ورود

View Full Version : سوال: lمشکل در استفاده از borland c++در ویندوز 7!

deebajee2009
دوشنبه 17 مهر 1391, 17:05 عصر
سلام به همه دوستان من ویندوزم 7 و میخوام از برنامه borland c++ 5.02 for windows روی ویندوز 7 64 بیت خودم استفاده کنم اما نمیشه ارور میده برنامه برای 64 بیت کار نمیده !من باید چه کار کنم این نسخه برنامه روی ویندوز های 64 بیت کار بده؟؟؟استفاده از visual c++ چجوریه چه فرقی با برنامه بورلند داره؟؟؟

Alireza_1387
دوشنبه 17 مهر 1391, 21:50 عصر
برنامه بورلند روی ویندوز 64 بیتی کار نمی کنه
آره از ویژوال سی پلاس پلاس هم می تونی استفاده کنی فقط یه خورده ریزه کاری داره اون هم تو هدر فایل ها هستش
ویژوال رو نصب می کنم
اون ریزه کاری ها رو بهت می گم

deebajee2009
سه شنبه 18 مهر 1391, 19:24 عصر
برنامه بورلند روی ویندوز 64 بیتی کار نمی کنه
آره از ویژوال سی پلاس پلاس هم می تونی استفاده کنی فقط یه خورده ریزه کاری داره اون هم تو هدر فایل ها هستش
ویژوال رو نصب می کنم
اون ریزه کاری ها رو بهت می گم
خیلی ممنون راستش من خیلی گیج شدم باید چیکار کنم!نمی دونم باید چه کار کنم شما برنامه کدبلاکس رو شنیدید اسمش رو نحوه استفاده از اون رو می دونید؟

vb8334
سه شنبه 18 مهر 1391, 21:58 عصر
سلام دوست عزیز

چرا خودت رو اذیت می کنی همین code::blocks رو نصب کن خیلی راحته کار باهاش .حجمشم کمه و بدون دردسر

برای اینکه بدونی چجوری باهاش کار کنی به این لینک سر بزن:

http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=User_documentation

Amir_Developer
سه شنبه 18 مهر 1391, 22:27 عصر
دوست عزیز من خودم هم این مشکل رو داشتم اما از Dev c استفاده کردم و خیلی خوب جواب گرفتم.
این هم لینک دانلودش :
http://download.cnet.com/Dev-C/3000-2069_4-12686.html

mahak006
چهارشنبه 19 مهر 1391, 00:27 صبح
شرمنده ام . منم code::blocks دارم ، همینطور ویژوال C++ 2008 هم نصب کردم . کار کد بلاکس خوبه . فقط من نتونستم توش قابلیت تریس رو پیدا کنم و به خاطر همین ویژوال رو نصب کردم . همونطور که اشاره شد ، یه خرده فرق می کنه با بورلند . در ضمن کد بلاکس از دو زبان سی و سی++ پشتیبانی می کنه و موقع ایجاد پروژه جدید ، میتونی یه موتور کامپایلر براش مشخص کنی که خیلی موتورای مختلفی داره . البته باز هم یه خرده تغییراتی داره .

vb8334
چهارشنبه 19 مهر 1391, 01:38 صبح
شرمنده ام . منم code::blocks دارم ، همینطور ویژوال C++‎ 2008 هم نصب کردم . کار کد بلاکس خوبه . فقط من نتونستم توش قابلیت تریس رو پیدا کنم و به خاطر همین ویژوال رو نصب کردم . همونطور که اشاره شد ، یه خرده فرق می کنه با بورلند . در ضمن کد بلاکس از دو زبان سی و سی++ پشتیبانی می کنه و موقع ایجاد پروژه جدید ، میتونی یه موتور کامپایلر براش مشخص کنی که خیلی موتورای مختلفی داره . البته باز هم یه خرده تغییراتی داره .

اگه میخوای قابلیت تریس یا دیباگ رو داشته باشی تو code::blocks باید console application رو انتخاب کنی بعد کدت رو بنویس و f8 رو بزن و با f7 می تونی خط به خط کد رو دیباگ کنی اگه پنجره watches بود شما با f7 زدن روی هر خط که بری مقادیر توی watches نمایش داده میشه در صورت نبود watches باید از این مسیر این پنجره رو فعال کنی از منوی debug سپس debuging windows سپس watches .

cleachou
چهارشنبه 26 مهر 1391, 22:18 عصر
سلام من حتما باید از borland استفاده کنم!!
هیچ راهی نداره رو 64بیتم اجرا شه؟؟؟؟

سحر مقصودی
چهارشنبه 24 مهر 1392, 18:39 عصر
دوستان من یک کد با پسوند .cc دانلود کردم و نمیتونم اجراش کنم
چکار کنم؟ لطفا کمک کنید

fahimeh1512
پنج شنبه 25 مهر 1392, 13:39 عصر
سلام اگه حتما میخواین با بورلند کارکنین اونم تو سون 64بیتی میتونین vmware (ویرچوال ماشین) رو توسیستمتون نصب کنید توش یه سیستم عامل مثل xp نصب کنید و بورلند و تو اون بالا بیارید

ayub_coder
جمعه 26 مهر 1392, 14:51 عصر
حتما باید نسخه 5 باشه؟ چرا از ورژن های جدیدی مثل XE استفاده نمیکنید؟

petross
جمعه 24 آبان 1392, 12:19 عصر
میتونید یه نرم افزار dosbox برای خودتون نصب کنید و از طریق این نرم افزار هرچیزی شبیه به بورلند سی که نمیتونید در ویندوز های جدید اجرا کنید را اجرا کنید.