PDA

View Full Version : باز نشدن نرم افزار



Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 15:06 عصر
من يك نرم افزار نوشتم كه حالت اتوران داره و از متود خاصي استفاده نشده
اين نرم افزار روي كامپيوتر خودم كامل اجرا مي شه اما روي كامپيوتر ديگه ارور مي ده كه اين مال فرم ورك كه روي دسگاه من نصب هست اما روي اون نصب نيست
حالا چطور مي تونم مشكل رو حل كنم
چون حالت اتوران داره نمي تونم مثل ستاپ درارم

AmirGhasemi
شنبه 15 مهر 1391, 15:22 عصر
ويندوز فرد را مشخص كنيد برايمان؟! اگر ويندوزش XP است كه بايد حتما بصورت دستي فريم ورك 3.5 به بالا روي آن نصب كنيد اما اگر ويندوزش سون است كه خوب خودش فريم ورك 4 را دارد

morteza271
شنبه 15 مهر 1391, 15:49 عصر
قبل از اینکه اتوران رو اجرا کنید چک کنید ببینید که دات نت 4 نصب هست یا نه!
اگه نبود به پیام به کاربر بدین و بعد از تایید کاربر نصبش فایل exe دات نت رو اجرا کنید تا خودش نصب رو شروع کنه.
برای چک کردن نصب بودن یا نبودن دات نت هم با یه جستجوی خیلی کوچیک به جواب میرسید.
موفق باشید

als_1360
شنبه 15 مهر 1391, 16:27 عصر
مشکل بزرگ .net همینه

می تونید DLL هایی که برنامه به اونا نیاز داره بریزید کنار برنامه .

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 20:19 عصر
ويندوز فرد را مشخص كنيد برايمان؟! اگر ويندوزش XP است كه بايد حتما بصورت دستي فريم ورك 3.5 به بالا روي آن نصب كنيد اما اگر ويندوزش سون است كه خوب خودش فريم ورك 4 را دارد
دوست عزيز من اين نرم افزار رو مي خوام بدم دست كاربر و ممكن هر ويندوزي استفاده كنه

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 20:21 عصر
قبل از اینکه اتوران رو اجرا کنید چک کنید ببینید که دات نت 4 نصب هست یا نه!
اگه نبود به پیام به کاربر بدین و بعد از تایید کاربر نصبش فایل exe دات نت رو اجرا کنید تا خودش نصب رو شروع کنه.
برای چک کردن نصب بودن یا نبودن دات نت هم با یه جستجوی خیلی کوچیک به جواب میرسید.
موفق باشید
مشكل اينجاست كه نرم افزار هاي كه من مي نويسم باز نمي شن كه بخوام چيزي رو چك كنم

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 20:22 عصر
مشکل بزرگ .net همینه

می تونید DLL هایی که برنامه به اونا نیاز داره بریزید کنار برنامه .
به فرم ورك ارور مي گيره نه به دي ال ال
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ehsan7007
شنبه 15 مهر 1391, 20:26 عصر
هنگام ساخت ستاپ ؛ باید پیش نیاز ها رو به ستاپسازتون معرفی کنید تا در هنگام نصب برنامه اگر پیش نیازی بر روی سیستم کاربر نصب نبود نصب شود .

در ضمن ، بسته به شما داره که با چه ورژنی نوشته باشی ، احتمال زیاد به dot net framework 4 client profile نیاز داره ، که برای دادن به کاربراتون یا باید دانلود کنید ، و یا به احتمال زیاد در این مسیر وجود داشته باشه :

C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A\Bootstrapper\Packages\DotNetFX4 0Client


موفق باشید.

amir4015
شنبه 15 مهر 1391, 20:26 عصر
اكه نرم افزار از فريم ورك خاصي استفاده نمي شه از ستينگ فريم ورك دو رو انتخاب كن

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 20:29 عصر
هنگام ساخت ستاپ ؛ باید پیش نیاز ها رو به ستاپسازتون معرفی کنید تا در هنگام نصب برنامه اگر پیش نیازی بر روی سیستم کاربر نصب نبود نصب شود .

در ضمن ، بسته به شما داره که با چه ورژنی نوشته باشی ، احتمال زیاد به dot net framework 4 client profile نیاز داره ، که برای دادن به کاربراتون یا باید دانلود کنید ، و یا به احتمال زیاد در این مسیر وجود داشته باشه :

C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A\Bootstrapper\Packages\DotNetFX4 0Client


موفق باشید.

من نمي خوام ستاپ داشته باشه مي خوام مثل اتوران باشه

Y_Safaiee
شنبه 15 مهر 1391, 20:38 عصر
با سلام خدمت شما

شما 6تا راه پیش رو دارین:

ساده ترین راه اینه که یک فایل INF کنار برنامتون بزارین و کد نصب فریم ورک رو داخل اون بزارین تا وقتی سی دی , فلش یا ... نصب شد اتوماتیک فریم ورک نصب شه (البته اگه کاربر این قابلیت رو غیرفعال نکرده باشه )

راه دیگشم اینه که یک فایل Cab بسازید برای این کار راحت ترین شیوه اینه :

دکمه windows+R رو بفشارید.
در کادر Run دستور IExpress رو تایپ نمائید و اینتر بزنید,یک کادر باز میشه,توش فایل و ... برنامتونو انتخاب و یک فایل Cab بسازید.

راه سومش اینه که Dll ها رو کنار فایلتون بزارین.

راه چهارم اینه که از نرم افزارهای ساخت نسخه های قابل حملی استفاده کنید برای نمونه ایـــــــــنجا (http://barnamenevisjavan.com/m/post/495)رو مشاهده کنید.

راه پنجم اینه که توسط خود سی شارپ یک فایل ستاپ نقلی درست کنید(ساختش همش 5 دقیقه بیشتر نیست)

راه ششم اینه که با VBSCript فایلهای Dll خودتونو ریجستر کنید.

البته شاید راههای دیگه ایم باشه منم بی صبرانه منتظر خواندن سایر نظرات دوستان میمانم.

موفق باشین
بایت بایت

ehsan7007
شنبه 15 مهر 1391, 20:43 عصر
خب تو اتورانتون یه باتن برای نصب قریم ورک بزارید ؛ فوقش میگه قبلا نصب شده !

گرچه که با اتوران ستاپ رو اجرا میکنن !

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 20:49 عصر
با سلام خدمت شما

شما 6تا راه پیش رو دارین:

ساده ترین راه اینه که یک فایل INF کنار برنامتون بزارین و کد نصب فریم ورک رو داخل اون بزارین تا وقتی سی دی , فلش یا ... نصب شد اتوماتیک فریم ورک نصب شه (البته اگه کاربر این قابلیت رو غیرفعال نکرده باشه )

راه دیگشم اینه که یک فایل Cab بسازید برای این کار راحت ترین شیوه اینه :

دکمه windows+R رو بفشارید.
در کادر Run دستور IExpress رو تایپ نمائید و اینتر بزنید,یک کادر باز میشه,توش فایل و ... برنامتونو انتخاب و یک فایل Cab بسازید.

راه سومش اینه که Dll ها رو کنار فایلتون بزارین.

راه چهارم اینه که از نرم افزارهای ساخت نسخه های قابل حملی استفاده کنید برای نمونه ایـــــــــنجا (http://barnamenevisjavan.com/m/post/495)رو مشاهده کنید.

راه پنجم اینه که توسط خود سی شارپ یک فایل ستاپ نقلی درست کنید(ساختش همش 5 دقیقه بیشتر نیست)

راه ششم اینه که با VBSCript فایلهای Dll خودتونو ریجستر کنید.

البته شاید راههای دیگه ایم باشه منم بی صبرانه منتظر خواندن سایر نظرات دوستان میمانم.

موفق باشین
بایت بایت
ممنون كه اينطور جواب هاي كاملي داديد
اما هيچ كدوم پاسخ اين سوال نيست
اگر از اينف استفاده كنم پس نمي شه اتوران براي اصل نرم افزار بزارم
ستاب هم نمي خوام قرار بدم
و يا...

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 20:52 عصر
خب تو اتورانتون یه باتن برای نصب قریم ورک بزارید ؛ فوقش میگه قبلا نصب شده !

گرچه که با اتوران ستاپ رو اجرا میکنن !

مي شه بيشتر توضيح دهيد
يعني خودم ستاب رو بنويسم(كه همون مشكل بازنشدن رو داره)
يا راه ديگه مثل ستاب خود ويژوال؟

ehsan7007
شنبه 15 مهر 1391, 21:02 عصر
فکر نمی کنم زیاد نیاز به توضیح داشته باشه ؛ اما بالاخره می خواهید ستاپ بسازید یا نه !

اگر می سازید ، که چه تو خود ویژال و چه با برنامه های دیگه می تونید دات نت رو معرفی کنید .


يعني خودم ستاب رو بنويسم(كه همون مشكل بازنشدن رو داره)
حالا نمیدونم چرا می خواهید ستاپ رو بنویسید و برای چی باز نشه ! نکنه می خواهید با سی شارپ یه برنامه دیگه درست کنید !



اگر هم این کار ها رو نخواستید انجام بدید ؛ اتوران که دارید ، توی همون یه لینک بارید برای نصب فریم ورک.(همون چیزی که یونس عزیز گفتن )
گرچه بهترین راه همون ساخت ستاپ هست ، که اموزش رو هم اگر بگردید تو تالار هست.


موفق باشید.

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 21:10 عصر
اگه مي شه يك بار از اول تاپيك رو بخونيد
من نمي خوام ستاپ نصب داشته باشه
من يك نرم افزار پورتابل نوشتم كه روي سي دي قرارش دادم كه به صورت اتوران اجرا مي شه اما روي بعضي از كامپيوتر ها به فريم ورك ارور مي گيره و اصلا باز نمي شه

ehsan7007
شنبه 15 مهر 1391, 21:31 عصر
خب اگر مشکل از نصب نبودن و یا مشکل داشتن ورژن فریمورک باشه میتونید یه کار دیگه هم بکنید :

یک اتوران برای برنامتون درست کنید ؛ با برنامه هایی که در این زمینه وجود داره ، که وقتی سی دی رو میذارید یک صفحه بیاد با دوتا باتن ؛ یکی برای نصب فریم ورک و یکی هم برای اجرای برنامه ؛ نیاز به دانش برنامه نویسی هم نداره.


در غیر اینصورت هم از سخنان دوست عزیز ، اقا یونس استفاده کنید.


موفق باشید.

Elahe640
شنبه 15 مهر 1391, 21:33 عصر
ممنون از راهنمايي شما و ديگر دوستان

Y_Safaiee
شنبه 15 مهر 1391, 21:53 عصر
با سلام مجدد

الهه خانم اگه برنامه شما به صورت اتوران اجرا میشه پس به احتمال زیاد در پوشه Root سی دی یک فایل با پسوند .inf هست که محتویاتش اینطوریه :


[autorun]
OPEN=AUTORUN.EXE //فایلی که باید اجرا شه
ICON=AUTORUN.EXE,0 // آیکون اتوران


حالا اگه میخواین فایل نصب فریم ورک هم اجرا شه لازمه اینطوری تغییرش بدین :


[autorun]
OPEN=Setup.exe //مسیر و نام فایل Exe فریم ورک
OPEN=AUTORUN.EXE // مسیر و نام فایل Exe برنامتون
ICON=AUTORUN.EXE,0


یه راه دیگم هست که خیلی کارتونو راحت میکنه با استفاده از نرم افزارهای اتوران ساز مثه MultiMedia Builder غیر اینکه یه اتوران زیبا بسازید کارهاتونم مدیریت کنین.

ایـــــــــــــــــــــــ ن (http://s1.picofile.com/file/7520377090/Archive.rar.html)فایل رو دانلود و نگاه کنید اگه سوالی داشتین حتما بپرسید

موفق باشین
بایت بایت