ورود

View Full Version : تنظیمات اولیه شبکه lan

shahrad
جمعه 23 دی 1384, 00:41 صبح
با سلام به همه بچه ها من یه مشکل دارام از همه خواهش میکنم کمکم کنید
من یه شبکه با 20 کلا ینت درست کردم
یه سرور با ویندوز 2000 دارم که یک دومین با تنظیمات اولیه تعریف کردم active directory هم نصب کردم و user تعریف کردم که با کلاینتام که تنظیم هم هستند به دومینم login میکنم میخواستم ببینم باید روی سرور کار دیگری هم بکنم
جریان این profile ساختن برا user ها چیه وچطوریه و به چه درد میخوره
متشکر میشم وکسی کمکم کنه مرسی

houtanal
جمعه 23 دی 1384, 00:59 صبح
نیازت رو بگو تا جواب مناسب دریافت کنی.

shahrad
جمعه 23 دی 1384, 08:51 صبح
من بعضی جاها دیدم هر user یه profile داره که رو سرور نمیدونم چطوری این profile ها که یک شاخه هم هست و به نام هر user هست ساخته میشه و به چه درد میخوره آیا کار دیگری که من باید برای lan خودم بکنم هم هست?

houtanal
جمعه 23 دی 1384, 12:14 عصر
میشه ازشون استفاده کرد تا کاربر فایل های خودشو و داکیومنت هاشو پشت هر سیستم که لاگین میکنه داشته باشه.به این ترتیب که اگر کاربری فایلی رو بر روی میز کارش ذخیره کنه هنگام لاگ آف فایل به پروفایلش در سرور منتقل میشه و هنگام لاگین بر روی یکی سیستم دیگر از پروفایلش بر روی سرور به میز کارش منتقل میشه.
بهت توصیه می کنم اگر میخوای این کار رو بکنی gateway شبکتو از AD جدا کنی.

Identifier
جمعه 23 دی 1384, 13:32 عصر
دلیل جدا کردن gateway از AD چی هست میشه یک توضیح بدید ؟ دلیل خاصی برای این کار دارید ؟

houtanal
جمعه 23 دی 1384, 14:34 عصر
در صورت زیاد بودن حجم فایل های کاربران (که البته قابل کنترله) و همچنین زیاد بودن کاربران و میزان ترافیکی که استفاده می کنند می تونه به کیفیت ارائه اینترنت صدمه بزنه.

Identifier
شنبه 24 دی 1384, 08:33 صبح
در صورت زیاد بودن حجم فایل های کاربران (که البته قابل کنترله) و همچنین زیاد بودن کاربران و میزان ترافیکی که استفاده می کنند می تونه به کیفیت ارائه اینترنت صدمه بزنه.
آیا اگر هنگام طراحی شبکه بسته به نیاز های ما سرور رو انتخاب کنیم برای مثال اگر سرور ما کارت شبکه GigaByte داشته باشه و هارد و رم آن هم به اندازه نیاز پیش بینی شده باشه به مشکلی بازم برخورد میکنیم؟
در کل من فکر میکنم اگر نسبت به نیاز سرور انتخاب کنیم و قابلیت ها و کشش های سرور را در نظر بگیریم به چنین مشکلاتی فکر نمیکنم برخورد کنیم.
در هر حال از شما ممنونم.
موفق باشید