داره.

mahdi7s
یک شنبه 16 مهر 1391, 18:20 عصر
سلام

امیدوارم این (http://barnamenevis.org/showthread.php?363606-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Angry-Birds-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%85%D8%9F!) مطلب بتواند به شما کمک کند.

موفق باشید.

hoseinnn
دوشنبه 17 مهر 1391, 00:02 صبح
این هم یه angry birds تک مرحله ای خیلی ساده که با فلش نوشتم....

amin1softco
دوشنبه 17 مهر 1391, 10:20 صبح
این هم یه angry birds تک مرحله ای خیلی ساده که با فلش نوشتم....
با حال بود ولی جاذبه رو پیاده نکرده بودی + (http://www.emanueleferonato.com/2011/10/27/develop-a-flash-game-like-angry-birds-using-box2d-following-bird-with-the-camera-and-skinning-crates/) ولی خوب بودا دمت گرم.

kochol
یک شنبه 23 مهر 1391, 14:24 عصر
سلام
من فکر کنم که angry birds رو با سی ++ و موتور فیزیک box2d ساختن.