PDA

View Full Version : سوال: مشکل با برنامه نویسی در یونیتی

orache
پنج شنبه 13 مهر 1391, 17:04 عصر
سلام من ویندوز رو به یسری دلایل پاک کردم و دوباره نصب کردم وقتی یونیتی رو نصب کردم واردش شدم و میخاستم کد نویسی کنم ارور میگیره یعنی هی نیو جاوا اسکریپت میسازم ولی نمیتونم وارد محیط ادیتش بشم هی ارور میگیره میگه microsoft jscript error کسی میدونه باید چکار کرد ؟؟

reza69
پنج شنبه 13 مهر 1391, 23:26 عصر
میشه کل ارور رو بزارید؟
به احتمال زیاد جاوا به خوبی نصب نشده.

orache
جمعه 14 مهر 1391, 08:32 صبح
الان مشکل همیدم از کجاست ! وتی بر روی اسکریپت ها کلیک میکنم میگه این خط کد ط برای یونیتی پرو میباشد مینویسه pro only موتور رو خوب نب کرده بودم کرک هم کردم نمیدونم چرا اینو مینویسه دوباره پاک کردم و نبش کردم ولی باز هم همونجوری شد نسخه ی مال من 3.5.1 هست که تو پک اموزش یونیتی بود الان چیکار باید بکنم ؟؟ راستی به ساعت کامپیوتر هم ربط پیدا میکنه و...تی تاریخ رو میبرم 2011 محیط موتور به رنگ ن...ره ای در میاد و میبرم روی 2012 به رنگ سیاه !!
کمک !!
راستی تو تو انجمن یو دی کا هم هستی ؟؟

reza69
جمعه 14 مهر 1391, 11:32 صبح
الان مشکل همیدم از کجاست ! وتی بر روی اسکریپت ها کلیک میکنم میگه این خط کد ط برای یونیتی پرو میباشد مینویسه pro only موتور رو خوب نب کرده بودم کرک هم کردم نمیدونم چرا اینو مینویسه دوباره پاک کردم و نبش کردم ولی باز هم همونجوری شد نسخه ی مال من 3.5.1 هست که تو پک اموزش یونیتی بود الان چیکار باید بکنم ؟؟ راستی به ساعت کامپیوتر هم ربط پیدا میکنه و...تی تاریخ رو میبرم 2011 محیط موتور به رنگ ن...ره ای در میاد و میبرم روی 2012 به رنگ سیاه !!
کمک !!
راستی تو تو انجمن یو دی کا هم هستی ؟؟
دوست من نوشته هات خیلی نامفهومن تو تایپ کردن بیشتر دقت کن.
1.هم اسکریپتها و هم ارورت رو برام بزار.
2.از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ شاید برنامه با ویندوزت مشگل داره.
3.از صفحه مانیتور موقعی که رنگ محیط تغییر میکنه عکس بگیر.(بلدی چجوری با کامپیوتر عکس بگیری؟)
4.برنامه من ورژن 3.4.2f3 هست و به خوبی کار میکنه.

orache
جمعه 14 مهر 1391, 13:55 عصر
بابا اعصابم داره میریزه بهم
ببین من الان یونیتی رو پاک کردم ولی اون نسخه ای که تو داریو دارم چجوری باید اونو نصب کنم برای این لعنتی یه اموزش هم نذاشتن من قبلا کرک کرده بودم این اولین باره اینطوری شده حالا نسخه ی 3.4.2 f2 رو چجوری نصبش کنم داخلش فقط یه پچ داره راستی حتما باید تو درایو سی نصبش کرد ؟؟
راستی جاوا رو باید نصب کرد ؟؟ یا داخل خود یونیتی هست اگه نیست چیکار باید بکنم ؟؟
ممنون

reza69
جمعه 14 مهر 1391, 15:06 عصر
ویندوزت چیه؟
آنتی ویروست چیه؟(ربطی نداره ولی خوبه بدونم)
جاوا با خود برنامه نصب میشه.اگه نصب نشد خودت یه جاوا نصب کن.
فرق نداره کجا نصب کنی تو c باشه بهتره.

orache
جمعه 14 مهر 1391, 15:18 عصر
ببین من الان تو کامپیوترم یاهو ندارم ویندوزم خراب شد همه چی رو پاک کردم . الان عینن همونو برات مینویسم
متن بالای ارور اینو مینویسه Windows script Host
اینم داخلش دقیا به همین صورت نوشته شده راستی نسخه ی 3.2 خوب اومد این یه ارور دیگست ولی قبلیش هم همین بود فقط یه چیز اضافه شده بود ممنون
script C:\Document and setting \GOD\My document\new Unity Project7\Assets\newbehaviorScript.jp
line: 1
char: 1
Error: Invalid character
Code: 800a03f6
source: Microsoft jscript compilation error

H_G_G_I
جمعه 14 مهر 1391, 15:27 عصر
- کدت رو بزار .
- این ارورو دیباگر یونیتی می ده یا اون اسکریپت ادیتوری که باهاش کار می کنی ؟ اصلا با چی کار می کنی؟
- بهتره سی شارپ بنویسی اون وقت می تونی از ویژال استدیو استفاده کنی ! جاوای یونیتی زیاد جالب نیست فقط یکمی اسون تره !

orache
جمعه 14 مهر 1391, 15:38 عصر
داداش من زبونم جاواست مگه همینطوریه یهو برم سی شارپ !:ناراحت:
ببین من کدی ننوشتم همون تا میزنم کریت و بعد جاوا اسکریپت میسازم دیگه نمیتونم برم داخلش این اشکال رو میگیره ! از ادیتوری هم استfاده نمیکنم تو خود یونیتی کد مینویسم نمیدونم چرا هی اشکال میگیره از امروز sبح موندم معطلش اه راستی کرک نسخه ی 3.5.1 f2 رو دارین بهم بدین ؟؟ شاید اون خراب باشه و شایدم چیز دیگه ببینم رzا میتونه مشکلو پیدا کنه؟؟

reza69
شنبه 15 مهر 1391, 12:55 عصر
ببین من الان تو کامپیوترم یاهو ندارم ویندوزم خراب شد همه چی رو پاک کردم . الان عینن همونو برات مینویسم
متن بالای ارور اینو مینویسه Windows script Host
اینم داخلش دقیا به همین صورت نوشته شده راستی نسخه ی 3.2 خوب اومد این یه ارور دیگست ولی قبلیش هم همین بود فقط یه چیز اضافه شده بود ممنون
script C:\Document and setting \GOD\My document\new Unity Project7\Assets\newbehaviorScript.jp
line: 1
char: 1
Error: Invalid character
Code: 800a03f6
source: Microsoft jscript compilation error
فکر کنم دوست نداری جواب سوالامو بدی.تا موقعی که جواب اون سوالاتی که تو پستای قبلی فرستادمو ندی نمیتونم برات کاری بکنم.

amin1softco
شنبه 15 مهر 1391, 14:54 عصر
اینجا رو ببین :
http://forum.unity3d.com/threads/126164-How-to-get-the-Javascript-or-unityscript-whatever-you-call-it-to-work-HELP/page2?

orache
شنبه 15 مهر 1391, 19:16 عصر
دستت دردنکنه عزیز ولی من انگلیسیم خوب نیست مشکل منم همونه ولی نمیدونم اون چجوری بر طرfش کرد من تمامی کار هار وانجام دادم ولی مشکل بخاطر ویندوزم نیست ؟؟ ویندوزی که من دارم sp2 هست میگم شاید مsل انریل به sp3 وابستس ؟؟هان؟؟

amin1softco
شنبه 15 مهر 1391, 20:03 عصر
اینا ته بحثشون این بوده که ادیتور اسکریپت ها, مورد داره و از منوی edit و آیتم preferences باید ادیتور خودتون را به notepad تغیر بدید یا MonoDevelop را نصب کنید یا هر ادیتور دیگه ایی...

orache
شنبه 15 مهر 1391, 20:19 عصر
این مونو دیول پورنتو از کجا میشه گیر اورد (سالمشو )؟؟ ادیتور های دیگه رو چجوری و از کجا
وای تاحالا دیوونه نشدم خیلیه راستی 2 سوال دیگه
حتما باید سرویس پک 3 باشه یا نه روی 2 هم جواب میده ؟؟
موتور رو باید تو درایو c نsب کرد یا نه تو هر درایوی میشه ؟؟
بازم مشکر

reza69
شنبه 15 مهر 1391, 22:25 عصر
سرویس پک 3 باشه بهتره
زیاد فرق نداره تو کدوم درایو نصب بشه تو c بهتره