PDA

View Full Version : در مورد ارتباط جداول

seleron
شنبه 22 مهر 1391, 09:33 صبح
با سلام
اساتيد عزيز من مي خوام 2 تا جدول داشته باشم داخل ديتابيس اكسس كه يكي از اونها اطلاعات شخصي فرد رو بگيره و جدول دوم اطلاعات ديگري مانند نمره | حالا اگر من بر روي نام فرد دابل كليك كنم. اون اطلاعات رو از داخل جدول 2 براي من بياره يه نمونه كد مي خواستم.

با تشكر از شما عزيزان

saeedharati
یک شنبه 23 مهر 1391, 07:33 صبح
ميتوني از خاصيت فيلتر استفاده كني و اطلاعات اون جدول ديگه رو تو فرم نمايش بده ، البته بايد يك وجه مشترك اين دوتا جدول داشته باشند مثلا كد دانش آموزي تو هر دو جدول باشه
كد مورد نظر رو تو خاصيت دبل كليك ديتاگريد قرار بده ، اميدوارم مشكلتو حل كرده باشم

نمونه كد

Adodc2.Recordset.Filter = "StudentCode='" & Adodc1.Recordset.Fields("StudentCode") & "'"
If Adodc2.Recordset.BOF = False Then
Report.Show
Else
MsgBox "No Open StudentCode"
End If

SlowCode
یک شنبه 23 مهر 1391, 08:59 صبح
Adodc2.Recordset.Filter = "StudentCode='" & Adodc1.Recordset.Fields("StudentCode") & "'"
Report.Show
Else
MsgBox "No Open StudentCode"
End If
توی قسمت Adodc1.Recordset.Fields("StudentCode") به جای "StudentCode" باید ایندکس فیلد رو بنویسی.

شما مطمئنی این شرط درسته؟ گفتین اگه ابتدای رکوردست نباشه گزارش رو نشون بده! باید EOF رو هم در نظر میگرفتین.

saeedharati
یک شنبه 23 مهر 1391, 11:01 صبح
سلام آقا محسن بنده تو برنامه هام استفاده كردم درست بوده همين برنامه اي كه كاربر seleron (http://barnamenevis.org/member.php?244793-seleron) توضيح دادن قبلا با همين دستورات طراحي كردم كه گفتم تو اون جدول اون كد دانش اموزي جستجو كنه و نمايش بده اگه نبود پيغام بده