View Full Version : استفاده از list در کدویژن
mohammadali1375
چهارشنبه 19 مهر 1391, 18:33 عصر
کسی میدونه چجوری میشه از list توی کد ویژن استفاده کرد ؟ :متفکر: تاحالا چند بار خواستم اینکارو بکنم و چند تا هدر هم واردش کردم . اما یا خود هدر ها به هدر های دیگه نیاز داشت و این رویه خیلی طول میکشید ، یا با نمیشد تو کدویژن استفاده کرد ( به دلیل عدم وجود کلاس ها و ... ).
در کل نیازم برای list اینه که میخوام یک آرایه پویا داشته باشم که بشه وسط کار کم و زیادش کرد.
حامد مصافی
چهارشنبه 19 مهر 1391, 22:43 عصر
راه حل اول: پاک کردن صورت مسئله! کد ویژن امکانات محدودی داره و کامپایلرش هم معمولا با سایر هدرهای نوشته شده سازگار نیست. بیشتر برای دانشجویانی که به هدرهای قطعات مختلف نیاز دارن توصیه میشه. اگه میخوای کار درست و حسابی انجام بدی برو سراغ AVR Studio که از کامپایلر استاندارد gcc (نسخه avr-gcc) استفاده میکنه. در غیر اینصورت مجبوری چیزی رو که میخوای به طریقه دیگری بنویسی.
راه حل دوم: در مورد هدر (همین کلمه list) و خطاهای رخ داده کمی بیشتر توضیح بده
mohammadali1375
چهارشنبه 19 مهر 1391, 22:59 عصر
درمورد دومی کلا با هدری برای استفاده وجود نداره یا اون چند تایی که دیدم کلا درباره list یه چیز دیگه فکر میکنند :ناراحت:
اما اولی خودم هم اول رفتم سراغش ولی خیلی باهاش کار نکردم. من که به کدویژن عادت کردم میتونم باهاش راحت باشم ؟ راحت میشه کارایی که تو کدویژن میشه انجام داد رو اونجا هم انجام داد ( مثلا راحت میشه با lcd کار کرد و ... ). منبعی برای avr studio سراغ دارید ؟ اگه دارید ممنون میشم معرفی کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.