PDA

View Full Version : طراحی جدول

hamed_s64
دوشنبه 10 مهر 1391, 22:08 عصر
سلام به دوستان عزیز
دوستان من در حال انجام یک پروژه هستم یکسری فرم اکسل دارم که این ها باید دوباره طراحی شود و به صورت بانک و فرم طراحی بشن حالا می خواستم ببینم شما طراحی شو چی پیشنهاد می کنید
مشکلی که دارم این که اولا این فرم ها مشخص به جه تعدادی هست و امکان کم یا زیاد شدن تعداد این فرم ها هست چون هر فرم برای یک دستگاه هست و تعداد دستگاه ها متغییر هست
و همین جور که در عکس می بینید ما یکسری آیتم ثابت و متفاوت برای هر دستگاه داریم که باید ذخیره بشن و یکسری به صورت روزانه و یکسری به صورت هفتگی و ماهیانه باید توسط کاربر دستگاه انجام و در فرم تایید و ذخیره بشه،و البته هر تعداد از این دستگاه ها برای یک بخش هست که از نظر بخش هم باید جدا باشن
حالا به نظر شما برای همه دستگاه ها فقط یه جدول طراحی کنم و با فیلدها هر دستگاه و بخش رو مشخص کنم یا برای هر دستگاه یک جدول جدا ؟شما چی پیشنهاد میدید؟
93466

m0hammad_01
دوشنبه 10 مهر 1391, 22:51 عصر
سلام
با نوضیحاتی که دادین نمیشه راهنمایی مناسبی کرد! (من که درست حسابی متوجه نشدم)
به سوالات زیر پاسخ بدین تا یه چیزی دستگیرمون شه.

به صورت بانک و فرم طراحی بشن یعنی چی؟

چون هر فرم برای یک دستگاه هست و تعداد دستگاه ها متغییر هست فرم تو اکسل؟ الان این عکسی که گذاشتین برای یه دستگاه خاص هست؟ فیلد های فرم دستگاه های دیگه فرق داره؟

البته هر تعداد از این دستگاه ها برای یک بخش هست که از نظر بخش هم باید جدا باشن اطلاعات بخشها ذهیره میشه؟ بخش ها ثابت هستن یا اضافه و کم میشن؟

سوال آخر: فقط همین یه Sheet رو دارین؟

hamed_s64
سه شنبه 11 مهر 1391, 07:08 صبح
سلام
با نوضیحاتی که دادین نمیشه راهنمایی مناسبی کرد! (من که درست حسابی متوجه نشدم)
به سوالات زیر پاسخ بدین تا یه چیزی دستگیرمون شه.

یعنی چی؟

فرم تو اکسل؟ الان این عکسی که گذاشتین برای یه دستگاه خاص هست؟ فیلد های فرم دستگاه های دیگه فرق داره؟

اطلاعات بخشها ذهیره میشه؟ بخش ها ثابت هستن یا اضافه و کم میشن؟

سوال آخر: فقط همین یه Sheet رو دارین؟

سلام و ممنون از توجهتون

ببخشید یکم سوالم نا مفهوم بود:خجالت:

ببینید این قسمت زیر مجموعه ای از یه برنامه paperless هست که من دارم طراحی میکنم
درباره سوال اول منظورم همون طراحی نرم افزار بود.

سوال دو:بله این برای یکی از دستگاه ها هست اغلب دستگاه ها همین فیلد ها رو دارند فقط اطلاعات سطر دوم برای هر دستگاه متفاوت هست که باید در زمانی که کاربر فرم مربوط به این دستگاه رو باز می کنه نمایش داده بشه و کاربر بسته به کار روزانه،هفتگی و ماهانه اول کار را انجام و با ثبت تاریخ انجام این کار رو تایید کنه

سوال سوم:الان بخش ها تعدادشون ثابت هست ولی باید با احتمال کم و یا زیاد شدن طراحی بشن

سوال آخر:بله هر دستگاه فقط یه sheet داره

ببینید این نمونه یه کامل شدش هست
93478