ورود

View Full Version : چجوری ویندوز 7 یا ویستا در مین بورد قدیمی نصب کنم

orache
سه شنبه 25 مهر 1391, 16:23 عصر
سلام به همگی من به ویندوز 7 نیاز دارم هیچی از این ویندوز سر در نمیارم تازه کامپیوترمم رمش 2 هست یعنی بدرد اکس پی هم نمیخورده چه برسه به 7 ولی میخام روی یه کامپیوتر دیگه که قدیمیه ویندوز 7 نصب کنم اما یه اشکالی هست وقتی نصب کردم و خاستم سی دی مین رو اجرا کنم نشناخت سی دی رو یعنی بالا نیاوردش حالا میگین چیکار کنم ؟؟ مین بوردم هم soltek هستش
اها راستی یادم رفت بگم برای چی میخامش من میخام ه نرم افزاری که فقط برای ویندوز 7 هست رو اجرا کنم لطفا کمکم کنین اگر هم میدونین چجوری میشه نرم افزار رو روی 7 یا ویستا بالا اورد بهم بگین
ممنون

kabiriran
دوشنبه 08 آبان 1391, 01:11 صبح
رم اگه 2 گیگا بایت باشه خیلی هم خوبه و 7 روش جواب میده.
یعنی چی که نشناخت.اگه منظورت درایور های سیستم هست که سی دی های قبلی به 7 نمی خوره؟

حمید محمودی
دوشنبه 08 آبان 1391, 20:09 عصر
میخام روی یه کامپیوتر دیگه که قدیمیه ویندوز 7 نصب کنم اما یه اشکالی هست وقتی نصب کردم و خاستم سی دی مین رو اجرا کنم نشناخت سی دی رو یعنی بالا نیاوردش
با یه نرم افزاری مثل diver genius (http://soft98.ir/tags/Driver+Genius+Professional/) باید از درایور موجود در سیستمی که روش ویندوز xp نصب شده بک اپ بگیرید بصورت فایل EXE یا MSI ؛ که فقط با یک ویزارد ساده بیاد اون درایورها رو برای شما روی ویندوز 7 نصب کنه. یادمه قبلا اینکارو برای این مادربورد توی سون انجام دادم؛ مشکلی نداشت.