ورود

View Full Version : آدرس دهی Image از ResourceDictionary با استفاده از ImageSource

PetekDincos
یک شنبه 16 مهر 1391, 10:10 صبح
با سلام
من برای آدرس دهی Image ها از ResourceDictionary ، آنها را به این صورت تعریف می کنم در داخل ResourceDictionary با استفاده از یه Key

<ImageSource x:Key="Image01" >pack://application:,,,/Image/Image01.ico</ImageSource>

و در خود Image به این صورت مقدار دهی می کنم

<Image Source="{DynamicResource ResourceKey=Image01}" />

که این در Win 7 بدون مشکل کار می کنه اما در Win XP SP2 به این کار خطا می ده و مشکل از چی می تونه باشه . با تشکر

مهدی فرزاد
دوشنبه 17 مهر 1391, 00:03 صبح
سلام
متن خطا چیست؟

PetekDincos
دوشنبه 17 مهر 1391, 10:43 صبح
با سلام متن خطا اینه

Failed to create a 'Image Soruce' from the text 'pack://application:,,,/Image/Image01.ico'

با تشکر

مهدی فرزاد
سه شنبه 18 مهر 1391, 07:54 صبح
سلام
به این شکل استفاده کنید ببینید نتیجه چی میشه

<BitmapImage x:Key="MyImageSource" UriSource="../Media/Image.png" />

<Image Source="{StaticResource MyImageSource}" />

PetekDincos
سه شنبه 18 مهر 1391, 10:06 صبح
با سلام
به این صورت هم در Win7 درست نشون داد ولی در Win XP خطا صادر نشد اما خود تصویر رو هم نشون نداد . با تشکر

PetekDincos
چهارشنبه 19 مهر 1391, 00:53 صبح
با سلام
مشکل از نوع فایل Icon بود که استفاده می کردم من برای اینکه حجم فایل ico زیاد نشه بعضی از format هاش رو پاک کرده بودم که این فرمت ها در Win XP نیاز می شد و وقتی نمی تونست اون رو پیدا کنه این خطا صادر می شد و نتیجه اینکه به جای استفاده از ico بهتره از png استفاده بشه چون موقع استفاده از تمامی فرمت های مربوط به آیکون در فایلش باعث می شه که حجم فایل زیاد بشه اما هنگام استفاده از فایل png هم اندازه فایل کم می شه و نیز چنین مشکلاتی به وجود نمی یاد . با تشکر