PDA

View Full Version : کار با وبسایتهای ارائه دهنده هاست رایگان(www.50webs.com)

hqsoroush
دوشنبه 10 مهر 1391, 21:49 عصر
سلام.
نمیدونم جای طرح این سوال اینجاست یا نه ولی مشکلی که دارم اینه که من طبق گفته ی یه کتاب طراحی صفحات وب، سایت 50webs.com رو واسه ی تست صفحات وبی که ساختم انتخاب کردم.
این سایت بطور رایگان هاست دراختیار میذاره.
حالا من موندم چطور باید صفحه index.html رو واسه صفحه اول انتخاب کنم.
هر وقت اسم سایتم رو تایپ میکنم این صفحه میاد بالا.

hamidre13
سه شنبه 11 مهر 1391, 10:15 صبح
اصلا چيزي روي سايت آپلود نشده دوست عزيز يه سر به فايل زيلا بزن با اون فايل هات رو آپ كن

hqsoroush
سه شنبه 11 مهر 1391, 19:50 عصر
اصلا چيزي روي سايت آپلود نشده
ولی من وقتی روی عکس های ضمیمه کلیک میکنم عکس باز میشه.

دوست عزيز يه سر به فايل زيلا بزن با اون فايل هات رو آپ كن
مرسی.فایل زیلا هم امتحان میکنم.

patriotic
سه شنبه 11 مهر 1391, 20:05 عصر
شما از سایت رایگان هم استفاده کنید یک مشخصات ftp بهتون میده برای اپلود فایل هاتون رو اکانت خودتون!

زینب فاطمی
چهارشنبه 12 مهر 1391, 19:37 عصر
سلام.
نمیدونم جای طرح این سوال اینجاست یا نه ولی مشکلی که دارم اینه که من طبق گفته ی یه کتاب طراحی صفحات وب، سایت 50webs.com رو واسه ی تست صفحات وبی که ساختم انتخاب کردم.
این سایت بطور رایگان هاست دراختیار میذاره.
حالا من موندم چطور باید صفحه index.html رو واسه صفحه اول انتخاب کنم.
هر وقت اسم سایتم رو تایپ میکنم این صفحه میاد بالا.

سلام
شما درست اپلود نمی کنید برید داخل پوشه ای که کل صفحاتتون داخلش هست و کل صفحاتتون رو داخل پوشه زیپ کنید و اپلود کنید

hqsoroush
چهارشنبه 12 مهر 1391, 20:43 عصر
شما از سایت رایگان هم استفاده کنید یک مشخصات ftp بهتون میده برای اپلود فایل هاتون رو اکانت خودتون!

دوست عزیزم ممنون از پاسخی که دادی ولی من با آپلود فایلها مشکلی ندارم.
نمیدونم چرا فایل index.html رو بعنوان صفحه اول سایت نشون نمیده درحالیکه توی سایتش نوشته اگر فایلی با همین اسم داشته باشید همین فایل بعنوان صفحه اول سایت شناخته میشه و هرکسی که آدرس سایت رو وارد کرد اول با این صفحه روبرو میشه.
عکسی که توی تاپیک آپ کردم رو میبینی؟

hqsoroush
چهارشنبه 12 مهر 1391, 20:50 عصر
سلام
شما درست اپلود نمی کنید برید داخل پوشه ای که کل صفحاتتون داخلش هست و کل صفحاتتون رو داخل پوشه زیپ کنید و اپلود کنید

سلام.
من متوجه منظورتون نشدم.
یعنی پوشه هایی که توی پوشه ی اصلی اند(مثل پوشه عکس هاimages) رو هم باید زیپ کنم؟
بعد از اینکه بصورت زیپ آپ کردم باید آنزیپ کنم یا لازم نیست و خودش این کار رو انجام میده؟

تذکر مهم برای همه: تازه کارم.

زینب فاطمی
پنج شنبه 13 مهر 1391, 12:54 عصر
سلام
منظورم اینه که داخل پوشه ی اصلی هر چه هست همون داخل زیپ کنید ، صفحات + پوشه ها .
درباره آن زیپ هم بعضی سایت ها لازم هست آن زیپ کنید مثل سایت :xzn

hqsoroush
جمعه 14 مهر 1391, 09:36 صبح
سلام
منظورم اینه که داخل پوشه ی اصلی هر چه هست همون داخل زیپ کنید ، صفحات + پوشه ها .
درباره آن زیپ هم بعضی سایت ها لازم هست آن زیپ کنید مثل سایت :xzn

فایده ای نداشت.
هم فایل زیپ رو به تنهایی امتحان کردم و هم اینکه فایل زیپ رو همونجا آنزیپ کردم و امتحان کردم.
راستی سایت xzn.ir رو رفتم عضو بشم ولی پیغام خطا میداد.

زینب فاطمی
جمعه 14 مهر 1391, 13:50 عصر
fagig.com و یا zgig.ir هم خوبن.