ورود

View Full Version : سوال: کار با دیتابیس

AlirezaRad
دوشنبه 17 مهر 1391, 15:06 عصر
سلام دوستان. چه طور میشه فهمید متنی که در تکست باکس وارد شده در دیتا بیس هست یا نه؟
ممنون

amirzandi
دوشنبه 17 مهر 1391, 16:10 عصر
بر اساس متن وارد شده ، از دیتا بیس Query بگیرید.

jigily
دوشنبه 17 مهر 1391, 16:15 عصر
میتونی دیتابیس باز کنی از خود جدول داده را پیدا کنی ببینی هست یا نه؟

AlirezaRad
دوشنبه 17 مهر 1391, 16:42 عصر
خوب چه طوری باید اینکار ها رو انجام بدم؟

amirzandi
دوشنبه 17 مهر 1391, 16:49 عصر
در گوگل کمی تحقیق کنید ، عبارت How to select data from SQL using vb.net را جستجو کنید

NOSRATGOLAB
دوشنبه 17 مهر 1391, 18:13 عصر
ساده ترین راه اینه همون که دوستمون گفتن از تو جدول نگاه کنی واسه این کار باید از قسمت serverexplorer بر روی + کنار اسم دیتابیست کلیک کنی وا ز قسمت tables جدول مورد نظرتو پیدا کن و با کلیک راست بر روی جدولت گزینه show table data رو انتخاب کن حالا مقدار همه فیلدهای درج شده در اون جدول میاد مقدار فیلد مورد نظرتو ببین همون چیزی که میخاستی یا نه

AlirezaRad
سه شنبه 18 مهر 1391, 15:04 عصر
ساده ترین راه اینه همون که دوستمون گفتن از تو جدول نگاه کنی واسه این کار باید از قسمت serverexplorer بر روی + کنار اسم دیتابیست کلیک کنی وا ز قسمت tables جدول مورد نظرتو پیدا کن و با کلیک راست بر روی جدولت گزینه show table data رو انتخاب کن حالا مقدار همه فیلدهای درج شده در اون جدول میاد مقدار فیلد مورد نظرتو ببین همون چیزی که میخاستی یا نه
خوب من میخوام باکد این کارو کنم

saeed_sho
سه شنبه 18 مهر 1391, 18:49 عصر
سلکت بزنید و مقدارشو اختصاص بدید به دیتاریدر بعد اگه دیتاریدر مقدار Read اون برابر true بود یعنی مقدار هست اگه false بود یعنی مقدار نبوده در مورده دیتاریدر سرچ کنید حالا یا SqlDataReader یا OledbDataReader هر کدوم که باهاش کد میزنید

AlirezaRad
سه شنبه 18 مهر 1391, 22:31 عصر
بابا یه نگاه به امار پست های من بندازید میفهمید که من تازه کارم.همه چیزی رو مینویسید جز کد.