ورود

View Full Version : مبتدی: اتصال به بانک اکسس 2003

amir691
سه شنبه 11 مهر 1391, 07:19 صبح
سلام و درود : اگر بخواهیم در ویژوال بیسیک یک بار کد دستور اتصال به بانک اکسس 2003 رو بنویسیم و هر بار که نیاز به نوشتن این کد در مراحل مختلف ذخیره سازی اطلاعات بود اون رو فراخانی کنیم چه طور باید عمل کنیم مثلاً من در یک فرم هم می خوام دکمه ذخیره و هم ویرایش و هم دکمه حذف رو طراحی کنم حال اگر من در قسمت کد نویسی این سه دکمه کد اتصال به بانک رو بنویسم حجم کد نویسیم بالا می ره من می خوام این کد رو یک جا بنویسم و برای هر بار که نیاز به اتصال بود یک کدی رو بنویسم که به اون کانکشن استرینگه وصل بشه چه کار می شه کرد در واقع می خوام یک تابع عمومی نوشته بشه ممنون از همکاری شما دوستان

silverado
چهارشنبه 12 مهر 1391, 23:30 عصر
Private Sub DbaseConnection ()

Data1.DatabaseName = App.Path & "\database.mdb"
Data1.RecordSource = "اسم جدول"
Data1.Refresh

End Sub
بعد می تونی توی هر دکمه این کد رو بنویسی
Call DbaseConnection

amir691
پنج شنبه 13 مهر 1391, 18:15 عصر
درو د بر شما اگر ممکنه بفرمایید من این کد رو کجا بنویسم و دستورشو به صورت کامل مشخص کنید ممنون می شم

MohammadGh2011
پنج شنبه 13 مهر 1391, 19:21 عصر
سلام و درود : اگر بخواهیم در ویژوال بیسیک یک بار کد دستور اتصال به بانک اکسس 2003 رو بنویسیم و هر بار که نیاز به نوشتن این کد در مراحل مختلف ذخیره سازی اطلاعات بود اون رو فراخانی کنیم چه طور باید عمل کنیم مثلاً من در یک فرم هم می خوام دکمه ذخیره و هم ویرایش و هم دکمه حذف رو طراحی کنم حال اگر من در قسمت کد نویسی این سه دکمه کد اتصال به بانک رو بنویسم حجم کد نویسیم بالا می ره من می خوام این کد رو یک جا بنویسم و برای هر بار که نیاز به اتصال بود یک کدی رو بنویسم که به اون کانکشن استرینگه وصل بشه چه کار می شه کرد در واقع می خوام یک تابع عمومی نوشته بشه ممنون از همکاری شما دوستان

سلام عليکم
اگر خروجي شما مقداري را بر گرداند بايد از Function استفاده کنيد در غير اينصورت از sub استفاده کنيد.

ميتوانيد کد را در يک Module بنويسيد و درهر فرم فراخواني کنيد.
براي ايجاد Module از منوي Project گزينه ي Add Module رو انتخاب کنيد.

و براي ايجاد Function يا Sub از منوي Tools گزينه ي Add Procedure رو انتخاب کنيد(البته اين گزينه زماني فعال است که در بخش کدنويسي قرار بگيريد.)

مثال:
Function ايجاد شده در Module که دو عدد را باهم جمع ميکند:
Public Function r(x As Integer, y As Integer) As Integer
r = x + y
End Function

فراخواني آن در فرم:
Private Sub Command1_Click()
MsgBox r(3, 5)
End Sub

موفق باشيد