foo0z0ool
دوشنبه 10 مهر 1391, 09:55 صبح
سلام
دوستان عزیز من یه مشکل دارم میخواستم در صورت امکان کمک کنید.
1- جدول شماره 1 : لیست پرسنل ( کلید : نام و نام و خانوادگی و تلفن به طور همزمان ) TPersonal
2- جد.ل تحصیلات خارج از کشور TKabine
2- جدول شماره 2 : کشور TBKabine
3- جدول شماره 3 : استان TBKabH
3- جدول شماره 4 : شهر TKabHD
--------------------------------------------------
من این 4 تا جدول رو دارم
حالا تویه فرم TPersonal میخوام زمانی که تیک خارج از کشور رو میزنم یه فرم جدید با ساب فرم مربوطه باز کنه که بتونی مشخصات کشور و استان و شهر رو بزنم
-----
1- میخوام روابط بین کامبوها بر قرار باشه همون مثال همیشگی استان رو انتخاب می کنی شهر همون استان بیاد ( الان داره توی فرم خودش کار میکنه FKabineSub)
2- زمانی که همین فرم مورد نظر رو به عنوان یه ساب فرم استفاده میکنم یعنی تیک تحصیلات خارج از کشور رو میزنم و فرم جدید باز میشه FKabine رابطه مورد نظر به هم میریزه این پیغام رو میده ( Enter Parametr Value ) کجای کار من اشتباه بوده
فایل ضمیمه
93446
دوستان عزیز من یه مشکل دارم میخواستم در صورت امکان کمک کنید.
1- جدول شماره 1 : لیست پرسنل ( کلید : نام و نام و خانوادگی و تلفن به طور همزمان ) TPersonal
2- جد.ل تحصیلات خارج از کشور TKabine
2- جدول شماره 2 : کشور TBKabine
3- جدول شماره 3 : استان TBKabH
3- جدول شماره 4 : شهر TKabHD
--------------------------------------------------
من این 4 تا جدول رو دارم
حالا تویه فرم TPersonal میخوام زمانی که تیک خارج از کشور رو میزنم یه فرم جدید با ساب فرم مربوطه باز کنه که بتونی مشخصات کشور و استان و شهر رو بزنم
-----
1- میخوام روابط بین کامبوها بر قرار باشه همون مثال همیشگی استان رو انتخاب می کنی شهر همون استان بیاد ( الان داره توی فرم خودش کار میکنه FKabineSub)
2- زمانی که همین فرم مورد نظر رو به عنوان یه ساب فرم استفاده میکنم یعنی تیک تحصیلات خارج از کشور رو میزنم و فرم جدید باز میشه FKabine رابطه مورد نظر به هم میریزه این پیغام رو میده ( Enter Parametr Value ) کجای کار من اشتباه بوده
فایل ضمیمه
93446