View Full Version : مبتدی: چگونه به یک آرایه از نوع string مقدار نسبت دهیم؟
baran1385
چهارشنبه 26 مهر 1391, 19:08 عصر
با سلام
در حال نوشتن برنامه ای هستم که برای یک آرایه ی String با سایز مشخص n مقدار می گیره، در حقیقت کار رای گیری را بر روی این آرایه انجام میده و از کاربر رای رو می گیره و m نفری که بیشترین رای رو داشته باشند با ذکر تعداد رای چاپ می کنه. برای ذخیره کردن تعداد رای ها و در نهایت sort کردن اونها از چه روشی باید استفاده بشه؟ آیا باید از یک آرایه ی int کمکی استفاده کرد؟
مسعود اقدسی فام
چهارشنبه 26 مهر 1391, 19:52 عصر
من ارتباط صورت سوال با متن رو متوجه نشدم. شاید دلیلش این باشه که متن کمی مجهوله. رای به صورت اسم دریافت میشه؟ مثلا حسن؟
baran1385
چهارشنبه 26 مهر 1391, 20:19 عصر
بله حق با شماست. یه مقدار مبهم سوال رو مطرح کردم. یه آرایه ثابت از اسامی داریم، مثلا حسن، حسین و ... . کاربر با ذکر شماره به اونها رای میده. مثلا به حسن که المان شماره صفر آرایه است رای میده. حالا حسن یک رای داره. کاربر دیگه به المان شماره 1 (حسین) رای میده. در اینصورت حسن یک رای و حسین هم یک رای داره و الی آخر. وقتی رای گیری تمام شد، برنامه کسانی که بیشترین رای رو اوردن به همراه تعداد رای اونها در خروجی چاپ می کنه.
omidshaman
پنج شنبه 27 مهر 1391, 07:48 صبح
1 روش اینه که<
شما می تونی تو اون ارایه بعد هر کاراکتر یک _ بزاری
بعد یک ارایه دیگه بسازی که تعداد عضو هاش به اندازه _ باشن
بعد خوب کار می کنی هر بار که رای میدی به عضو متناظر به اون اسم در ارایه دوم 1 واحد اضافه شه
بعد اخرش هم ماکزیمم اون ارایه دوم رو حساب می کنه و با عضو متناظرش تو ارایه اول نشون میدی(یعنی مثلا اگر عضو 4 امه شما بوسیله یک حلقه for تو اون ارایه اول تا بعد از سومین _ رد می کنی و اسم طرف رو می گیری)
البته می تونی این اطلاعات رو به جای ارایه داخل یک فایل ذخیره کنی که اگر برنامه بسته شد اسم ها پاک نشن
مسعود اقدسی فام
پنج شنبه 27 مهر 1391, 10:58 صبح
ساده ترین کار اینه که یه آرایه از رشته ها اسم نگه داره و یه آرایه از اعداد تعداد رای های اونا رو. وقتی آخر کار آرایه رای ها رو مرتب می کنی هر جایی جابجایی انجام می سه محل متناظرشون در آرایه رشته رو هم عوض کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.