ورود

View Full Version : راهنمایی برای استفاده از پایگاه داده از پیش ساخته شده در اندروید

mehran20
سه شنبه 25 مهر 1391, 10:44 صبح
با سلام و خسته نباشید
من این سوال رو از آقای آقاجانی در ایمیل پرسیده بودم و ایشون هم بهم جواب دادند اما از اونجا که آشناییم با sql زیاد تیست توی درک و انجام عمل موندم

فک کنم این مشکل خیلی از دوستان باشه
لطفا اگه امکانش هست به صورت تصویری حالا چه با فیلم و چه با عکس این آموزش رو تولید کنید یا اکر وجود داره لطفا آدرسشو اعلام کنید

با تشکر

--------------------------------------------------------------------------
سوال :

راهنمایی در زمینه ساخت برنامه اندروید - پایگاه داده
Message باسلام و خستنه نباشید خدمت شما استاد زحمت کش

قصد دارم یک برنامه به صورت تمرینی برای اندروید برنامه نویسی کنم و برنامه مورد نظرم هم 504 انگلیسی هست
برای نوشتن این برنامه آیا باید از پایگاه داده استفاده کرد و اینکه چگونه باید این داده ها رو از قبل وارد پایگاه کنم

اگه فقط راهنمایی بفرمایید که ابزار استفاده چی هست خودم می تونم پیگری رو انجام بدم
و اگر توی این وب سایت http://vogella.com/ هم توضیحی دربارش هست ممنون می شم اگه عنوانش رو بگید

مبحث پایگاه داده رو چک کردم ولی برداشتم این بود که موقع اجرا داده های وارد می شه

-----------------------------------------------------------------------------
پاسخ آقای آقاجانی

سلام،

بله، پایگاه داده، روش صحیح است.
شما می توانید ابتدا داده ها را وارد پایگاه داده کنید ( توسط MySql در سرور کامپیوتر ) یا با استفاده از کدهای SQLite در اندروید یا جاوا. سپس از فایل خود کپی گرفته و داخل Assets پروژه آندروید ذخیره کنید. هنگام اجرا برای اولین بار، آنرا روی گوشی هدف ( توسط برنامه نویسی ) کپی کرده و از این پس یک دیتابیس پر خواهید داشت. چنانچه از MySQL برای ورود داده استفاده می کنید، می توانید با استفاده از دستورات SQL از آنها گزارش گرفته و نتیجه را به فرمت قابل درک برای SQLite تبدیل کنید. مثلاً لیست Table ها و فیلدها را بگیرید و سپس از روی آن Query مناسب برای SQLite را بسازید. سپس رکوردها را بخوانید و در بانک ساخته شده توسط SQLite Query ، اینزرت ( Insert ) کنید و به همین ترتیب. نوشتن این کدها، بسته به تسلط شما به SQL و اندروید می تواند بین 2 تا 20 روز طول بکشد.

موفق باشید - آقاجانی

Ghadiri_S
سه شنبه 25 مهر 1391, 23:37 عصر
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم برای کار با پایگاه داده مخصوصا برای ایجاد یک فایل پایگاه داده ، ویرایش کردنش و ... استفاده از نرم افزار SQLite Database Browser خوب باشه. اتفاقا من تو پروژه ای که دارم روش کار میکنم نیاز مبرم به پایگاه داده دارم که این نرم افزار رو پیدا کردم و فوق العاده جواب میده بنظر من بد نیست تستش کنید.

این نرم افزار مثل برنامه اکسس ماکروسافت هست که به جای فایل های mdb فایل های مربوط به SQLite رو مدیریت میکنه. کارکردن باهاش هم بسیار ساده هست.
لینک دانلودش رو براتون میزارم.

http://download.afsoongar.com/other/db/sqlitebrowser_200_b1_win.zip

شما به راحتی میتونید فایل پایگاه داده مورد نظرتون رو بسازید داده هارو داخلش وارد کنید بعد به راحتی فایلی که با این برنامه ساختی رو به پروژتون اضافه کنید و باهاش کار کنید.

البته من تو برنامه نویسی اندروید تازه کار هستم نمیدونم در نهایت چطور میشه از پروژه یک فایل قابل نصب یا به اصطلاح برو بچ ویندوز ، فایل setup ساخت. خوشحال میشم اساتید بزرگوار در این مورد هم راهنمایی بفرماییند.

موفق و پیروز باشید.

faramosh
چهارشنبه 26 مهر 1391, 18:38 عصر
سلام
همان طور که آقای آقاجانی توضیح دادند فایل پایگاه داده را در Assets قرار می گیرد بعد از Build شدن پروژه فایل apk در فولدر bin ساخته می شود .و این فایل هست که توسط آندروید بر روی گوشی یا تبلت نصب می شود برای کار با db هم این (http://www.reigndesign.com/blog/using-your-own-sqlite-database-in-android-applications/) را نگاه کنید

parsboy
شنبه 02 دی 1391, 22:55 عصر
سلام دوستان من حدودا بهphpمسلط هستم حالا میخوامphp anroid رو شروع کنم میشه درموردش بهم یه کم توضیح بدبد ممنون میشم اگر توضیحاتون کامل باشه

minaalamshahi
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 22:18 عصر
سپس از فایل خود کپی گرفته و داخل Assets پروژه آندروید ذخیره کنید.
هنگام اجرا برای اولین بار، آنرا روی گوشی هدف ( توسط برنامه نویسی ) کپی کرده
.

میشه بیشتر اینجا رو توضیح بدین

hamedjj
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 00:08 صبح
این پروژه را ببین از دیتابیس آماده استفاده شده که تو پوشه assets قرار داره

http://barnamenevis.org/showthread.php?401729-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D9%88-%D9%85%D9%81%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF&p=1977385&viewfull=1#post1977385