ورود

View Full Version : سوال: پیش نیاز های بازی سازی

ALONE.SAM
جمعه 21 مهر 1391, 09:49 صبح
سلام دوستان خسته نباشید.

دوستان من یه سوال داشتم.ببینید من الان کار با 3dmax و maya رو بلدم.(تقریبا حرفه ای). بعد از برنامه نویسی ها هم من c,c++,c# رو هم بلدم.(و یه چند تا دیگه).
بعد الان سوال من اینه که برای شروع بازی سازی چه چیز هایی نیاز دارم؟؟ کدوم انجین و کدوم زبان برنامه نویسی و غیره .... .
کلا یک توضیح برای شروع کارم میخوام.ممنون میشم راهنماییم کنید.

:::ممنون::

ehsan7007
جمعه 21 مهر 1391, 21:17 عصر
ماشالله ! اینارو تنهایی یاد گرفتی ؟!

نظر من این که انریل انجین رو دانلود و نصب کن ؛ شروع کن به طراحی ! البته 3dmax و مایا بیشتر به کارت میان ، میتونی اشیات رو با هاشون طراحی کنی و بیاری تو UDK ؛ فتوشاپ هم یکم باید یاد داشته باشی اگر تنهایی ، لازمت میشه.

البته تنها کار نکنی بهتره ، وگر نه می شی مثل من !!

ALONE.SAM
جمعه 21 مهر 1391, 23:17 عصر
اره از اینا بیشتر هم بلدم.php و غیره.... بخوام بگم زیاده.
ولی خیلی به انیمیشن و بازی سازی علاقه دارم متاسفانه توی شهر ما خیلی کسی از اینا سر در نمیاره خیلی گشتم که جایی یاد بدن ولی پیدا نکردم.
الان هم یه سوال در مورد c و کرک کردن داشتم اینجا رو دیدم.الان میشه دقیق اسم اینا رو بهم بگی؟؟ اگه داشتی لینک هم بهم بده. ممنون/فتوشاپ رو هم قشنگ بلدم:d
میخوام که تنهایی کار نکنم ولی اینجا کسی به اینا علاقه نداره. واسه همین ایدی من alone هست.
بازم ممنون دوست عزیز.

H_G_G_I
شنبه 22 مهر 1391, 09:33 صبح
ببخشید قصد توهین ندارم ولی شما هیچی بلد نیستی ! مطمعنا" به هر کدوم یه انگولک زدی ! درست مثل خودم !
یکی از اشتباهای خود منم همین همه چی یاد گرفتن بود ! پس منم اینا رو بلدم ! انگولکی ! همه کاره == هیچ کاره
Unity3D, UDK, CryEngine, Shiva3D, OGRE, ,GameMaker, Blender, 3DSMax, Photoshop
C/C++, C#, VB, Java, Lua, PHP-
و ...
هر وقت کاملا مسلط مسلط شدی یعنی بلدی !
برای بازی سازی اول باید با یه انجینی یکم کار کنی مناسب ترین ها همون یونیتی هست و یودی کی ! منظورم ادیتور و چیزای معمولی هست ! اگه اشنا نیستی !
بعد باید هدفت رو مشخص کنی ! می خوای برنامه بنویسی یا مدل سازی و انیمیشن و یا ...
برای برنامه نویسی فقط سی پلاس عشق است ! بقیه اصلا جالب نیست ! البته سی شارپ رو یاد بگیر سریع می شه یاد گرفت !
بعد هم بشین با خوبی و خوشی بازیتو بساز !
برای یاد گیری می تونی مدل و ... از اینور اونور دان کنی و کد رو خودت بنویسی !
بعد هم باید یه تیمی چیزی سر هم کنی ! که بزرگترین مشکله !
درکل موفق باشی !

H_G_G_I
شنبه 22 مهر 1391, 09:37 صبح
بهتره برم یه اسفند برات دود کنم ! ماشاالله !:بامزه:

ALONE.SAM
شنبه 22 مهر 1391, 09:58 صبح
من اول راهنمایی مدرسه رو ول کردم چسبیدم به پی سی :d شاید به قول شما انگلولک باشه ولی یه خورده از اینی که میگید بیشتر بلدم.(مخصوصا 3dmax)
ولی برنامه نویسی ها رو هم کلاس رفتم و کتاباشو خوندم.ولی برای بازی نبوده بیشتر برای حساب داری بوده.
ولی خودم گیم سازی رو دوست داشتم.ولی متاسفانه گفتم اینجا کسی از گیم سازی سر در نمیاره.واسه همین بی خیالش شدم.تا اومدم اینجا و اینجا رو دیدم.الان یه امیدی پیدا کردم 2 باره. تو که از منم بد تری :d.:تشویق:
من اگه پیدا بشه گروهی که میخوام برم.ولی اینجا ها نیست..
حرف اخر: الان من باید با c++ , 3dmax,maya,و انجین یونیتی و یو دی کی؟؟ درسته؟(فقط اینکه c++ بازی سازی با حسابداری فرق داره یا نه؟؟)
ممنون./

ALONE.SAM
شنبه 22 مهر 1391, 13:23 عصر
دوستان اگه منبع اموزشی خوبی هم دارید معرفی کنید ممنون میشم.
ممنون./

reza69
دوشنبه 24 مهر 1391, 13:25 عصر
سلام
منم مثل خودتم و از بی کسی دارم رنج میبرم منم کارشناسی نرم افزار می خونم.
اگه دوست داشته باشی میتونیم با هم همکاری کنیم. بچه کجایی؟من همدانی هستم.
به نظر من اول از گیم میکر شروع کن اینجوری با مقدمات بازیسازی آشنا میشی.
اگه دوست داشته باشی میتونیم یه بازی با گیم میکر برای شروع با هم بسازیم. خواستی با هم بیشتر ارتباط داشته باشیم برام ایمیل بفرست.r_nba2008@yahoo.com