View Full Version : وارد کردن مقدار ثابت در 500 رکورد ار یک فیلد
hossein.e
شنبه 24 دی 1384, 09:30 صبح
با سلام
من میخوام یک مقدار ثابت رو وارد یک فیلد 500 رکوردی کنم بطوری که اطلاعات قبلی آن فیلد باقی بماند
سید مسعود موحد
شنبه 24 دی 1384, 10:38 صبح
شما باید از UPDATE استفاده نمایید.
منظور از اطلاعات قیلی اگر مال همان فیلد باشد که نمیشود (با UPDATE و باید اطلاعات آنرا در یک فیلد دیگر ذخیره کنی بعد اطلاعات قدیم را UPDate کنی)
ولی اگر منظور اطلاعات فیلدهای دیگر باشد که کاری به آنها ندارد با خیال راحت UPDATE کن
hossein.e
یک شنبه 25 دی 1384, 08:28 صبح
متوجه منظور شما نشدم
مثلا اگه من بخوام در تمام رکوردهای فیلد h1 مقدار ثابت " hi" رو وارد کنم در حالی که مقدار قبلی نیز حذف نشود چکار باید بکنم:
مثلا رکورد پنجم فیلد h1 دارای مقدار "ali" می باشد و من میخوام بصورت ریر در آید:
"ali hi"
با تشکر
ardvisoor
یک شنبه 25 دی 1384, 10:36 صبح
اگر در جای مشخصی مثل اول یا آخر فیلد می خواهی این کار را بکنی با دستور Update می تونی .
oghab
یک شنبه 25 دی 1384, 10:36 صبح
سلام
با این کد میشه:
update table1 set name=name+ ' hi'
موفق باشی
hossein.e
یک شنبه 25 دی 1384, 11:17 صبح
با اجرای دستور فوق با پیغام خطای زیر مواجه میشوم
Invalid operator for data type. Operator equals add, type equals ntext.
در حالی که فیلد name از نوع ntext میباشد .
oghab
یک شنبه 25 دی 1384, 16:16 عصر
سلام
من فکر کردم فیلد شما احتمالا از نوع varchar است و این کد برای آن نوع جواب میدهد.
حالا برای همچین کارب روی فیلد ار نوع ntext از چه operatorی میشه استفاده کرد، نمی دونم. تو help خود sql هم خوندم، نتونستم پیدا کنم.
AminSobati
دوشنبه 26 دی 1384, 00:06 صبح
اگر حجم اطلاعات شما زیاد نیست، نوع فیلد رو به varchar تغییر بدین تا دستور Update مذکور بتونه انجام بشه. اگر نه که باید از روشهای خاص کار با فیلد text استفاده کنین. من قبلا در اینجا روش کار رو پست کردم و اگر جستجو کنید پیدا خواهید کرد. اگر از SQL Server 2005 استفاده میکنید، راه حلهای جالب تری وجود داره
hossein.e
دوشنبه 26 دی 1384, 10:35 صبح
دوست عزیز روشی که نوشته بودید رو امتحان کردم اما جواب نداد لطفا شما خودتون برای فیلد از نوع text و از نوع DateTime (که ساعت رو میخوام به تاریخ ثبت شده در رکورد اضافه کنم) امتحان کنید البته اگه زحمتی نباشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.