ورود

View Full Version : طراحی جدول فروشگاه

nazanin_z
سه شنبه 11 مهر 1391, 02:06 صبح
سلام ...
من یه پروژه فروشگاه کتاب دارم که علاوه بر کتاب لوازم تحریر و پوستر و رسانه های دیجیتالی هم میفروشه. جدولایی که به نظرم رسید:
1- جدول کالا: id_kala,name_kala,...
2-کاربران ... id_karbar,noe_karbar,dastrasi,...
3-فاکتور
مشکلم اینه که اطلاعاتی که مسئول خرید فروشگاه میاره رو چجوری باید ذخیره کرد. حتما یه فاکتور داره که باید عینا اونو ذخیره کنیم یا نه!
جدولام چی؟درسته؟

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 11 مهر 1391, 09:27 صبح
سلام.
مسئول خرید حتما باید یک فاکتور به شما بده.
شما باید جدولی برای فاکتورهای خرید و یک جدول برای فاکتورهای فروش تعبیه کنید.و هرکدوم از این جداول دارای دو قسمت Header and Detail می شوند.که در هدر توضیحات اصلی فاکتور مانند تاریخ شماره و نام مشتری هست. و در جزئیات لیست کالاها ، قیمتهای آن و تعداد آن نگهداری می شود.
و این جداول نیز با جداول انبار و کالا ارتباط مستقیم دارند.

nazanin_z
سه شنبه 11 مهر 1391, 12:11 عصر
وقتی مسئول خرید فاکتورش که چه جنسایی خریده رو به انباردار میده ... انباردار تمام اطلاعات اونو وارد سیستم میکنه؟؟؟ حتی کد اون فاکتورو؟؟؟ و با یک کد جدید در سیستم ما ذخیره میشه؟؟؟

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 11 مهر 1391, 13:06 عصر
بله تمام اون اطلاعات باید در سیستم ثبت بشه.
حالا کدش میتونه الزاما اون نباشه و خودتون کد خرید رو بهش اختصاص بدید و یک فیلد جداگانه برای شماره فاکتور مشتری در نظر بگیرید که بعدا بتونید روی اون جستجو انجام بدید.

nazanin_z
سه شنبه 11 مهر 1391, 16:52 عصر
توی فاکتور خرید id_kala ذخیره میشه که اشاره داره به id_kala توی جدول کالا ... درسته؟
انبار دار از کجا آیدی کالا رو میدونه؟؟
ببخشید سوالم اینقدر ابتداییه ها آخه نمیدونم واقعا رابطه انباردار و حسابدار و مسئول خرید چیه!

patriotic
سه شنبه 11 مهر 1391, 18:21 عصر
خوب اون ID_kala که به هر کالا خاص اختصاص داده میشه باید به اطلاع امبار دار برسه که فلان کالا همچین شماره ای داره!

shams_tmuc
شنبه 22 مهر 1391, 14:45 عصر
یه راه خیلی خوب بهتون میگم.
برین تو گوگل بزنین :
Northwind database
بعد یه کوئری میاد اونو اجرا کنید
بعد ازش دیاگرام بگیرین
خوبی این کار اینه که این یه دیتابیس بسیار عالی فروش محصول و سفارش کالاست که خود مایکروسافت تو اینترنت قرار داده.
مطمئن باشید بهترین نمونه ای هست که من خودم کار کردم تا الان
حالا از روی اون میتونین بفهمین دقیقا چیا نیاز دارین
و مطمئن باشین از این کامل تر نمیتونین در بیارین
اگه بازم سئوالی بود واسم ایمیل بزنید
amirhussein.shams@gmail.com

nazanin_z
یک شنبه 23 مهر 1391, 12:14 عصر
Northwind database

این توی خود sql هست فکر کنم.
ممنون