ورود

View Full Version : یک سوال درباره ساخت یک سرور

modirniya
دوشنبه 17 مهر 1391, 08:14 صبح
با سلام
من قصد دارم برنامه ای برای اندروید طراحی کنم که بتونه برای مثال از دیوایس a یه تکسی بفرسته به دیوایس b. بدیهی است که تعداد دیوایس هایی که به این سرور متصل هستند از 2 تا بیشتر هستند و این سرور وظیفه داره اطلاعات رو از کلاینتش تحویل بگیره و به دیوایس مورد نظر بفرسته. و در ضمن این دیوایس ها از طریق اینترنت به سرور متصل خواهند بود. حالا سوال من اینه (به عنوان یه برنامه نویس که از شبکه سر رشته ندارم) این سرور چجوری ساخته میشه؟ برای مثال باید یه برنامه با سی ++ بنویسم و روی یک هاست اجراش کنم و کل مراحل سینکرونایز رو برنامه نویسی کنم؟؟ یا راه های بهتریم هست؟ (برنامه ای که من در نظرم هست می تونه از نظر تعداد دیوایس ها پر ترافیک باشه)
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین در حد ممکن

m2148059
دوشنبه 17 مهر 1391, 22:03 عصر
سلام ضمن خوش آمدگویی به شما چند مطلب :
1- این مطلب ربطی به بخش شبکه نداره از دوستان خواهش می کنم مطلب را در بخش مناسب قرار دهند .
2- و اما جواب سوال شما که کاملا برنامه نویسیه :
به نظرم شما دو راه زیر رو دارید :
1- یا یک بانک اطلاعاتی را بعنوان واسط قرار دهید
2- یا از طریق ایجاد socket عمل کنید که البته کار چندان ساده ای نیست و باید با تجربه باشید لینک زیر برای شروع مناسبه :
http://www.codeproject.com/Articles/13071/Programming-Windows-TCP-Sockets-in-C-for-the-Begin
از طریق socket روش به این صورت است که مستقیم به آی پی سرور وصل می شید پیغام را برای اون می فرستید و سرورم دریافت می کنه و اونو به آی پی مقصد می فرسته .
امیدوارم مفید واقع شده باشم ...