ورود

View Full Version : Borland Memory Manager

Iran-PC
پنج شنبه 22 دی 1384, 20:02 عصر
سلام دوستان.
کسی در مورد مموری منیجر چیزی میدونه؟
این بورلند مموری منیجر چیه و چه کاربردی داره؟
توضیحات مفصل خواهشا.

Inprise
پنج شنبه 22 دی 1384, 23:31 عصر
چیزی بنام Borland Memory Manager وجود ندارد . اخیرا" محیط BDS 2006 بجای استفاده از توابع سنتی VCL ، از کتابخانهء سورس آزادی بنام FastMM (http://sourceforge.net/projects/fastmm)که مدیر حافظه ای سریع و کارا است استفاده میکنه که باعث شده سرعت و کارائی محیط بالا بره ، و البته برنامه هائی که با آخرین نسخهء VCL نوشته میشن ، یا مجددا" کامپایل میشن ، بصورت داخلی از این Memory Manager استفاده خواهند کرد که به افزایش سرعت اجرا و کارائی برنامه کمک قابل توجهی هم میکنه .

Iran-PC
جمعه 23 دی 1384, 19:32 عصر
ولی من خودم دیدم.

یه دی ال ال هست به اسم
BorlandMM

و تو قسمت
Product Name برنامه نوشته
Borland Memory Manager
ورژن 4
و حجمش هم 23.5 کیلو بایته
اگر چیزی ازش میفهمید بگید تا آپلودش کنم.

Inprise
جمعه 23 دی 1384, 19:38 عصر
کتابخانهء BorlandMM محل پیاده سازی توابع Shared Memroy است ؛ یعنی توابعی که با Heap مرتبط هستند ( مثلا" new یا getmem و ...) ، همینطور مدیریت تبدیل String های Pascal به PChar برای برنامه هائی که از DLL های دلفی استفاده میکنند و کامپایلرشون دلفی نیست . لازم نیست آپلودش کنی ، این کتابخانه با دلفی توزیع میشه و اغلب برنامه های نوشته شده با دلفی باید همراهشون این پکیج منتشر بشه ، ولی بهر حال این یه Memory Manager نیست .

Iran-PC
جمعه 23 دی 1384, 23:26 عصر
چطور میشه به فضاهایی که توسط این برنامه ایجاد میشند دسترسی داشت؟
منظورم اینه که اطلاعات برنامه ای که از این دی ال ال استفاده میکنه رو میخواستم.
برنامه ای هست که با استفاده از این دی ال ال مقدار زیادی از حافظه رو مصرف میکنه.
من میخوام به این اطلاعات موجود روی حافظه دسترسی داشته باشم. (مربوط به برنامه ای میشه که اجازه ذخیره کردن رو بعلت دمو بودن نمیده) و من میخوام این رو ذخیره کنم.

(خیلی بد گفتم )امیدوارم منظورم رو متوجه بشید.