ورود

View Full Version : دلیل ناقص ذخیره شدن اطلاعات در بانک !!!

irprogramming
پنج شنبه 13 مهر 1391, 07:57 صبح
سلام دوستان
من یک بانک اطلاعاتی دارم که بعضی از فیلد هاش ذخیره میشه بعضی ها هم نه !!!!! اصلا یک وعضی اینم عکسش:(به فیلد food1 توجه کنید)
93536
برای اتصال هم از ado استفاده کردم شی های داخل برنامه رو هم با کد متصل کردم به ado با استفاده از این دستور:
set text1.datasource = adodc1
text1.datafiled = adodc1
نمیدونم مشکل از چیه منم موندم والا...

irprogramming
پنج شنبه 13 مهر 1391, 09:56 صبح
کممممک !!!

MohammadGh2011
پنج شنبه 13 مهر 1391, 10:00 صبح
سلام عليکم
دوست عزيز يه بار ديگه واضح تر توضيح بديد،يعني يه سري اطلاعات رو ذخيره ميکنه و يه سري رو نه؟!!!
فقط کدهاي برنامتون رو ضميمه کنيد.

irprogramming
پنج شنبه 13 مهر 1391, 10:08 صبح
سلام عليکم
دوست عزيز يه بار ديگه واضح تر توضيح بديد،يعني يه سري اطلاعات رو ذخيره ميکنه و يه سري رو نه؟!!!
فقط کدهاي برنامتون رو ضميمه کنيد.

بله دقیقا همینطوره من الان کل کد ها رو براتون ضمیمه میکنم

93541

MohammadGh2011
پنج شنبه 13 مهر 1391, 10:27 صبح
بله دقیقا همینطوره من الان کل کد ها رو براتون ضمیمه میکنم

93541
دوست عزيز من وقت نميکنم اين همه کد رو چک کنيم شما کل پروژت رو تا اونجايي که ميتونيد فشرده کنيد و ضميمه کنيد...

irprogramming
پنج شنبه 13 مهر 1391, 14:23 عصر
دوست عزيز من وقت نميکنم اين همه کد رو چک کنيم شما کل پروژت رو تا اونجايي که ميتونيد فشرده کنيد و ضميمه کنيد...

بفرما داداش

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=93257&d=1348593760

MohammadGh2011
پنج شنبه 13 مهر 1391, 15:32 عصر
سلام عليکم
ببينيد دوست عزيز اصلا شما را منطقي و ساده رو براي طراحي و کدنويسي برنامتون استفاده نکرديد من تو تاپيک قبلي بهتون گفتم که از ديتاگريد استفاده کنيد ولي شما هنوز از چيدن تکست باکس کنار هم خودتون ديتاگريد ساختيد:متفکر: و توي يک فورم هم از سه چهار تا کنترل Adodc استفاده کرديد که يکي کافيه و اينکه دوبراه ميگم کدهاتون اينقدر شلوغه که نميشه آدم اين رو اديت کنه.
من خيلي وقت ندارم که براتون اين همه ويرايش کنم من يه نمونه براتون قرار ميدم که به اون نمونه و طريقه ي کدنويسي و متصل به بانک توجه کنيد و برنامون رو مثل اون طراحي کنيد و کد نويسي کنيد.
اين نمونه (http://s3.picofile.com/file/7426944294/Sort.rar.html) رو ببينيد که در اون هم از چاپ کردن ديتا استفاده شده و هم نحوه ي متصل به بانک و کد نويسي و همچنين مرتب کردن که شما به اون کاري نداشته باشيد.

و + براي متصل به بانک از کد زير در Form_Load استفاده کنيد:
http://barnamenevis.org/showthread.php?348982-%D8%A7%D8%B4%D9%83%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-data-grid&p=1539622&viewfull=1#post1539622

موفق باشيد

irprogramming
پنج شنبه 13 مهر 1391, 15:39 عصر
سلام عليکم
ببينيد دوست عزيز اصلا شما را منطقي و ساده رو براي طراحي و کدنويسي برنامتون استفاده نکرديد من تو تاپيک قبلي بهتون گفتم که از ديتاگريد استفاده کنيد ولي شما هنوز از چيدن تکست باکس کنار هم خودتون ديتاگريد ساختيد:متفکر: و توي يک فورم هم از سه چهار تا کنترل Adodc استفاده کرديد که يکي کافيه و اينکه دوبراه ميگم کدهاتون اينقدر شلوغه که نميشه آدم اين رو اديت کنه.
من خيلي وقت ندارم که براتون اين همه ويرايش کنم من يه نمونه براتون قرار ميدم که به اون نمونه و طريقه ي کدنويسي و متصل به بانک توجه کنيد و برنامون رو مثل اون طراحي کنيد و کد نويسي کنيد.
موفق باشيد

دمت گرم ولی من یاد نگرفتم چه طوری به این مدلی در بیارم datagrid رو همین ...

irprogramming
پنج شنبه 13 مهر 1391, 20:15 عصر
دمت گرم ولی من یاد نگرفتم چه طوری به این مدلی در بیارم datagrid رو همین ...

داداش دیتاگرید رو من چه طوری به اون مدا فرم در بیارم اصلا از طریق کد نویسی ؟ یا از costum خود دیتا گرید میشه ؟ یه راهنمایی دیگه بکنید منو خیلی ممنونت میشم

MohammadGh2011
پنج شنبه 13 مهر 1391, 20:23 عصر
داداش دیتاگرید رو من چه طوری به اون مدا فرم در بیارم اصلا از طریق کد نویسی ؟ یا از costum خود دیتا گرید میشه ؟ یه راهنمایی دیگه بکنید منو خیلی ممنونت میشم

روي ديتاگريد راست کليک کنيد و بعد گزينه ي Properties رو بزنيد که مشخصاتش رو ميبينيد و ميتونيد ويرايش کنيد البته اگه ديتاسورس رو به adodc متصل کنيد خودش فيلها رو متصل ميکنه و نيازي نيست.
و شما مجاز هستيد که فقط براي

جمع کل
تخفيف
هزينه پرداختي

تکست باکس بزاريد.

موفق باشيد