ورود

View Full Version : دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند

mehdi_moosavi
یک شنبه 25 دی 1384, 09:57 صبح
سلام به دوستان
از دوستان محترمی که با ابزارهای interbase آشنایی دارند خواهش میکنم با یک مثال کوچک نحوه کار و برقراری ارتباط بین آنها را برای من توضیح بدهند.
ibtable و ibquery و ibdatabase
و حداقل چیزی که برای کار کردن برنامه با دیتابیس interbase بر روی کلاینتها باید نصب شود چیست؟
با تشکر

Bahmany
پنج شنبه 29 دی 1384, 00:08 صبح
اگه میخوای اطلاعات خیلی کاملی داشته باشی یه کتاب بهت معرفی میکنم
راهنمای جامع دلفی فصل سیزدهم

اگه موفق به خرید این کتاب نشدی اعلام کن.

خدانگهدار

mehdi_moosavi
جمعه 30 دی 1384, 21:13 عصر
متشکر ولی در مورد سوال دوم شما نمیتونید راهنمایی کنید؟

Bahmany
جمعه 30 دی 1384, 23:47 عصر
1- اگر فایل های زیر رو در مسیر برنامه ات کپی کنی هیچ مشکلی در اجرای برنامه نخواهی داشت البته بگم بروی کامپیوتر های Client
dbexpint.dll فایلی برای وقتی که از DBExpress استفاده کردی
gds32.dll درایور اینتربیس
midas.dll درایور Clientdataset
آما اگه از کامپوننت های IB)IBTable ,IBQuery) و ... استفاده میکنی نصب IB بروی کامپیوترت واجب میشه همونطور که می دونی سعی کن برای برنامه کنترل کننده ات در سرور از IB ها استفاده کنی و برای استفاده در شبکه از DBExpress
برای Clientها احتیاجی برای نصب Interbase نیست

mehdi_moosavi
شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر
سلام
با تشکر
من interbase رو روی کامپیوتر خودم نصب کردم و از ابزارهای IBdatabase و IBtable و IBQuery هم در برنامه استفاده کردم ولی از ابزارهای DBexpress استفاده نکردم حالا طبق گفته شما در روی کامپیوترهای کلاینت فقط باید فایل gds32.dll رو در مسیر برنامه کپی کنم همینطوره؟

سعی کن برای برنامه کنترل کننده ات در سرور از IB ها استفاده کنی و برای استفاده در شبکه از DBExpress

من این جمله شما رو متوجه نشدم خواهشن بیشتر توضیح بدید آیا باید حتما از DBExpress استفاده کرد چون من فقط از ابزارهای InterBase استفاده کردم.

ضمنا من دستور تعریف یک فیلد از نوع Text رو در InterBase پیدا نکردم فکر میکنم دستورات SQL در InterBase با SQL استاندارد فرق فوکوله! بجای Text باید چه کلمه ای استفاده کنم؟
با تشکر مجدد