PDA

View Full Version : سوال: استفده از wpf برای یک نرم افزار

ندااحمدی
یک شنبه 23 مهر 1391, 08:38 صبح
من میخواهم برای یک موسسه یک نرم افزار درست کنم آیا به نظر شما از windows application استفاده کنم یا wpf ؟
لطفا راهنمایی کنید

hamidkh
یک شنبه 23 مهر 1391, 12:36 عصر
سلام
فکر نمیکنم نظر ما به درد شما بخوره. باید ببینید اون موسسه چه شرایطی داره و چی میخواد.

ندااحمدی
یک شنبه 23 مهر 1391, 13:05 عصر
اینکه به خاطر اینکه طرح فرم ها بخواهد از design خوبی برخوردار باشد به سراغ wpf بروم کارم درست است؟

hamidkh
یک شنبه 23 مهر 1391, 13:22 عصر
گرافیک مناسب رو با کامپوننت ها هم میتونید پیاده کنید. ولی خب اگه که اونها مشکلی نداشته باشن با دبلیو پی اف خب بهتر که از wpf استفاده کنید.

homan1374
یک شنبه 23 مهر 1391, 15:10 عصر
استفاده از wpf مزایای خودش رو داره
اما خوب وقت و دانش بیشتری رو میطلبه به همین نسبت هزینه ی کارهم بالا میره
(البته در صورتی که از قابلیت ها و توانایی های wpf به درستی استفاده شده باشه!)
این بستگی به نظر شرکت داره

sia_2007
چهارشنبه 26 مهر 1391, 08:20 صبح
استفاده از WPF، علاوه بر بحث زیبایی، ساختار کد شکیل تر و خواناتری رو ایجاد می کنه
ضمن این که XAML که برنامه های WPF ای با اون نوشته می شوند، آینده بهتری نسبت به Windows Forms داره
چرا که هم تو WPF، و Silverlight، Windows Phone و محصول جدید مایکروسافت یعنی Win RT کار می کنه
البته باید نکاتی رو رعایت کنی و خوب کد نویسی کنی
این در حالی هستش که Windows Forms واقعا رو به افول هستش و نمونه واقعی اون عدم شروع شدن پروژه های بزرگ و جدی با Windows Forms هستش
و یا پشتیبانی نشدن اون در Win RT
و عدم بررسی اون در امتحانات مایکروسافت
می تونی سری هم به سایت های کاریابی خارجی بزنی
می تونی از Silverlight هم استفاده کنی، تا به جای 48 مگابایت فایل مربوط به NET. ، فقط 6 مگابایت Silverlight رو بدی نصب کنن
برای مشاهده یه نمونه برنامه Silverlight ای می تونی بری به اینجا (http://demos.telerik.com/silverlight/crm/)
اگه اطلاعات بیشتری بخوای می تونی بری به این وبلاگ (www.dnpars.ir/blog)
موفق و پایدار باشی