ورود

View Full Version : سوال: مشکل در پابلیش Silverlight App

seeker4
چهارشنبه 12 مهر 1391, 11:06 صبح
سلام،
من یک Silverlight App دارم که وقتی روی سرور شرکت خودمون پابلیش میشه به درستی کار میکنه ولی وقتی میخوام روی یک سرور دیگه ریموت بشم و پابلیش کنم خطای زیر رو تو صفحه login میگیرم:

httpwebrequest_webexception remoteserver arguments: notfound

جالبه که نسخه قبلی این برنامه که تفاوت چندانی با این نسخه نداره بدون مشکل روی سرور اجرا میشه...چیکار کنم من؟لطفا کمک کنین:گریه:

taghvajou
شنبه 15 مهر 1391, 09:32 صبح
سلام به همه
خب شواهد و قراین نشون میده که اشکالی اصلی مربوط به تنظیمات هستش که یه برنامه رو یه سرور کار میکنه و رو یه سرور دیگه نه! حالا یه تنظیمات داخل پروژه یا تنظیمات داخل سرور! از یه طرف شروع کنین.
خب اولین حالت میتونه مربوط به این باشه که یه سری تگها یا اطلاعات مربوط به سرور از قلم افتاده باشه! یه بار دقت با نسخه قبل بخش کلاینت کانفیگ و وب کانفیگ رو مقایسه کنین با نسخه ای که کار میکنه!
بعد اینکه آیا نسخه دات نت عوض شده تو نسخه جدید؟!
آیا تو این فاصله ویندوز سرور عوض نشده؟ مثلا از 32 به 64 تغییر کرده باشه؟ من وقتی از دات نت سه به چهار مایگریت کردم به این مشکل خوردم که آی آی اس و تنظیمات ای اس پی دات نت رو ریست میکنی حل میشه!
آیا همین حالا هم نسخه قبلی کار میکنه؟ آیا به نسخه قبلی دسترسی خاصی ست نشده؟! نکنه پراکسی یا پورت ها تنظیم شده؟ آیا برنامه ی شما از پورت خاصی استفاده میکنه؟
البته نمیشه این طوری نظر دقیقی داد!
در مورد نوع سرویس و دات نت و نسخه سیلور و استاندارد تبادل ها و ...
شما یه بار به صورت دستی از طریق مرورگر، آدرس وب سرویست رو بنویس ببین آیا متا دیتاش میاد؟!
ضمنا برین تریسینگ لوگ رو فعال کنین تا این نات فاوندها رو براتون یه جا ذخیره کنه شاید بشه از توش اطلاعاتی در آورد.