ورود

View Full Version : نیاز به یک انجمن جدید

skh_med
پنج شنبه 22 دی 1384, 19:34 عصر
من سجاد هستم . پزشکی رو تموم کردم . از طرف دیگه 6 ساله که دارم رو open source و همچنین 2 ساله که دارم به طور تخصصی رو آموزش مجازی کار می کن. دوره 6 ماهه principals in elearning رو با لیدز گذروندم و الان مدیر مرکزی هستم که کار دانشگاه مجازی چندین دانشگاه رو داره راه میندازه . خودم php کار هستم . یه تیم هم دارم که کاملا تخصصی دارن دو آموزش مجازی و همچنین open source ها کار می کنند . در حال حاضر چندین مرکز و سایت رو طراحی کردیم اما برای معرفی آموزش مجازی در ایران داریم رو یه پورتال کار می کنیم . به کمک و شما و forum های عالیتونم احتیاج دارم . اگه امکانش باشه با نیاز شدیدی که تو ایران هست انجمنی به نام آموزش مجازی باز کنین تا بشه توو اون به طور تخصصی به این مبحث پرداخت . در مورد open soucse هم اگه انجمنش بود که هیچ اگه نه اینم بحث فوقالعاده مهمی . از درایتی که دارین و با به وجود آوردن همچنین مکانی در راه اعتلای سطح اطلاعات کاربرانتنون تلاش می کنید نهایت تقدر و تشکر رو دارم . آرزوی موفقیت رو براتون دارم .

Inprise
پنج شنبه 22 دی 1384, 23:28 عصر
به سایت برنامه نویس خوش آمدی .

همین حالا بخشی برای لینوکس و فناوریهای مرتبط وجود داره که قاعدتا" از هر نوع فعالیت مرتبط استقبال میکنه ؛ اما در مورد آموزش مجازی ، روال کار برای ایجاد یک بخش جدید و فعال نگه داشتنش اینطوریه که باید تعدادی تاپیک فعال و مربوط به موضوع وجود داشته باشه و کاربرانی علاقه مند در حال فعالیت باشند ، که برای محفوظ ماندن مطالبی که منتشر میشه و منظم تر بودن فعالیتها ، یک بخش خاص همراه با مدیر براش در نظر گرفته بشه . پیشنهاد میکنم اگر مطالب خاصی برای ارائه داری ، تو یکی از بخشهای موجود شروع به فعالیت کنید ، در صورتیکه مورد استقبال قرار گرفت و به نظر رسید یک بخش مجزا میتونه فعال و مفید باشه ، قطعا" این اتفاق میفته .

شما هم موفق باشید .

skh_med
جمعه 23 دی 1384, 13:13 عصر
آخه آموزش مجازی تو کدوم یک از انجمن ها قرار می گیره . تو لیدز تمام مقاطع این رشترو گذاشتن . در ضمن تمام دانشگاه ها و مراکز آموزشی ما میرن به سوی مجازی شدن . چه بهتر که رویکرد مناسبی به این مقوله داشته باشیم .

oxygenws
جمعه 23 دی 1384, 19:58 عصر
فعلا.... بخش متفرقه :)
موفق باشید.

skh_med
دوشنبه 26 دی 1384, 15:30 عصر
اطلاع رسانی اینگه اینچنین قسمتی وجود داره چطور انجام بشه آخه ؟