View Full Version : آیا وقتی بانک اطلاعاتی یک برنامه MDF باشد باید SQL هم روی کامپیوتر قبلا نصب شده باشد؟
r. salehi
جمعه 21 مهر 1391, 21:37 عصر
سلام به همه دوستان
من یک برنامه ای ایجاد کردم که بانک اطلاعاتیش یک فایل SQL هست که توسط خود ویژوال ایجاد شده، آیا وقتی پروژه رو به صورت نهایی روی یک کامپیوتر دیگه نصب می کنیم حتما باید SQL هم روی اون کامپیوتر نصب باشه؟
حسین شهریاری
یک شنبه 23 مهر 1391, 11:13 صبح
بله!
باید نصب بشه و با همون شرایط.
r. salehi
یک شنبه 23 مهر 1391, 17:54 عصر
بله!
باید نصب بشه و با همون شرایط.
خیلی ممنونم راستش منظور دقیق من اینه که چطور میشه برنامه ای تهیه کرد که با وجود دارا بودن بانک اطلاعاتی درون خودش، هنگام نصب روی یک کامپیوتر جدید نیازی به نصب SQL نداشته باشه. یا حداقل کامپوننتهای مورد نیاز را به همراه نصب خودش به صورت حداقل و فقط برای استفاده از یانک اطلاعاتی درون برنامه در کامپیوتر مقصد نصب کنه.
سه شنبه 25 مهر 1391, 02:11 صبح
سلام به همه
این واقعا سوال منم هست
تا اونجا که من میدونم باید یه sql کوچیک همراه با برنامه نصب بشه ولی خب بنظرم این یه ذره کارو سخت میکنه. مخصوصا وقتی شما یه برنامه جمع و جور نوشتی و دوس داری براحتی قابل دانلود و نصب باشه و سرعتی هم نگیره. اگر بنا باشه روی سیستم طرف یه sql هر چند کوچیک نصب بشه فکر کنم استفاده از اون تو بعضی جاها اصلا بصرفه نباشه
r. salehi
سه شنبه 25 مهر 1391, 02:29 صبح
سلام
من خودم یک تحقیق کوچکی کردم. گویا روند حل مسئله برمیگرده به ساخت ستاپ و اینستال شیلد. خوب این بدیهیه که باید انجین SQL روی کامپیوتر مقصد نصب باشه و این کاریه که نرم افزار سازنده ستاپ انجام میده. من تا حالا با اینستال شیلد کار نکردم اما گمان میکنم راه حل برای فایلهایی مثل SQL Engine و .Net Framwork همین باشه.
barnamenevisforme
یک شنبه 30 مهر 1391, 15:18 عصر
سلام
برای انجام این کار حتما نیاز به استفاده از installshield نیست.شما میتونید با استفاده از پروژه setup خود Visual studio این کار رو انجام بدید.
درباره این موضوع مطالب زیادی توی همین سایت هست.
جستجو کنید،انشالله به جواب میرسید.
davoodrm666_666
دوشنبه 01 آبان 1391, 07:01 صبح
اگر برنامتون خیلی بزرگ نیست و فکر میکنید حجم دیتابیسش بیشتر از 2گیگابایت نمیشه sqlExpress رو امتحان کنید!
rezaprogrammer
شنبه 20 آبان 1391, 00:34 صبح
SQLExpress خوبه. ولی به نظر من اگه برنامه زیاد کوچیک نیست از Access استفاده کنیم بهتر باشه و دردسرش کمتر باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.