View Full Version : مشکل با view
Fartaj
چهارشنبه 12 مهر 1391, 18:50 عصر
سلام خدمت دوستان
من یک view شامل سه تا جدول رو ساختم اما با وجود داشتن مقادیر در این جداول وقتی می خوام مقادیر view رو ببینم هیچی برام نمیاره ؟
و یک سوال دیگه من این view رو برای پرینت درست کردم وقتی از یک view می خوای که مقادیر رو نشون بده اگر مثلا تو جدول 1 =2 تا رکورد داشته باشیم و تو جدول 2 =10 تا رکورد داشته باشیم تو view به ازای 10 رکورد مقادیر جدول 1 رو تکرار می کنه این ایراد محسوب می شه ؟
barnamenevisforme
چهارشنبه 12 مهر 1391, 19:12 عصر
سلام
باید از دستورات left inner join,right outer join,... به خوبی استفاده کنید.
در مورد سوالی که فرمودید.اولویت باید به جدولی که کاربر مقادیر رو از اون جستجو میکنه داده بشه.
گاهی وقت ها تصمیم گیری در این مورد سخت به نظر میرسه.برای جلوگیری از سردرگمی از query builder استفاده کنید.
در محیط sql server روی جدول مورد نظر راست کلیک کنید،return all rows یا return 1000 top rows رو انتخاب کنید.
در پنجره باز شده،راست کلیک کنید.show panes/diagram و همچنین grid و sql رو ظاهر کنید.
در محیطی که جدول ها نشون داده شدن،راست کلیک و جدول های دیگه رو اضافه کنید.
روی رابطه بین جدول راست کلیک کنید و return all rows from جدول دارای اولویت رو انتخاب کنید.در رابطه های دیگه،اولویت میشه سمت اون جدولی که به جدول با اولویت بالاتر نزدیکتره.
موفق باشید.
Fartaj
چهارشنبه 12 مهر 1391, 19:28 عصر
عالی بود دستتون درد نکنه فقط یک مشکلی هست هر چی ctrl +s رو می زنم که به عنوان view ذخیره کنم هیچ کاری انجام نمی ده ؟ مگمه تو این حالت نمی شه به عنوان view ذخیره کرد ؟
حتما باید query رو که نوشته کپی کنم و یک viiew جدید با این query بسازم ؟
barnamenevisforme
چهارشنبه 12 مهر 1391, 19:50 عصر
سلام
خود view هم همچین محیطی داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.