View Full Version : گفتگو: جايگاه ويژوال بيسيک 6 ، در 15 سال آينده
MohammadGh2011
جمعه 21 مهر 1391, 13:01 عصر
بسمه تعالي
با اجازه ي مديريت محترم
من با خودم فکر ميکردم که 10 يا 15 سال ديگه ويژوال يبسيک 6 در چه جايگاهي قرار ميگيره!
آيا بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميشه!
آيا به وسيله ي سيستم عامل هاي(ويندوز)جديد مايکروسافت پشتيباني ميشه!
آيا شما آن موقع بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميکنيد!
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد!
آيا شما قصد نداريد به زبان ديگري برنامه نويسي کنيد!
...
تصميم گرفتم تا اين تاپيک رو ايجاد کنم تا با دوستان و اساتيد گرامي در اين مورد به گفتگو بپردازيم
لطفا نظر خود را در اين مورد بفرماييد...
از تمامي دوستاني که در اين تاپيک شرکت ميکنند سپاس گزارم
محسن واژدی
جمعه 21 مهر 1391, 13:34 عصر
سلام علیکم
آيا بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميشه!واقعیتش همانطور که به یکی از دوستان هم عرض کردم وقتی به سرنوشت VB5 که بعد از چند سال از انتشار نسخه 6 نگاه میکنم امید چندانی به بقای این نسخه در چند سال آتی هم ندارم، 15 سال بعد که دیگه...
آيا به وسيله ي سيستم عامل هاي(ويندوز)جديد مايکروسافت پشتيباني ميشه!وقتی میبینیم msvbvm50 هنوز هم در ویندوز وجود داره به پشتیبانی نسخه 6 هم امیدوار میشم
آيا شما آن موقع بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميکنيد!ابدا :لبخند:
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد!به نظر بنده تا آن زمان قریب به اتفاق اینطور میشه با وجود نسخه های .net و انعطاف پذیری که به کاربر میدن میشه گفت تمامی احتمالات برداشته میشه
آيا شما قصد نداريد به زبان ديگري برنامه نويسي کنيد!چه عرض کنم؛ بنده به شخصه که چرا، قصد دارم اما، فعلا بخاطر مشکلاتی انگیزه ندارم :لبخندساده:
موفق باشید
MohammadGh2011
جمعه 21 مهر 1391, 14:10 عصر
درود بر آقاي واژدي عزيز و تمامي دوستان
ابدا :لبخند:
ولي محسن جان اگه برنامه نويسي شد چي که نميشه، پس کي ميخواد جواب اين تاپيک ها و سوالات سخت دوستان رو بده!!!
:لبخند::لبخند::لبخند::قهقهه:: هقهه::قهقهه:
من حتم دارم اگه از الان شما به سوالات دوستان پاسخ نديد، دوستان ديگه با Vb6برنامه نويسي نميکنند :لبخند::لبخند::قهقهه::قهقهه:
ممنونم از شما که در اين تاپيک شرکت کرديد...
vbhamed
جمعه 21 مهر 1391, 14:53 عصر
من با خودم فکر ميکردم که 10 يا 15 سال ديگه ويژوال يبسيک 6 در چه جايگاهي قرار ميگيره!هيچ جايگاهي ندارد !
آيا بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميشه!خير
آيا به وسيله ي سيستم عامل هاي(ويندوز)جديد مايکروسافت پشتيباني ميشه!خير
آيا شما آن موقع بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميکنيد!خير
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد!حتما
آيا شما قصد نداريد به زبان ديگري برنامه نويسي کنيد!چرا
ولي يك نكته مهمه، شما داريد در مورد كامپيوتر صحبت ميكنيد يعني علمي كه سريعترين پيشرفت رو داره
15 سال ديگه اصلا ممكنه كامپيوتر به اين شكلي كه ما ميَشناسيم وجود نداشته باشه، ممكنه اصلا نياز به برنامه نويسي به شكل فعلي وجود نداشته باشه و يا با تغييرات خيلي خيلي گسترده اي باشه كه حتي ورژنهاي بعدي دات نت هم ديگه استفاده نشه چه برسه به وي بي 6
اما در حال حاضر به نظر من VB6 يك زبان بسيار دوست داشتني است كه برخلاف دات نت سرعت خيلي بالاتر مخصوص در GUI و امنيت بيشتر از لحاظ قفل شكني برنامهها رو داره و دات نت زباني است كه كار كردن و طراحي اينترفيس با آن به مدد كامپوننتهاي فراوان و قدرتمند بسيار راحت و كدنويسي آن بسيار ساده تر از VB6 است مخصوصا با استفاده از NetFrameWork و ساير تكنولوژيها، اما من و شايد خيلي هاي ديگه به خاطر سه موضوع مهم سرعت، امنيت و مهمترين نكته پشتيباني و گسترش برنامههايي كه سالها روشون كار كرديم فعلا با همون VB6 خودمون كار ميكنيم
program2vb
جمعه 21 مهر 1391, 20:46 عصر
آيا بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميشه! آره من با وی بی برنامه نویسی میکنم خیی زبان جالبیه
آيا به وسيله ي سيستم عامل هاي(ويندوز)جديد مايکروسافت پشتيباني ميشه! فک نکنم بشه ولی ما یه کاری میکنیم که بشه خودمون پشتیبانی میکنیم مگه از ماکروسافت چی کم داریم :لبخند:
آيا شما آن موقع بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميکنيد! آره 100 در صد مطمئن باشید
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد! آره میشه مثل همین الان که شده مگه شما خبر ندارین .... :لبخند:
آيا شما قصد نداريد به زبان ديگري برنامه نويسي کنيد! والا همه زبانها رو گشتم از هیچ کدوم به اندازه وی بی خوشم نمیاد ... وی بی به نظر من یه دنیاست
از همگی دوستان عزیز سپاسگذارم ... برای همگی آرزوی موفقیت و پیروزی تو تک تک مراحل زندگی رو دارم ... موفق باشید ... یا علی ...
IamOverlord
جمعه 21 مهر 1391, 22:59 عصر
سوال شما ایهام داره! منظورتون Syntax اش هست یا Compiler اش؟!
اگر چند دهه پیش یکی می پرسید جایگاه Basic در آینده چیه، چه جوابی می شد بهش داد؟
خوب مسلما همون کامپایلر چند دهه پیش دیگه استفاده نمی شه... اما همون سینتکس استفاده می شه...
آینده ی VB/Basic رو فقط VB.net در دست نداره...
مهرداد صفا
شنبه 22 مهر 1391, 06:26 صبح
با سلام خدمت دوستان
بسمه تعالي
من با خودم فکر ميکردم که 10 يا 15 سال ديگه ويژوال يبسيک 6 در چه جايگاهي قرار ميگيره!
کسی آینده را ندیده. شاید زندگی بشر تغییر کرد. ولی 15 سال آینده VB6 که 30 ساله شده را در زبانهای 30 سال پیش از امروز میتوان دید.
البته بدون احتساب رشد تصاعدی علم بشر!!!
[B]آيا بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميشه!به نظر من ساختار ساده VB6 میتواند باعث شود که برای آموزش در مدارس مثل QBasic امروز استفاده شود.
آيا به وسيله ي سيستم عامل هاي(ويندوز)جديد مايکروسافت پشتيباني ميشه! احتمالا بله چون در این مورد VB6 تنها نیست.
آيا شما آن موقع بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميکنيد!فکر نمیکنم نیازی باشد.
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد!بله همانطور که vb6 جایگزین زبانهای قدیمیتر شد. به python و vb.net و ............. نگاهی بیندازید!!!
آيا شما قصد نداريد به زبان ديگري برنامه نويسي کنيد!زیاد! در صورت لزوم زبانهای دیگر!
زبان برنامه نویسی یک ابزار است برای ایجاد رفاه و سهولت و تسریع کارهاو رفع نیازها با توسعه نرم افزار؛ با گذشت زمان ممکن است نیاز های انسان تغییر کند و در نتیجه ابزارها.
MohammadGh2011
شنبه 22 مهر 1391, 07:43 صبح
سلام عليکم
سوال شما ایهام داره! منظورتون Syntax اش هست یا Compiler اش؟!
کلي عرض کردم...
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد! آره میشه مثل همین الان که شده مگه شما خبر ندارین .... :لبخند:
[/B]
جايگزين واقعيش نشدن ،ميبينين که بازهم وي بي کار وجود داره...
لطفا در نظرسنجي نيز شرکت کنيد
موفق باشيد
SlowCode
شنبه 22 مهر 1391, 11:03 صبح
سلام
جایگاهش مطمئنا خیلی خیلی پایین میاد، ولی احتمال داره سرنوشتش مثل پاسکال بشه، یعنی توی دانشگاه های ایران تدریس میشه و به دنبال اون افرادی میرن سراغش.
منم فکر کنم که عاقبتم یا به دلفی و یا vb.net ختم بشه. ولی نمیتونم از vb6 دست بکشم انصافا خیلی جالبه.
البته یه چیزی رو هم میخوام بگم ولی میترسم، انشالا تا 15 سال دیگه عقل همه انسان ها کامل میشه و دیگه فکر نکنم کسی نیازی به برنامه نویسی داشته باشه.(دوستان یه نکته ای توی این جمله بود.) انشالا که بشه.
program2vb
شنبه 22 مهر 1391, 12:44 عصر
جايگزين واقعيش نشدن ،ميبينين که بازهم وي بي کار وجود داره...
آره جایگزین واقعی نشده هیچ وقت نمیشه ... الان وی بی دات نت داریم که جایگزین وی بی اومده ... ولی برخی مزیت ها رو داره در کنار اون برخی معایب رو داره
مزیت : برنامه نویسی ساده .... سرعت زیاد .... محیط گرافیکی ..... دسترسی به کدها خیلی آسان ..... و .....
من قبلا کوچ کردم به وی بی دات نت ولی اشکال زیاد داره خوشم نمیاد ازش و همین وی بی خودمون رو به دات نت ترجیح میدم کلا از دات نت بدم میاد
معایب : تا روی کامپیوتر کسی نت فرم ورک نصب نباشه برنامه اجرا نمیشه ... یه برنامه نویس قوی رو اونقد ضعیف میکنه ... که دیگه نمیتونه همون برنامه نویس قبلی باشه ...
مثلا ما تو وی بی برای اینکه فرممون یک شفاف باشه کلی کد مینویسیم در حالی که اومده اونجا تو دات نت همونجا تو پروپرتی همین رو گذاشته و فقط شما زحمت میکشی و عدد رو وارد میکنی ...
و خیلی مسائل دیگه .....
مدیریت و کنتر برنامه هم دست خود آدم نیس .... دست فرم ورک هست .....
برا همین گفتم اومده شما نمیبینید :لبخند:
آره هنوزم وی بی کار هست چون کتاب های فنی و حرفه ای و ریاضی فیزیک هم وی بی هست ... مطمئن باش اگه اونا عوض شن دیگه وی بی کار ندارین ......
فقط من تو یه سوالی موندم چرا هر کی میره دانشگاه بر میگرده به آدم میگه برو دات نت کار کن ؟ اگه کسی جواب این سوالمو میدونه بگه خواهشا ؟
موفق و پیروز باشید یا علی روزتون خوش
MohammadGh2011
شنبه 22 مهر 1391, 13:23 عصر
سلام
البته یه چیزی رو هم میخوام بگم ولی میترسم، انشالا تا 15 سال دیگه عقل همه انسان ها کامل میشه و دیگه فکر نکنم کسی نیازی به برنامه نویسی داشته باشه.(دوستان یه نکته ای توی این جمله بود.) انشالا که بشه.
ممنونم از شما دوست عزيز،انشاءالله
کلا از دات نت بدم میاد
من از دات نت ميتونم بگم سي شارپ بهتر از وي بي دات نته و برنامه نويسي با اون خيلي جالبه
معایب : تا روی کامپیوتر کسی نت فرم ورک نصب نباشه برنامه اجرا نمیشه ...
امروزه ديگه توي هر ويندوزي اين برنامه نصبه،شايد هم از نظر بعضي از دوستان عيب بزرگي باشه...
آره هنوزم وی بی کار هست چون کتاب های فنی و حرفه ای و ریاضی فیزیک هم وی بی هست ... مطمئن باش اگه اونا عوض شن دیگه وی بی کار ندارین ......
آره فکر مي کنم با اين حرفتون موافقم...
فقط من تو یه سوالی موندم چرا هر کی میره دانشگاه بر میگرده به آدم میگه برو دات نت کار کن ؟ اگه کسی جواب این سوالمو میدونه بگه خواهشا ؟
آره خب خيليا اين حرف رو ميزنن،شايد به خاطر اينه که آينده ي دات نت روشن تره يا برنامه نويسي با اون حرفه اي تر و يا... ؛ هرکي ازت پرسيد خودتون ازش سوال کنيد ببينيد چه نظري در اين مورد ميده...
سپاس گزارم
موفق باشيد
IamOverlord
شنبه 22 مهر 1391, 19:16 عصر
معایب : تا روی کامپیوتر کسی نت فرم ورک نصب نباشه برنامه اجرا نمیشه ...
امروزه ديگه توي هر ويندوزي اين برنامه نصبه،شايد هم از نظر بعضي از دوستان عيب بزرگي باشه...
احتمالا این به خاطر جاه طلبی (یا نمی دونم چی اسمشو بذارم!) انسان هست که دوست داره بره عمیق تر و اساسی تر کار کنه... منظورم اینه که دوست داره روی اون چیزی که net. روش بنا شده کار کنه... اگه یه روزی net. سطح پایین ترین بشه اون موقع شاید کسی با net. مشکلی نداشته باشه! البته شک دارم به اون روز! net Assembly. که Instrucion های CPU نیست؟! می شه یکی در این مورد بهم توضیح بده؟ آیا برنامه نویسی عادی Assembly برای Windows به هم می خوره؟! اگه بهم بخوره که رسما بهمون اسباب بازی تحویل دادن! اگه نخوره که net. چه طور می خواد جایگزین بشه؟!...
اگه توجه کنی قضیه کلی تر از این حرف هاست... کلا ایران دچار مایکروسافت گرایی شده! و کسی که تو این جو قوی قرار می گیره روحیاتش تغییر می کنه... من شخصا روحیه ی آزادی (Open Source و ...) رو ترجیح می دم نه انحصارگرایی (Microsoft و ...).
amin32
شنبه 22 مهر 1391, 22:52 عصر
بسمه تعالي
با اجازه ي مديريت محترم
آيا بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميشه!
آيا به وسيله ي سيستم عامل هاي(ويندوز)جديد مايکروسافت پشتيباني ميشه!
آيا شما آن موقع بازهم با اين زبان برنامه نويسي ميکنيد!
آيا زبان هاي ديگري جايگزين اين زبان خواهند شد!
آيا شما قصد نداريد به زبان ديگري برنامه نويسي کنيد!
...
اگه بدون تعصب به قضیه نگاه کنیم, با این رشد سریع تکنولوژی در 15 سال آینده نه تنها زبان vb دیگه جایگاهی نداره , بلکه من احتمال میدم که کلآ شیوه برنامه سازی فعلی دچار تحولات گسترده بشه. هر چند در همین چند سال اخیر هم کارهایی بیشتر به شکل آزمایشی انجام شده. مثلآ سیستمهایی طراحی شده بود که با دریافت داده های برنامه و نیازمندیهای کاربر , خودش برنامه های تجاری رو به شکل خودکار میساخت. تغییر ماشینها رو هم فراموش نکنید. قطعآ PC ها تغییر بسیار زیادی خواهند کرد و شاید ماشین هایی بسیار متفاوت تر جایگزینشون بشن.
در آخر اینو اضافه کنم که همیشه منتظر یک تحول بزرگ توسط شرکتها و افراد گمنام باشید!
FastCode
یک شنبه 23 مهر 1391, 06:29 صبح
شما الان چند تا فلاپی دیسک دارین؟
نمیشه بگی چون DVD+RW DL همون کار رو میکنه پس یکیه.
_behnam_
یک شنبه 23 مهر 1391, 21:32 عصر
سلام به به نظر باید تاپیک رو اینجوری میزدی : جايگاه ویندوز، در 15 سال آينده بهتر بود.
اصلا 15 سال آینده کسی از ویندوز استفاده میکنه که بشه با ویژوال بیسیک 6 برنامه نوشت واسش.
چه معلوم که سیستم عامل هایی که الان دارن رشد میکنن و خیلی از ویندوز ماکروسافت امنیت و سرعت بیشتری دارن استفاده نشن مثلا لینوکس
MohammadGh2011
دوشنبه 24 مهر 1391, 08:19 صبح
سلام به به نظر باید تاپیک رو اینجوری میزدی : جايگاه ویندوز، در 15 سال آينده بهتر بود.
اصلا 15 سال آینده کسی از ویندوز استفاده میکنه که بشه با ویژوال بیسیک 6 برنامه نوشت واسش.
چه معلوم که سیستم عامل هایی که الان دارن رشد میکنن و خیلی از ویندوز ماکروسافت امنیت و سرعت بیشتری دارن استفاده نشن مثلا لینوکس
سلام عليکم
ويندوز که حتما استفاده ميشه اما نه 7 و شايد نه 8 ، شايد ورژن هاي جديد و باسرعت بالا و...،اينجوري که مايکروسافت داره گسترش پيداميکنه ما نميتونيم در مورد جايگاهش در آينده بحث کنيم...:متفکر:
موفق باشيد
program2vb
دوشنبه 24 مهر 1391, 09:41 صبح
سلام آقا محمد ... ببخشید ها ولی کجای ماکروسافت پیشرفت میکنه ......
پیشرفت یعنی از اکس پی به 7
نه از 7 به 8
چون وین 7 و 8 کاملا شبیه هم هستن فقط از نظر گرافیکی و برخی برنامه ها فرق کردن پایه وین همون هست و فرق نکرده ......
منم امتحان کردم وی بی کاملا پشتیبانی میشه ...
موفق و پیروز باشید ... یا علی
در ضمن پیشرفت دات نت هم تو نت فرام ورک هست یعنی ورژن جدید فرم ورک میاد ویژوال استادیو هیچ فرقی نمیکنه و کدها همونه .....
amin32
دوشنبه 24 مهر 1391, 10:32 صبح
سلام عليکم
ويندوز که حتما استفاده ميشه اما نه 7 و شايد نه 8 ، شايد ورژن هاي جديد و باسرعت بالا و...،اينجوري که مايکروسافت داره گسترش پيداميکنه ما نميتونيم در مورد جايگاهش در آينده بحث کنيم...:متفکر:
موفق باشيد
ولی مطمئن باشید اگه یک محصول دیگه با یک نوآوری بسیار زیاد ساخته بشه , به سرعت میتونه جای ویندوز رو بگیره. یه چیزی مثل همون بلایی که ios و اندروید سر سیمبین و os های دیگه آوردن.
program2vb
دوشنبه 24 مهر 1391, 10:34 صبح
ولی مطمئن باشید اگه یک محصول دیگه با یک نوآوری بسیار زیاد ساخته بشه , به سرعت میتونه جای ویندوز رو بگیره. یه چیزی مثل همون بلایی که اندروید سر سیمبین و os های دیگه آورد.
ولی آندروئید از همه برنامه ها و فایلهای سمبین و جاوا و سایر سیستم عامل ها پشتیبانی میکنه .....
amin32
دوشنبه 24 مهر 1391, 10:50 صبح
ولی آندروئید از همه برنامه ها و فایلهای سمبین و جاوا و سایر سیستم عامل ها پشتیبانی میکنه .....
فکر نمیکنم از جاوا و سیمبین ( لااقل به شکل مستقیم ) پشتیبانی کنه. به هر حال اگر هم اینطور باشه , این هم یک مزیت هست. خودمونیم موضوع از vb به کجا کشید.:لبخند:
MohammadGh2011
دوشنبه 24 مهر 1391, 13:09 عصر
سلام آقا محمد ... ببخشید ها ولی کجای ماکروسافت پیشرفت میکنه ......
پیشرفت یعنی از اکس پی به 7
نه از 7 به 8
چون وین 7 و 8 کاملا شبیه هم هستن فقط از نظر گرافیکی و برخی برنامه ها فرق کردن پایه وین همون هست و فرق نکرده ......
منم امتحان کردم وی بی کاملا پشتیبانی میشه ...
موفق و پیروز باشید ... یا علی
در ضمن پیشرفت دات نت هم تو نت فرام ورک هست یعنی ورژن جدید فرم ورک میاد ویژوال استادیو هیچ فرقی نمیکنه و کدها همونه .....
سلام خدمت شما دوست عزيز
ببينيد اين خودش يعني پيشرفت،Win8 ؛ هم گرافيکي تر از 7 هست و هم سرعتش بالاست.
بله Vb6 توي Win8 هم پشتيباني ميشه
اگه مايکروسافت نبود شما باز برنامه نويسي ميکرديد،آيا اصلا دنياي کامپيوتر اينقدر پيشرفت ميکرد!!!اصلا موضوع بحث ما اينا نبود...:متفکر::چشمک: موفق باشيد دوست عزيز
فکر نمیکنم از جاوا و سیمبین ( لااقل به شکل مستقیم ) پشتیبانی کنه. به هر حال اگر هم اینطور باشه , این هم یک مزیت هست. خودمونیم موضوع از vb به کجا کشید.:لبخند:
سيستم عامل Android از جاوا و سيمبين پشتيباني نميکنه و نياز نيست اصلا پشتيباني کنه چون خودش اينقدر برنامه هاي مخصوص به خودش رو داره که نيازهاي شما رو برطرف ميکنه...
خودمونیم موضوع از vb به کجا کشید
:لبخند: بله، لطفا درمورد موضوع تاپيک گفتگو نماييد و در نظرسنجي نيز شرکت فرماييد.
موفق باشيد
IamOverlord
دوشنبه 24 مهر 1391, 14:19 عصر
سيستم عامل Android از جاوا و سيمبين پشتيباني نميکنه و نياز نيست اصلا پشتيباني کنه چون خودش اينقدر برنامه هاي مخصوص به خودش رو داره که نيازهاي شما رو برطرف ميکنه...
فکر کنم Android از جاوا پشتیبانی می کنه و بسیاری از App هاش هم با Java نوشته می شن... :متفکر:
FastCode
دوشنبه 24 مهر 1391, 20:06 عصر
فکر کنم Android از جاوا پشتیبانی می کنه و بسیاری از App هاش هم با Java نوشته می شن... :متفکر:
دقیقتر:فقط با جاوا نوشته میشن.به جز موارد خیلی خاص که از ximian/mono/C# و ndk/C++ هم استفاده میکنن
amin32
دوشنبه 24 مهر 1391, 20:48 عصر
بله زبان توسعه جاوا هست ولی فکر میکنم منظور اون دوستمون از برنامه های جاوا و سیمبین , خود اپلیکیشن های مربوط به j2me و سیمبین بود.
ولی باز هم میگم مطمئن باشید یک ایده جدید و جذاب در سیستم عاملها میتونه ما رو از دنیای پنجره ها ( windows) خارج کنه و به چندین سال حکمفرمایی مایکروسافت پایان بده. دیگه چه برسه به vb و دات نت و .... نظر هر کسی محترم هست ولی به نظر من تعیین زمان طول عمر 15 سال برای ویندوز هم شاید زیاد باشه!
_behnam_
شنبه 29 مهر 1391, 13:19 عصر
MohammadGh2011 (http://barnamenevis.org/member.php?189627-MohammadGh2011)
اگه مايکروسافت نبود شما باز برنامه نويسي ميکرديد،آيا اصلا دنياي کامپيوتر اينقدر پيشرفت ميکرد!!!اصلا موضوع بحث ما اينا نبود...:متفکر::چشمک: موفق باشيد دوست عزيز
مک رو دیدید؟!
لینوکس؟!
زبان جاوا؟
MohammadGh2011
شنبه 29 مهر 1391, 13:38 عصر
MohammadGh2011 (http://barnamenevis.org/member.php?189627-MohammadGh2011)
مک رو دیدید؟!
لینوکس؟!
زبان جاوا؟
سلام عليکم
ممنون از شما
خب اکثرا دارن از ويندوز استفاده ميکنن،اينطور نيست؟الان خود شما!!!
من خودم رفتم دنبال لينوکس ولي بازم برگشتم توي ويندوز چون نميتونستم با اين زبان هاي برنامه نويسي MS برنامه نويسي کنم...
هرکسي يه نظري در اين مورد داره.
موفق باشيد
ASedJavad
شنبه 29 مهر 1391, 14:49 عصر
سلام
این رو میذارم فقط برا اینکه یه پست زده باشم (خیلی وقته تو برنامه نویس پست نزدم، دلم تنگ شده!)
به به نظر باید تاپیک رو اینجوری میزدی : جايگاه ویندوز، در 15 سال آينده بهتر بود.
اصلا بیاین بحث رو پایه ای تر کنیم!
15 سال دیگه اصلا کامپیوتر با این مفهوم امروزیش وجود داره؟ یا کلا متحول شده و یه چیزی جاش میاد که ویبی هیچ جوره نمیتونه بهش فکر کنه!
IamOverlord
شنبه 29 مهر 1391, 15:08 عصر
ولی من نظر دیگه ای دارم...
اگر دنیای متن باز (لینوکس و مشتقاتش و ...) نبود، شما این قدر پیشرفت نمی کردید! اگر فکر کنید تاثیر مفید این محصول فقط به استفاده کنندگان آن ها می رسد، سخت در اشتباهید! این محصولات تاثیر های غیر مستقیمی دارند مثلا این محصولات انحصارشکن هستند...
BORHAN TEC
شنبه 29 مهر 1391, 16:14 عصر
سلام
من فکر می کنم که در سالهای آینده(شاید کمتر از 20 سال دیگر) ساخت برنامه ها به شکل امروزی نباشد، اصلاً شاید کد نویسی حذف شود. من زیاد از محیط های دیگر خبر ندارم ولی همیشه با دلفی سر و کل میزنم. در Delphi XE3 قابلیتی تحت عنوان Visual Live Binding اضافه شده که شاید نمونه ای کوچک از محصولات برنامه نویسی ای باشد که در سالهای آینده عرضه خواهند شد. البته این را از باب مثال عرض کردم. در طول چند سالی که برنامه نویسی می کنم این کاملاً واضح است که کم کم با بکارگیری تکنولوژی های جدید حجم کد نویسی کم و کمتر شده است و طبیعتاً این روند ادامه پیدا خواهد کرد... من فکر می کنم که در این روزها بهتر است به جای ارائه یک زبان برنامه نویسی جدید باید به دنبال ارائه یک مدل برنامه نویسی جدید بود یعنی مدلهایی که از لحاظ کارایی بالاتر از مدلهای OOP وAOP باشند. به نظر من ارائه محیط های تولید نرم افزار در آینده شدیداً به هوش مصنوعی گره خورده است به گونه ای که این محیط باید یاد بگیرد که چگونه یک برنامه را تولید کند! :متعجب:
این فقط تصورات من در مورد محیط های آینده است. شاید واقعاً اینطور شود و شاید هم نشود!:متفکر:
فکر کنم Android از جاوا پشتیبانی می کنه و بسیاری از App هاش هم با Java نوشته می شن...
بله، آندروید از جاوا هم پشتیبانی میکنه ولی معمولاً برنامه هایی را با جاوا می نویسند که کارایی برنامه زیاد مهم نباشد و برنامه هایی که به کارایی بالا نیاز دارند را به صورت native می نویسند. یعنی با C++ و .... البته در این رابطه شرکت Embarcadero هم در حال انجام پروژه ای تحت عنوان Mobile Studio است که با آن می توان برنامه های native برای Android و iOS را با استفاده از Delphi و یا C++ Builder ایجاد کرد. طبق قول شرکت Embarcadero این محصول در بهار 2013 به بازار عرضه خواهد شد.
موفق باشید...
IamOverlord
یک شنبه 30 مهر 1391, 15:09 عصر
من فکر می کنم که در این روزها بهتر است به جای ارائه یک زبان برنامه نویسی جدید باید به دنبال ارائه یک مدل برنامه نویسی جدید بود یعنی مدلهایی که از لحاظ کارایی بالاتر از مدلهای OOP وAOP باشند. به نظر من ارائه محیط های تولید نرم افزار در آینده شدیداً به هوش مصنوعی گره خورده است به گونه ای که این محیط باید یاد بگیرد که چگونه یک برنامه را تولید کند!
اما همچنان قانع نشدم که این سیستم فعلی به کلی جاش رو به سیستمی دیگه بده...
برای این تغییرات اساسی باید ساختار ماشین تغییر پیدا کنه... با این که این پارادایم های جدید برنامه نویسی اومده، اما جای همدیگر رو نگرفتن... حتی به هم ارتباط پیدا می کنن... مثلا یه زبان شئ گرا کد ها رو به کدهایی روال گرا تبدیل می کنه...
تا زمانی که ساختار پردازنده ها این مدلی باشه، زبان اسمبلی ای برای هر پردازنده ای هست و در نتیجه همچنان این روش های برنامه نویسی فعلی هم وجود داره...
این پیشرفت هایی که شما در دنیای تکنولوژی می بینید بسیاریشون در دنیای کاربری هستند و در دنیای سخت افزار و پشت صحنه چنان تغییری صورت نگرفته که روش های برنامه نویسی به کلی عوض بشه... این ها روکشی بر روی هم هستن...
یه مثالی می زنم... مثلا فرض کنید اون زمانی که سلاح گرم اختراع شد یکی می پرسید آیا تا ۱۵۰ سال دیگه کسی از سلاح سرد استفاده می کنه؟! همون سلاح گرم داخلش سوزنی هست که باعث شلیک تیر می شه... شاید منظورم رو خیلی خوب نرسوندم ولی می خوام بگم که اگه تا ۱۵ سال دیگه تغییرات عظیمی هم رخ بده احتمالا به این صورت که فکر می کردیم نیست... چند دهه پیش فکر می کردن که تا سال ۲۰۰۰ علم هوش مصنوعی چنان پیشرفتی بکنه که مثل فیلم های علمی-تخیلی... اما الان سال ها گذشته و طرز فکر گذشتگان از آینده رو می بینیم...
volkswagen
یک شنبه 30 مهر 1391, 16:25 عصر
سلام
اولا همونطور که بقیه دوستان هم اشاره کردند متن سوال مفهوم نیست.اول اینکه محیط برنامه نویسی رو می گید یا زبان برنامه نویسی رو؟
اگه محیط رو می گید که خوب 100 درصد دیگه نمیشه در vb کدنویسی کرد ، یعنی اون امکاناتی رو که vb.net در اختیار میزاره در وی بی 6 نیست ، در نتیجه مشکلی نداره که بریم سراغ vb.net ، اما اگر زبان رو می گید مگه چه فرقی با سایر زبان ها داره که بیسیک رو رها کنیم و مثلا بریم سراغ c#؟
بله ، قبلا که بیسیک توسعه داده نشد بود ، سطحش از پاسکال و c و... پایین تر بود و ازش انتقاد می شد ، ولی حالا دیگه لزومی نداره که بریم سراغ مثلا #c.
محیط ویژوال استادیو برای همه ی زبان ها تقریبا یکسان است و همون کامپیوننت هایی که در c هست در ویژوال بیسیک هم میشه بهش دسترسی داشت.
MohammadGh2011
یک شنبه 30 مهر 1391, 16:39 عصر
سلام
اولا همونطور که بقیه دوستان هم اشاره کردند متن سوال مفهوم نیست.اول اینکه محیط برنامه نویسی رو می گید یا زبان برنامه نویسی رو؟
اگه محیط رو می گید که خوب 100 درصد دیگه نمیشه در vb کدنویسی کرد ، یعنی اون امکاناتی رو که vb.net در اختیار میزاره در وی بی 6 نیست ، در نتیجه مشکلی نداره که بریم سراغ vb.net ، اما اگر زبان رو می گید مگه چه فرقی با سایر زبان ها داره که بیسیک رو رها کنیم و مثلا بریم سراغ C#؟
بله ، قبلا که بیسیک توسعه داده نشد بود ، سطحش از پاسکال و c و... پایین تر بود و ازش انتقاد می شد ، ولی حالا دیگه لزومی نداره که بریم سراغ مثلا #c.
محیط ویژوال استادیو برای همه ی زبان ها تقریبا یکسان است و همون کامپیوننت هایی که در c هست در ویژوال بیسیک هم میشه بهش دسترسی داشت.
سلام عليکم
عنوان تاپيک که معلومه چيه.
اين تاپيک رو به خاطر اين ايجاد کردم که دوستان نظرات خودشون رو بگن و الا جوابي به آن صورت نداره...
موفق باشيد.
تو نظرسنجي هم شرکت کنيد بد نميشه ها،ميفهميم چي به چيه
IamOverlord
یک شنبه 30 مهر 1391, 17:16 عصر
عنوان نظرسنجی به این صورت نمایش داده می شه:
نظرشما درمورد نوشته شدن يا نشدن برنامه در 15 سال آينده ب�
(...با VB6؟ بالاخره یه روزی از نسخه های دیگه استفاده می شه...)
MohammadGh2011
یک شنبه 30 مهر 1391, 18:05 عصر
عنوان نظرسنجی به این صورت نمایش داده می شه:
نظرشما درمورد نوشته شدن يا نشدن برنامه در 15 سال آينده ب�
(...با VB6؟ بالاخره یه روزی از نسخه های دیگه استفاده می شه...)
بله متاسفانه ادامه ي عنوان نظرسنجي نمايش داده نميشه شايد به دليل ضعيف بودن سيستم سايت هستش.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.