PDA

View Full Version : سوال: سوال در باره کامپونت dev



ho2o2oo
پنج شنبه 13 مهر 1391, 21:37 عصر
با سلام به تمامی اساتید من می خوام ریبون ها رو در کامپونت dev با هم ادغام کنم . وقتی این کار رو می کنم یه سربرگ جدید اضافه می شود اما من می خوام که در سر برگ اول اضافه بشه و دکمه های قبلی حذف بشه و replace بشه.

danialafshari
پنج شنبه 13 مهر 1391, 21:51 عصر
میتونی ToolBox رو Reset کنی بعد کنترل های جدید رو اضافه کنی

ho2o2oo
پنج شنبه 13 مهر 1391, 22:02 عصر
چه ربطی داره من می خوام ریبون ها رو ادغام کنم .

ho2o2oo
جمعه 14 مهر 1391, 12:48 عصر
کسی نیست بنده رو راهنمایی کنه.؟

va2012
جمعه 14 مهر 1391, 13:27 عصر
شما سوالت رو یکبار دیگه بخون خودت هم متوجه نمیشی !!! چی رو میخوای ادغام کنی ؟ کنترل ریبون رو یا کنترل های داخل toolBox ؟

ho2o2oo
شنبه 15 مهر 1391, 00:53 صبح
می خوام ریبون های هر فرم رو با ریبون فرم اصلی ادغام کنم گنگه سوالم

va2012
شنبه 15 مهر 1391, 13:04 عصر
می خوام ریبون های هر فرم رو با ریبون فرم اصلی ادغام کنم گنگه سوالم

از گنگ بودن گذشته. مگه برای هر فرم یک ریبون جداگانه گذاشتی که حالا میخوای ادغامشون کنی ؟؟؟ خوب اگر اینطوره که باید فقط یک ریبون برای فرم اصلی طراحی کنی و بعد باقی فرم ها رو به صورت MDI در فرم اصلی بازکنی. اینجوری ریبون در همه ی فرم ها یکی هست.

ho2o2oo
شنبه 15 مهر 1391, 13:34 عصر
دوست عزیز با کامپونت devexpress کار کردی اصلا . چیزی به نام Merge MDI می دونی چیه .؟

va2012
شنبه 15 مهر 1391, 18:11 عصر
دوست عزیز با کامپونت devexpress کار کردی اصلا . چیزی به نام Merge MDI می دونی چیه .؟

سلام . حالا چرا ناراحت شدی !!! :متعجب:انگلیسی که گفتی یه چیزایی متوجه شدم. :لبخند:

من از Dev Express زیاد استفاده میکنم ولی برای ریبون از تلریک استفاده میکنم که راست به چپ رو خیلی خوب پشتیبانی میکنه.

من یک نمونه کد از RibbonMerge دارم ببین به دردت میخوره یا نه.