PDA

View Full Version : سوال: اجرای خودکار برنامه با بالا آمدن ویندوز

ravand
جمعه 14 مهر 1391, 09:09 صبح
سلام
من میخوام برنامه ای که می نویسم ، وقتی سیستم رو روشن کردم و ویندوز امد بالا ، با بالا آمدن ویندوز اون برنامه هم اجرا بشه.
اینطوری توضیح بدم بهتره: من یه برنامه نوشتم که توش مشخص میکنی مثلا ساعت 9 صبح یه پیامی رو توی صفحه نمایش بده . برای همین میخوام دیگه نیازی نباشه که هر بار که سیستمم رو روشن کردم اون برنامه رو دستی اجرا کنم . میخوام خودش اجرا بشه و آماده باشه ، تا ساعت 9 بشه و پیامش رو نمایش بده.
متشکرم.

amin1softco
جمعه 14 مهر 1391, 09:43 صبح
به رُوووش مختلفه این کار میسر می باشد :
یَک : یک فایل .bat درست کنی و اندرونش بنویسی javaw "address file jar" و در پوشه استارت آپ ویندوز قرار بدی یا در رجیستری یک key ایجاد کنی که این بات فایل را اجرا کنه
دُو : سرویس های ویندوز http://edn.embarcadero.com/article/32068
.
.

نکته : به جای فایل بات می تونی شرتکات درست کنی یا یک برنامه با یک زبان مثل سی شارپ بنویسی که برنامت رو اجرا کنه

ravand
جمعه 14 مهر 1391, 10:31 صبح
من امدم روشی رو که شما گفتید رو انجام دادم ولی کار نکرد و امدم این روش رو انجام دادم و کار کرد:

start F:\java\bin\testi\dist\testi.jar

ravand
جمعه 14 مهر 1391, 11:16 صبح
روشی که شما ازش حرف میزدی این بود و من تست کردم و کار کرد:

javaw -jar F:\java\bin\testi\dist\testi.jar
ولی این روش ها یه مشکلی داره . اونم اینکه وقتی ویندوز بالا میاد صفحه ی برنامه ی command prompt هم بالا میاد. پس ما باید برنامه ای بنویسیم وقتی که اجرا میشه shortcut اون برنامه ی ما رو توی پوشه ی startup ایجاد کنه . و دستوری بنویسیم که بگه اگه اون shortcut وجود داره دیگه نساز.
این کارها رو باید با جاوا انجام بدیم. حالا چجوری ؟ نمیدونم.

javaphantom
جمعه 14 مهر 1391, 12:31 عصر

ولی این روش ها یه مشکلی داره . اونم اینکه وقتی ویندوز بالا میاد صفحه ی برنامه ی command prompt هم بالا میاد. پس ما باید برنامه ای بنویسیم وقتی که اجرا میشه shortcut اون برنامه ی ما رو توی پوشه ی startup ایجاد کنه . و دستوری بنویسیم که بگه اگه اون shortcut وجود داره دیگه نساز.

http://wrapper.tanukisoftware.com/doc/english/download.jsp#stable

amin1softco
جمعه 14 مهر 1391, 14:02 عصر

93601
یک شرتکات بساز و مثل عکس بالا تغییرش بده هیچ صفحه داسی نمایش داده نخواهد شد...
یا از روووش دیگه استفاده کن :دییییی

ravand
جمعه 14 مهر 1391, 14:52 عصر
الان این روش هایی که شما گفتید به صورت دستی هست.
نمیشه یه فایلی ساخت که وقتی روش کلیک میشه یه shortcut رو توی پوشه ی startup ایجاد کنه؟
چون اگه برنامه ای بنویسیم و بدیم کاربر، دیگه اون نمیاد از این کارا رو بکنه. باید برنامه ای که نوشتیم به طور خودکار یه shortcut بسازه.
متشکرم.