View Full Version : سوال: راهنمایی در مورد کد نویسی در ado.net
caspianhero
سه شنبه 11 مهر 1391, 14:27 عصر
با سلام بر دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه برای دکمه حذف و اضافه و... برای برقرای با بانک اطلاعاتی (sql server) کد نوشت؟؟؟ طبق عکس ضمیمه شده؟؟؟
مثلا زمانی که داده ای را توی تکس باکس نوشتید : بعد از زدن دکمه add :اطلاعات در دیتاگرید نمایش داده شود؟؟؟ (با زبان سی شارپ یا وی بی .نت)
من هر چی گشتم توی سایت نتونستم جواب این سئوالم را پیدا کنم!!! لطفا راهنمایی کنید
سپاس
caspianhero
سه شنبه 11 مهر 1391, 19:24 عصر
واقعا کسی نمیتونه یک توضیح بده!!!:متعجب:
r. salehi
پنج شنبه 13 مهر 1391, 14:41 عصر
سلام دوست عزیز
چیزی که شما خواستید نشون میده که هنوز مطالعه عمیقی در زمینه برنامه نویسی انجام ندادید. شما کل یک برنامه ساده را به عنوان مشکل اعلام کردید. من مراحل کار رو به صورت کلی براتون توضیح میدم
1- ساخت بانک اطلاعاتی: آنچه شما عنوان کردید فقط در یک جدول قابل پیاده سازی هست. بانکتون میتونه مثلا اکسس باشه. با توجه به داده هاتون یک فیلد یونیک انتخاب کنید. و طبیعتا مشخصه چه فیلدی یونیک خواهد بود.
2- یک دیتاست در VS بسازید و جدولتون را داخلش قرار بدید
3- فرمتون را که ساختید
4- از جدولتون یک نمونه در برنامه ایجاد کنید
5-یک بیندینگ سورس ایجاد کنید و دیتاسورسش را مساوی جدولتون قرار بدید
6- دیتاسورس مربوط به دیتاگریدویو را مساوی بیندینگ سورس قرار بدید
7-تکست باکسها را به بیندینگ سورس وصل کنید
8-خصوصیت پوزیشن بیندینگ سورس را با شماره سطرهای دیتاگرید ویو متصل کنید و یک رویداد برای کلیک روی سطرهای دیتاگرید ویو به این منظور بنویسید
9-خصوصیات آپدیت دیلت و غیره را کد نویسی کنید.
در این خصوص فایلهای ویدویی زیادی در اینترنت هست که راههایی بسیار ساده با حداقل کد نویسی را به شما نشون میده و حتی بدون اینکه زبان انگلیسی نیاز داشته باشید.
با توجه به تجربه سه ماه گذشته خودم اکیدا توصیه میکنم سراغ برنامه نویسی VS نرید مگر اینکه واقعا علاقه و همت یادگیریش را داشته باشید واگر نه جز اتلاف وقت چیزی براتون باقی نخواهد ماند.
در آخر اگر استفاده های اینچنینی میخواهید داشته باشید Access بهترین و ساده ترین گزینه است و بسیار بسیار قدرتمند تر از اون چیزیه که به نظر میاد. در ضمن اکسس حسنی که داره اینه که درک بسیار خوبی به عنوان آزمایشگاه بانک اطلاعاتی به شخص میده. و بانک اطلاعاتی در دنیای واقعی دقیقا شبیه یادگرفتن دوچرخه سواری و شناست یعنی با توضیح دادن یادش نمیگیرید مگر اینه عملا درگیرش بشید.
امیدوارم موفق باشید
caspianhero
پنج شنبه 13 مهر 1391, 18:22 عصر
تشکر دوست عزیز: این توضیحاتی را که دادید بنده میدانستم : منظور من در کد نویسی دکمه ی add بود (کد های ado.net) را چطور می نویسند؟؟
سپاس
r. salehi
جمعه 14 مهر 1391, 23:06 عصر
سلام
ببخشید دوست عزیز اگر توضیح واضحات دادم. سوالتون را درست متوجه نشدم.
مشکلتون از چه بابت در اضافه کردنه؟ مگه دیتا تیبلی به دیتاگریدویو متصل نیست؟
اگر صرفا سطری که به دیتاگریدویو اضافه کردین رو بخواین در بانکتون ثبت کنید و با فرض اینکه BindingSource هم داشته باشید فکر میکنم کد زیر مشکلتون را حل کنه.
Try
Me.Validate()
Me.bindingSource1.EndEdit()
Me.ta1.Update(dt1)
MsgBox("Update successful")
Catch ex As Exception
MsgBox("Update failed")
End Try
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.