View Full Version : سوال: گرفتن مینیموم با c++
محمد255
یک شنبه 23 مهر 1391, 07:33 صبح
سلام خدمت شما دوستان عزیز. من میخواستم ببینم با چه کدی میشه مینیمم گرفت؟ من برای ماکسیمم گرفتن مشکلی ندارم و کد ساده اش رو بلدم. اینکه چطور max رو بذاریم خونه اول. اما به وقتی ترکیب بشه، یعنی بگه مثلا 5 عدد بگیره هم مینیمم هم ماکسیمم رو بده نمیدونم برای مینیمم چیکار کنم؟ نیاز به راهنمایی دارم. خیلی ممنونم ازتون.
maktoom
یک شنبه 23 مهر 1391, 09:00 صبح
سلام
مشکل شما در الگوریتم نویسیه، نه برنامه نویسی.
بشینید با خودتون فکر کنید اگر بخواید ماکزیمم چند عدد و می نیمم اونهارو حساب کنید مغز شما بصورت کاملا گام به گام چه رشته کارهایی رو بصورت متوالی انجام میده تا این کار رو انجام بده.
چیزی که مشخصه الگوریتم در این حدو ومرز یعنی یک رشته عملهای گام به گام که اگر انجام بشه مسئله خاصی حل میشه و اگر گامی تغییر کنه مسئله دیگه ای حل میشه!
شما فقط فکر کنید چطور می تونید مسئلتون رو گام به گام حل کنید.
کتاب الگوریتم و فلوچارت رو می تونید مطالعه کنید. و بعد از اون کتاب طراحی الگوریتمها.
موفق باشید.
mahak006
یک شنبه 23 مهر 1391, 15:48 عصر
سلام خدمت شما دوستان عزیز. من میخواستم ببینم با چه کدی میشه مینیمم گرفت؟ من برای ماکسیمم گرفتن مشکلی ندارم و کد ساده اش رو بلدم. اینکه چطور max رو بذاریم خونه اول. اما به وقتی ترکیب بشه، یعنی بگه مثلا 5 عدد بگیره هم مینیمم هم ماکسیمم رو بده نمیدونم برای مینیمم چیکار کنم؟ نیاز به راهنمایی دارم. خیلی ممنونم ازتون.
اول از همه خانه اول آرایتون رو برابر ماکزیمم و مینیمم بزارید .بعدش تا انتهای آرایه رو یه بار بره پیدا کردن ماکزیمم برید . ویه بار بره پیدا کردن می نیمم . فقط علامت شرط بیشتر بودن یا کم تر بودن رو حفظ کنید .
برنامه ساده ایه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.