View Full Version : راهنمایی درباره Collation
veniz2008
پنج شنبه 20 مهر 1391, 23:02 عصر
سلام. جستجو کردم ولی اون چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم. مشکل با collation دارم. هر تاپیکی یه نفر یه چیزی میگه. من موقع ذخیره داده های فارسی از Utf8 استفاده کردم. collation دیتابیسو که نگاه کردم پیش فرض روی SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS هستش.حالا موقع جستجوی داده های فارسی به مشکل برخوردم. من میخوام collation روی چیزی باشه که هم از داده های فارسی و هم داده های عربی پشتیبانی کنه. هرچند قسمت های مختلف برنامه ام به شکلی هست که امکان ورود حروف عربی ( مثل "ي" وجود نداره) ولی واسه محکم کاری بهتره در نظر بگیرم. کلا اساتید چه چیزی رو پیشنهاد میدن؟
حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 20 مهر 1391, 23:45 عصر
سلام.
خود SQL Server پیشنهاد میکنه که از Collation های خود SQL Server به جای Windows Collation استفاده کنید. بهترین گزینه برای شما Arabic_Ci_As هست که مشکلاتی هم روی حروف مربوطه نداره یا میتوانید از Persian نیز استفاده کنید.(البته شخصا هنوز از Persian_100) استفاده نکردم.
veniz2008
جمعه 21 مهر 1391, 00:03 صبح
دوست عزیز موقع تغییر collation خطای زیر رو میده :
93860
حمیدرضاصادقیان
جمعه 21 مهر 1391, 09:16 صبح
تمامی Connection های باز متصل به دیتابیس رو ببندید و در داخل یک Query دیتابیس Master رو Use کنید و با استفاده از دستور زیر تغییر بدید.
Alter database ManageStudent Collate arabic_ci_as
veniz2008
جمعه 21 مهر 1391, 09:30 صبح
یه بار سیستم رو ری ست کردم و دوباره تست کردم،collation تغییر کرد . ظاهرا تغییر نکردن collation به خاطر باز بودن کانکشن هستش. یه سوال:بعد از انجام هر دستور(مثل جستجو یا حذف و ...) من کانکشنی رو که باز کردم می بندم. ( ;()con.close ). آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ یا اصلا این کد ربطی به اون کانکشن نداره؟.
حمیدرضاصادقیان
جمعه 21 مهر 1391, 14:48 عصر
چرا.کد شما به Connection ارتباط داره. و سعی کنید Connection باز در سیستم نگهداری نکنید.
مهدی هادیان2
شنبه 22 مهر 1391, 16:00 عصر
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام.
خود SQL Server پیشنهاد میکنه که از Collation های خود SQL Server به جای Windows Collation استفاده کنید. بهترین گزینه برای شما Arabic_Ci_As هست که مشکلاتی هم روی حروف مربوطه نداره یا میتوانید از Persian نیز استفاده کنید.(البته شخصا هنوز از Persian_100) استفاده نکردم.
با سلام در اين حالتي که فرموديد ديگه لازم نيست از Nvarchar استفاده کنم؟ چون بنده دنبال حالتي مي گردم که براي رشته هاي فارسي از varchar استفاده کنم در ضمن در گزارش گيري با کريستال هم مشکل نداشته باشه. با سپاس فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.